Ben daha hiç bir şey almadım bayramdan sonra başlarız dedik. indirime baktım ben de bu sabah ne alacağımı bilmediğim için alamadım. İlk çocuğum olacak Allah ın izniyle. Ne çok lazım olur neyden 1 2 tane almalıyım bilemediğim için alamadım resmen. Liste oluşturmak mantıklı mı sizce. Bu gidişle bayramdan sonra da elim boş dönerim gibi geldi
Kızlar kaç kg aldiniz?
21. Haftaya girdim bugün ve 5 kg aldım
Bundan sonra her ay 3-4 kg alinir deniyor. 12-16 kg alirsam bittim ben
Sizde durumlar nasıl?
Boyum 1.71, 68,6 civarı bir kilo ile başlamıştım 69,70 olmuşum ama asla 70 değil
1 kilo almışım sadece ama insülin direnci sebebiyle tatlıyı en asgari düzeye indirdim belki ondandır. Bundan sonra daha çok kilo alacağız
Bir de isim sormuşsun canım, bizim de oğlumuz olacak Allah nasip ederse. Ben normalde eski işin seviyordum, bir gün çocuğum olursa eski ve klasik isim koyacağım falan diyordum hani Ömer gibi ama şuan ona pek ısınamadım, biz Ege düşünüyoruz hem kendi isimlerinizle de çok uyumlu.
Kızlar detaylı ultrason vardı bugün gördüm kızçemi çok tatlıydı her şey yolundaymış şükür 28 dk filan sürdü keşke hep böyle baksalar uzun uzun doyamıyor insan ya
Ben daha hiç bir şey almadım bayramdan sonra başlarız dedik. indirime baktım ben de bu sabah ne alacağımı bilmediğim için alamadım. İlk çocuğum olacak Allah ın izniyle. Ne çok lazım olur neyden 1 2 tane almalıyım bilemediğim için alamadım resmen. Liste oluşturmak mantıklı mı sizce. Bu gidişle bayramdan sonra da elim boş dönerim gibi geldi
Ben de almadım 2 dümdüz e-bebek zıbını dışında hiçbir şey, arkadaşlarım doğum günümde falan ufak tefek zıbınlar bir şeyler almışlar onları koca bir poşet yaptım gelenleri oraya koyuyorum.
Ben de almadım 2 dümdüz e-bebek zıbını dışında hiçbir şey, arkadaşlarım doğum günümde falan ufak tefek zıbınlar bir şeyler almışlar onları koca bir poşet yaptım gelenleri oraya koyuyorum.
Fikir için çok teşekkür ederim internette listeler olabileceği aklıma gelmemişti. Evet hastane için de çanta lazım değil miiii çok eksiğim tekrar teşekkür ederimm
Ben pandemide kilo aldım. Hayatımın en sisko dönemini yasiyorken hamile kaldım 70 kilo ne yaa hayatımda 62’den yukarı cıkmamistim. Giderek de artacak bu kilo imdaaat.
Ben anlamadim ki zaten yukarı ivmeli şekilde kilo aliyordum da 5 ayda 5 kg nasil oldu anlamadım. Her sey cok hizli gelisti. Ben sigarayi biraktim acaba alakasi var mı? Her sey cok lezzetli geliyo
Çevremde o kadar çok var ki böyle hepsi de mecburen koydu, yoksa kavga çıkacak bence iki isim koy annesinin ismini de eğer ikna olmuyorsa ikinci isim olarak koyabilirsiniz
Ben anlamadim ki zaten yukarı ivmeli şekilde kilo aliyordum da 5 ayda 5 kg nasil oldu anlamadım. Her sey cok hizli gelisti. Ben sigarayi biraktim acaba alakasi var mı? Her sey cok lezzetli geliyo
Kızlar az önce tartınayım dedim oda ne 66.6 gördüm ne kadar hızlı kg alıyorum yememde normal mide yanmasından dolayı akşamları salata çorba yiyiyorum genelde hatta ilginç.