2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yarın gideceğim. Murat Akbaş’dan randevum var, evet. İnternette baktım, baya da övgüsü var. İçime sindi benim, yarın gidip geleyim sana yazarım. Unutursam dürt beni

Nasilsinz kızlar
Ben henüz cinsiyeti öğrenemedim gecen haftada da doktor göremedi pztesi tekrar gidicem bu sefer netleşir insallah

Kızlar kaç kg aldiniz?
21. Haftaya girdim bugün ve 5 kg aldım
Bundan sonra her ay 3-4 kg alinir deniyor. 12-16 kg alirsam bittim ben
Sizde durumlar nasıl?

Kızlar ben çıktım kontrolden şükürler olsun her şey yolunda 17+2 ama usg ölçümünde 17+6 çıktı ortalama.

209 gram olmuş boyu da uyluk kemiğine göre 16,66 cm:)

Doktor detaylı bakacaktı güya ama hem izinden yeni dönmüş çok kalabalıktı hem de bebek top gibi uyuyordu pozisyon izin vermedi haftaya gidicem tekrar bana da bahane oldu

Yaa maşallah canım detaylı ultrason ne zaman senin

21+2 diye düşündüm kuzum, hep +2 şeklinde gidiyorum çünkü iki haftada bir muhtemelen o tarihe denk gelir.
Senin ne zaman aldın mı randevu? Benim kendi doktorum bakacakmış.
Beni perinatoloğa yönlendirdi canım oda 14 mayısı uygun gördü bebek büyüsün diye o tarihte gideceğim bakalım bende

Oyyy maşallah sağlıkla gelsin prenses bu haftadan sonra da değişmez artık ya o kadar da değildir ekliyorum hemen
DeğişmeZ herhalde canım net gibiydi bakalım detaylıda gidicem baya uzun ara vercez bu sefer muayeneye. 18 mayısaa da güzel haberler veririm inşallah

Kızlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrason fiyatları nasıl bilgisi olan var mı? Benim takibimi perinatolog yapıyor birde

Kızlar iyi akşamlar ayrıntılı ultrason fiyatları nasıl bilgisi olan var mı? Benim takibimi perinatolog yapıyor birde
Ben çeşitli gruplara sordum ( İzmir için )
Aldığım rakamları söyleyeyim:
Pazartesi, 11 Nisan’da sordum.
Bir Prof 850 ( Teyit ettim)
Bir Prof 950 ( Teyit)
Perinatalog 850 nakit Kart 950
Alsancak’ta bir özel muayene- Prof 2000 TL
( bana zengin gelsin diyor )
Radyolog 850 ( Teyit ettim)
Özel Hastane Merkez 800 ( Teyit ettim )
Özel hastane 2 saat mesafede İlçe 640 TL

Sonra 950 diyeni tekrar aradım, sordum , kart mı nakit mi ?
biz nakit çalışıyoruz , o da 1000 demez mi?
Yahu 2-3 gün önce aradım 950 dediniz, ne ara 1000 TL oldu. AA öyle mi , size öyle 950 olsun o zaman , demez mi?

Kafayı yemiş herkes.
Birini seçip gideceğiz artık hayırlısıyla.

Ayy bu ne böyle kim ne tutturabiliyorsa resmen gerçekten kafayı yemişler Allah yardımcımız olsun bu yolda, mecburiyetten gidiyoruz yoksa adım atmayız ama işte.

Ben perinatoloğa gidiyorum gidince ayrıntılıdan önce öğreneceğim kısmetse

Kızlar kaç kg aldiniz?
21. Haftaya girdim bugün ve 5 kg aldım
Bundan sonra her ay 3-4 kg alinir deniyor. 12-16 kg alirsam bittim ben
Sizde durumlar nasıl?
Anaaammm her ay 3-4 müüü ben de 5.5 kilo aldım böyle gidersem mini bi küre olacağım sanırım boyum da çok uzun değil 1.66 pffff

Kızlar detaylı ultrason vardı bugün gördüm kızçemi çok tatlıydı her şey yolundaymış şükür 28 dk filan sürdü keşke hep böyle baksalar uzun uzun doyamıyor insan ya
Yaaa gözünüz aydın bende sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılıyı çok merak ediyorum net görünüyor mu yüzü falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…