2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Olabilir baktırın mutlaka. Benim hepsi iyi şükür takviyeler yükseltmiş hep

Merhaba topicte yeniyim 15+3 hamileliğim. benim şimdilik çok şükür vücut ağrılarım yok ama uyku hali, mide bulantısı, yanması fenalardayım maalesef.
Yaaa çok geçmiş olsun benim hiç bulantım olmadı desem yeridir bendede vücut ağrısı ve mide yanması başladı ilk trimester sonrası

Bende öyleyim yaa bizim kısmetse ilk çocuk o yüzden uyudukça uyuyorum ağrılar malesef bendede çok erken başladı.

Yaaa çok geçmiş olsun benim hiç bulantım olmadı desem yeridir bendede vücut ağrısı ve mide yanması başladı ilk trimester sonrası
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun mide konusu çok zor ilk trimester da olmadıysa bulantı olmaz herhalde bundan sonra ne güzel mide yanmasına gaviscon öneriyor doktor zararı yokmuş. Kullanmıyorsan çekilmeyecek gibiyse doktoruna danış istersen.

C charlottes merhaba, ben de Can Hastanesi'ni aradım, Murat Akbaş isimli bir doktor bakıyormuş ayrıntılı ultrason için. Aynı kişiye mi gittin? Memnun kaldın mı? Bu platformda hakkında bilgi yok. Değerlendirmeni yazarsan çok sevinirim.

Yok kullanmıyorum kontrole gidince bi danışacağım çok zor geçen günler için en azından ilerledikçe artarsa diye alacağım yedek ilaç. Ağrı kesici bile içmiyorum korkuyorum ilk hamileliğim sadece takviye edici ilaçlar alıyorum

Bende öyleyim yaa bizim kısmetse ilk çocuk o yüzden uyudukça uyuyorum ağrılar malesef bendede çok erken başladı.
Hep derlerdi ilk hamileliğimde bolca uyu diye niye bu kadar çok söylerler diye anlamazdım. Bazen kızardım bile .Gerçekten çocuk öncesi uykunun kıymeti bir başkaaymış.doğru söyelemişler.Bolca uyuyalım fırsat buldukça nasıl olsa bebişler doğunca uyuyamayacaz.

Ben de öyleyim 3: gebeliğim diğerlerinde hiç böyle değildim her gün vitamin de kullanıyorum ama yok akşam içim geçiyo uyuyakalıyorum sürekli
Her hamilelik farklı tabii Ben hamile olmadanda uykuyu seviyordum zaten inşallah bebekte sever

Çok haklısın biz dua ediyoruz eşimle bebekte bize çeker inş uykucu olur diye

Merhaba dün hem üçlü tarama sonucumu öğrenmek için gitmiştik. Hemde muayenede yaptı doktorum. maviss_34 canım listeye eklermisin cinsiyetimiz belli oldu. Bir oğlumuz Bir kızımız dan sonra bir kızımız daha olacak inşallah bundan sonra dsğişmez herhalde cinsiyet balonu bile patlattık dün.

Eklentiler

• IMG-20220415-WA0002.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 79
İnşallaah gerek kalmaz ilaca falan geçer ama mide yanması hafta ilerledikçe artıyor mu acaba mideye baskı oluyor ya aklıma takılıyor benimde bu yüzden.

Benimde ilk canım insan tedirgin oluyor ama doktorun tavsiye ederse bence endişelenme senin keyfin yerinde olursa bebişinde keyfi yerinde olur.

Artıyor diye duydum bende bakalım hayırlısı artık

Oyyy maşallah sağlıkla gelsin prenses bu haftadan sonra da değişmez artık ya o kadar da değildir ekliyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…