ben de bi ara çok kaşınıyodum sonra birden geçtiBende kasiniyorum kuruluktan dalan olive in dogal kremi var silikonsuz parabensiz her gun kullanmak lazim.
Olabilir baktırın mutlaka. Benim hepsi iyi şükür takviyeler yükseltmiş hepBende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/
Yaaa çok geçmiş olsunMerhaba topicte yeniyim 15+3 hamileliğim. benim şimdilik çok şükür vücut ağrılarım yok ama uyku hali, mide bulantısı, yanması fenalardayım maalesef.
Bende öyleyim yaa bizim kısmetse ilk çocuk o yüzden uyudukça uyuyorumUyudukça uyuyasım geliyor bende doyamıyorum uykulara. İkizler her uyuduğunda gidip yatıyorumsağolsun eşimde gece uyandıklarında idare ediyor. 2.5 yıldır uykusuz geçen gecelerim bi süredir sona erdi gece deliksiz uyumayı özlemişim.ama hep bacaklarım ağrıyor. Yatakdan kalkarken zorlanmaya başladım.
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canımYaaa çok geçmiş olsunbenim hiç bulantım olmadı desem yeridir bendede vücut ağrısı ve mide yanması başladı ilk trimester sonrası
İltihapmi varmis acabaaBende de var doktora söyledim idrar ve kan tahlili yaptı. 3 günde 1 kullanabileceğim bir fitil verdi ama kullanamadım hala nasıl yapacağımı bilmiyorum
Ben de öyleyim 3: gebeliğim diğerlerinde hiç böyle değildim her gün vitamin de kullanıyorum ama yok akşam içim geçiyo uyuyakalıyorum sürekliKızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Yok kullanmıyorum kontrole gidince bi danışacağım çok zor geçen günler için en azından ilerledikçe artarsa diye alacağım yedek ilaç. Ağrı kesici bile içmiyorum korkuyorum ilk hamileliğim sadece takviye edici ilaçlar alıyorumTeşekkür ederim sanada geçmiş olsun canımAllah yardımcımız olsun mide konusu çok zor ilk trimester da olmadıysa bulantı olmaz herhalde bundan sonra ne güzel mide yanmasına gaviscon öneriyor doktor zararı yokmuş. Kullanmıyorsan çekilmeyecek gibiyse doktoruna danış istersen.
Hep derlerdi ilk hamileliğimde bolca uyu diye niye bu kadar çok söylerler diye anlamazdım. Bazen kızardım bile .Gerçekten çocuk öncesi uykunun kıymeti bir başkaaymış.doğru söyelemişler.Bolca uyuyalım fırsat buldukça nasıl olsa bebişler doğunca uyuyamayacaz.Bende öyleyim yaa bizim kısmetse ilk çocuk o yüzden uyudukça uyuyorumağrılar malesef bendede çok erken başladı.
Her hamilelik farklı tabiiBen de öyleyim 3: gebeliğim diğerlerinde hiç böyle değildim her gün vitamin de kullanıyorum ama yok akşam içim geçiyo uyuyakalıyorum sürekli
Çok haklısınHep derlerdi ilk hamileliğimde bolca uyu diye niye bu kadar çok söylerler diye anlamazdım. Bazen kızardım bile .Gerçekten çocuk öncesi uykunun kıymeti bir başkaaymış.doğru söyelemişler.Bolca uyuyalım fırsat buldukça nasıl olsa bebişler doğunca uyuyamayacaz.
İnşallaah gerek kalmaz ilaca falan geçer ama mide yanması hafta ilerledikçe artıyor mu acaba mideye baskı oluyor ya aklıma takılıyor benimde bu yüzden.Yok kullanmıyorum kontrole gidince bi danışacağım çok zor geçen günler için en azından ilerledikçe artarsa diye alacağım yedek ilaç. Ağrı kesici bile içmiyorum korkuyorum ilk hamileliğim sadece takviye edici ilaçlar alıyorum
Artıyor diye duydum bende bakalım hayırlısı artıkİnşallaah gerek kalmaz ilaca falan geçer ama mide yanması hafta ilerledikçe artıyor mu acaba mideye baskı oluyor ya aklıma takılıyor benimde bu yüzden.
Benimde ilk canım insan tedirgin oluyor ama doktorun tavsiye ederse bence endişelenme senin keyfin yerinde olursa bebişinde keyfi yerinde olur.
Ben aslında idrar enfeksiyonu vardır sanıyordum onun için istemiştim. Sonuçların çıksın akıntın için fitil vericem demişti akıntım da azalır gibi oldu ama şimdi eskisi gibi geliyorİltihapmi varmis acabaa
Benim tahlillerimde temiz cikmisti
En başından beri Çar ben de magnezyuma başladım bakalım etkisi olacak mıKuyruk sokumu ağrısı olan var mı kızlar? Henüz erken diye düşünüyorum ama bir kaç gündür ağrıyor
Oyyy maşallah sağlıkla gelsin prenses bu haftadan sonra da değişmez artık ya o kadar da değildir ekliyorum hemenMerhaba dün hem üçlü tarama sonucumu öğrenmek için gitmiştik. Hemde muayenede yaptı doktorum.maviss_34 canım listeye eklermisin cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğlumuz Bir kızımız dan sonra bir kızımız daha olacak inşallah bundan sonra dsğişmez herhalde cinsiyet balonu bile patlattık dün.
Eyvah eyvahArtıyor diye duydum bende bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?