Teşekkür ederim darısı size
Biraz nazlandı dönmedi yüzünü ama yan profilden gördük burnu minnacık havada, dudakları dolgunmuş ben pek anlamadım da doktor doğuştan estetikli diyor kulakları kepçükmüş azcık ama bandana filan ayarlıcaz
Teşekkür ederim darısı size
Biraz nazlandı dönmedi yüzünü ama yan profilden gördük burnu minnacık havada, dudakları dolgunmuş ben pek anlamadım da doktor doğuştan estetikli diyor kulakları kepçükmüş azcık ama bandana filan ayarlıcaz
Ben pandemide kilo aldım. Hayatımın en sisko dönemini yasiyorken hamile kaldım 70 kilo ne yaa hayatımda 62’den yukarı cıkmamistim. Giderek de artacak bu kilo imdaaat.
Ben pandemide kilo aldım. Hayatımın en sisko dönemini yasiyorken hamile kaldım 70 kilo ne yaa hayatımda 62’den yukarı cıkmamistim. Giderek de artacak bu kilo imdaaat.
Ay ben de tedavilerimde çok iğne ilaç kullandım yıllardır, kortizonlu ilaçlar,hormon ilaçları vs hiç 55 ten yukarı çıkmamıştım var olduğumdan beri hatta evlendiğinde herkes 47 kiloydu ya heh ben de valla billa 47 idim bida ancak rüyamda görürüm sanırım bu kiloları ama olsundu , minik civcivler sağlıkla gelsin de veririz bi şekilde çatlaklar da azcık nazarlık olur ana olmak kolay mı
Senin bebek erkekti sanırım.ben erkek olsa Sarp koyacaktım kız olursa babası, öyle anlaşmıştık. Asya ya da Umay istedi o da ama Asya’da karar kıldık hala acaba Umay mı Asya mı diyip duruyor
Senin bebek erkekti sanırım.ben erkek olsa Sarp koyacaktım kız olursa babası, öyle anlaşmıştık. Asya ya da Umay istedi o da ama Asya’da karar kıldık hala acaba Umay mı Asya mı diyip duruyor
Ben 2.8 aldim durdu şimdilik bir aydir sabit kilo almamisim ama göbegim buyüyor kilo almasamda.tatlıyla hiç aram yok normalde çok severdim kız bebiş ondan mi bilmiyorum hep sulu sulu meyveler istiyo canım.