2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben daha hiç bir şey almadım bayramdan sonra başlarız dedik. indirime baktım ben de bu sabah ne alacağımı bilmediğim için alamadım. İlk çocuğum olacak Allah ın izniyle. Ne çok lazım olur neyden 1 2 tane almalıyım bilemediğim için alamadım resmen. Liste oluşturmak mantıklı mı sizce. Bu gidişle bayramdan sonra da elim boş dönerim gibi geldi

Kızlar kaç kg aldiniz?
21. Haftaya girdim bugün ve 5 kg aldım
Bundan sonra her ay 3-4 kg alinir deniyor. 12-16 kg alirsam bittim ben
Sizde durumlar nasıl?
Boyum 1.71, 68,6 civarı bir kilo ile başlamıştım 69,70 olmuşum ama asla 70 değil

1 kilo almışım sadece ama insülin direnci sebebiyle tatlıyı en asgari düzeye indirdim belki ondandır. Bundan sonra daha çok kilo alacağız

Bir de isim sormuşsun canım, bizim de oğlumuz olacak Allah nasip ederse. Ben normalde eski işin seviyordum, bir gün çocuğum olursa eski ve klasik isim koyacağım falan diyordum hani Ömer gibi ama şuan ona pek ısınamadım, biz Ege düşünüyoruz hem kendi isimlerinizle de çok uyumlu.
Kızlar detaylı ultrason vardı bugün gördüm kızçemi çok tatlıydı her şey yolundaymış şükür 28 dk filan sürdü keşke hep böyle baksalar uzun uzun doyamıyor insan ya
Oy çok şükür her şeyin yolunda olması ne güzel
Evet keşke hep uzun baksalar diğer türlü randevular oldu bittiyse geliyor:)

İyi olduğunu bilmek bile yetiyor gerçi bana da işte insan hissetmediği duymadığı bir şeyi özler mi özlüyormuş
Ben de almadım 2 dümdüz e-bebek zıbını dışında hiçbir şey, arkadaşlarım doğum günümde falan ufak tefek zıbınlar bir şeyler almışlar onları koca bir poşet yaptım gelenleri oraya koyuyorum.

Vakit var alırız inşallah daha bol bol

İnternette listeler var. görumceme sorucam onun cocuğu büyüdu belki bir şeyler vardir.şimdilik aldiklarim bebek cantasi,hastane lohusa takimı,birde 2 battaniye 2 carsaf aldim,hastane cantasi hazirlıcam inşallah,birde robot supurge aldim ,su aritma cihazida alicaz çok susuycam yazin.diger her seyi 6.ayda almayi planliyoruz

Fikir için çok teşekkür ederim internette listeler olabileceği aklıma gelmemişti. Evet hastane için de çanta lazım değil miiii çok eksiğim tekrar teşekkür ederimm

Şu ters u gibi hamile yastiklarindan alan kullanan var mi aşiri rahatsızim uyurken sirtim belim bacaklarim cok rahatsiz

Şu ters u gibi hamile yastiklarindan alan kullanan var mi aşiri rahatsızim uyurken sirtim belim bacaklarim cok rahatsiz
Ben almıştım ağrılar için ehh idare eder çokta bir işe yaramadı ilerleyen zamanlarda belki yarar

Anlaşılan doğumdan sonra doğruca kilo verme topigine gidicegiz bende 4 ayda 4 kilo aldim
Ben anlamadim ki zaten yukarı ivmeli şekilde kilo aliyordum da 5 ayda 5 kg nasil oldu anlamadım. Her sey cok hizli gelisti. Ben sigarayi biraktim acaba alakasi var mı? Her sey cok lezzetli geliyo

Kızlar az önce tartınayım dedim oda ne 66.6 gördüm ne kadar hızlı kg alıyorum yememde normal mide yanmasından dolayı akşamları salata çorba yiyiyorum genelde hatta ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…