2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar az önce tartınayım dedim oda ne 66.6 gördüm ne kadar hızlı kg alıyorum yememde normal mide yanmasından dolayı akşamları salata çorba yiyiyorum genelde hatta ilginç.
Hareket mi etmiyorsun yada az mı su iciyorsun canim.birde zayiflar daha çok kilo alirmiş.ben zaten kiloluyum ondan az aldim sanirim.

Hareket mi etmiyorsun yada az mı su iciyorsun canim.birde zayiflar daha çok kilo alirmiş.ben zaten kiloluyum ondan az aldim sanirim.
Hareketsizim ya şimdi ailemin yanındayım bayram sonunda evime döneceğim koşa koşa yogaya başlayacağım valla bu hızla yoksa sonum iyi değil

Yine iştah varken almak sıkıntı değilde iştah yokken şişmişim ben ödem mi oldum acaba
Ödem olup olmadıgını anlamak için doktorum ayak bileginden bir karışş yukarıyı tutup sıkmıştı şişlk varsa ödem oluyormus bi bak istersen. sanırım dikkat etmessek kilonun hızla artacagı zamanlara girdik

Spor şart ya böyle yürümekle olcak iş değil gibi başlayacağım evime gidince ben

Canım benim karışık 58kg tüp bebeğe başladık ilaçlar vs derken hamileliği öğrendiğimde 62ydim. Aradan geçen 15günde şiştim ben o dönem çok. O yüzden 62yi başlangıç sayıyorum
Ben elimde şişeyle geziyorum hep, tabi sürekli taşınıyorum orası ayrı ama bol su iyi gelir.
Tuz vs onlar da ödem yapabiliyor, evine geçinde güzelce düzenli yürüyüş ve spora başlarsın canım.

Ben de oturtamadım daha şu yürüyüş ve hareket olayını, kilo almaya da müsait bir yapım var.

Aslinda kilo problem degilde tansiyon seker cikmasin diye yuruyus yapip dikkat etmemiz gerekiyor.bir hasta 5 kg almisti onumde ona insulin ignesi yazdi sanirsam son 1 ayda almisti 6.5 aylikti.ben yuruyus yapmak istiyorum dedim doktor 25 dk yuruyebiirsin dedi.ama her gün yurunmüyor malesef.

Aynen bende su içsem yarar derler ya öyleyim suyu bol bol tüketiyorum allahtan yoksa iyice şişerdim herhalde artık alacağız olduğu kadar doğum sonrası verelimde hemencik Sadece insan stres oluyor hiç bu kiloları görmemiştim çünkü ya veremezsem diye ama doğuma 80 görürüm ben

G Girls24 Canim mesajini gordum yazmak istedim 4 yasinda bir kizim var Ozaman annesinin ismini koymak istedi esim yanina bende kisa bir isim eklemistim sonra 4 yildir tek sorunumuz iki isimle cagirilacak cocuk oldu hicbir zaman kizima koydugum isimle seslenemedim esimde annesi kusup sorun cikariyor hemen hala oyle iki ismi kullanmak zorudayim surekli simdi Allah kismet ederse erkek bebek bekliyoruz suan da sorunumuz babasinin ismi onun icin israr ediyor inan artik tartismaktan bikiyorum ne olur sonum bilmiyorum mesajini gorunce dayanamadim yazdim cunku esimle birlikte su su isimi sectik diyen insanlara cok ozeniyorum ben yasayamadim hic. Umarim seninde gonlundeki olur

Valla biz de kızımıza birlikte seçtik ismini ama şimdi oğlumuz olacakmış eşim babasının ismini bir de ek olarak ikinci bi isim daha düşünmüş benden rıza istedi gelenek bi yerde dedim baba adı konur dedim saygı duydum . Eşimde tek çocuk başka isim koyabilecek kardeşi yok . Ama iki isimli olunca da çocuğun isminde inanırmısınız 19 harf oluyor ben de buna taktım ikinci ismi istemiyorum ama kuzeni çok istemiş o ismi bakalım bi öneri sunucam

Ben de anakucağı alsam mı almasam mı diye kafaya taktım . Kızımda sıradan olanlardan almıştım içine çöktü yine alırım ama kızım kardeşini içinden alıp dolaştırmak ister mi acaba

Eşim illa annemin ismini koyucaz diye tutturdu istemiyorum
Yalnız değilsiniz ikizlerim oldu her iki ailenin ilk torunu ne kadar ismimizi verin demeselerde ailelerde beklenti oluyor. Oğluma babasının baba adını kızımıda kendi annemin adını koyduk tabi yanlarına istediğimiz uygun isimlerle . Her iki tarafın gönlü oldu gibi. Bu sefer babaanne ve benim babam bizimde adımızı koyun demeye başladılar . Dedik bi daha evladımız olursa koyalım.erkek olsaydı babamın adını koyacaktım.Ama Kızım olcak babaannemizin adını vercez. aslında eski bi isim ama eşim çok ısrarcı çok istiyor ismini vermeyi . Mesela kaynım söz vermişti kayınvalideme ismini koyacaklarına dair eltimle anlaşamadılar ismi koymadılar . Bende eşimi kırmak istemiyorum. İlerde kızım beğenmezse isterse kullanmasın isterse değiştirsin diye düşünüyorum. Siz yazınca yaşadığımız durum benzer olunca yazmak istedim uzun oldu biraz sonuçta eşiniz çok istiyorsa kırmayın sizde yanına kendi istediğiniz ismi koyun ilk çocuksa kendi ailenizin ismi olcak diye ısrarcı olmayın. Kendi ailenizden isim vermek istiyorsanız İnşallah 2nci çocuğunuzda kendi ailenizden isim vereceğiniz şartıyla kabul etmenize tavsiye ederim

Allah sabır versin valla bu isim konularına büyüklerin karışmasını çok yanlış buluyorum. İnsan kendi çocuğuna istediği ismi koyamayacak mı yahu. Benim eşiminde dedesinin adı zamanında dede öldü diye koymuşlar mesela. Ben daha hamile değilken şakayla karışık takıldılar bizde gelenek dede adı konuluyor falan diye eşimin tarafı. Bende ciddi bir şekilde cevaplayınca birdaha kimsenin sesi çıkmadı hamile kalınca çok şükür ben poyrazla bulut arasında kaldım eşimde ne istiyorsan o olsun dedi poyraza yatkınım şimdiden alıştırdım kendimi. Bir yandanda iki isim mi koysak diyorum eşimin adını koysak sürpriz olur çok sevinir aslında ilk bebeğimiz olacak kısmetse.

Aslında mesele aile büyüklerinin ısrarı değil ben hem kuranda geçen hemde anlamı güzel isimlerin koyulmasından yanayım birazda o yüzden uygun buldum isimlerini yanlış anlaşılmasın zorlama yoktu yani aile büyüklerinin adı konulmasında. Sizinde düşündüğünüz isimler genelde tercih edilen güzel isimler ama benim pek tercihim değil daha geleneksel isimleri seviyorum.adlarıyla hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah doğacak evlatlarımızın.

Canım bebeişimin cinsiyeti erkek ve ismi Yiğit Süleyman :) Ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…