Aslında mesele aile büyüklerinin ısrarı değil ben hem kuranda geçen hemde anlamı güzel isimlerin koyulmasından yanayım birazda o yüzden uygun buldum isimlerini yanlış anlaşılmasın zorlama yoktu yani aile büyüklerinin adı konulmasında. Sizinde düşündüğünüz isimler genelde tercih edilen güzel isimler ama benim pek tercihim değil daha geleneksel isimleri seviyorum.adlarıyla hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah doğacak evlatlarımızın.
kızlar bebek sevgisiyle yanıp tutuşan halam şimdide ana kucağı almak istiyo ben travel istemiyorum fazla ağır diyen çok duydum bide yerde kaplıyomuş galiba baya bizim arabada hatcbag zaten bagaj çok büyük değil o yüzden normal bi bebek arabasıda bide puset almayı düşünüyorum sizce bu mantıklımı?(kayınvalidemlerde bebek arabasını almak istedikleri için pusetide onlar alır diye düşündüm)halamada ev tipi anakucağı al dedim ama bi baktım piyasa fena en dandikleri bile 300 3 4 bine kadar gidiyor bende fisher price safari modelini buldum yorumlaeı gayet iyiydi kullananınız ya da çevresinde kullanan varmı sizce bunu almalımıyım?
birde babannemde battaniye almak istiyomuş özdileğinkini seçtim umarım o da iyidir.ben daha hiçbişi almafan ne çok hediye almak isteyen varmış sanki 20 yıldır çocuğum olmasını bekliyolardı
bir de eğerki bidahaki kontroldede kesin kız derse bu hastane çıkışını almayı düşünüyorum aziz bebenin görümce iki çocuğununkinide bundan almış ama sizlerinde fikrini merak ettim.birde ben bi tane 10 lu hastane çıkışı almak istiyorum onuda yeni doğan değil 0-3 ay alcam doğuma yakın bebeğin kilosu çok düşükse yeni doğan almayı düşünüyorum bu konuda ne düşünüyosunuz mantıklımı?
İsim cok önemli.ömür boyu tasıyacak tabi eğer değiştirmezse ama değiştirme olsa bile eski hep daha akılda kalıyo.benim kayınvaldemin ismi kezban koymadım ben.ama tabi Zeynep gibi anlamlı güzel bir isim olsa koyardım.kayınvaldenizin isminin ne olduğuna da baglı koyup koymama kararı
birde babannemde battaniye almak istiyomuş özdileğinkini seçtim umarım o da iyidir.ben daha hiçbişi almafan ne çok hediye almak isteyen varmış sanki 20 yıldır çocuğum olmasını bekliyolardı
Slmlar herkese bizim bugun doktor ziyaret günümüzdu tam 26+0 810 grm 32 santimmisiz kafası sağ kaburgamın altindaymis ters duruyo dedi böbrek ağrın olursa panik yapma dedi bebis hep bi yerdeymis çünkü bu da resmimiz
Göbek adını koyabilirsiniz, eğer doğuma girecekse eşiniz kordonu kesip isim versin mesela . Benimki öyle yapmıştı ve kendi adını koydu göbek adı. Nüfusta yazmıyor/ Bence çocukların kendi isimleri olması çok önemli birey hissetmeleri için.
Teşekkürler banada çok asil geliyor. Sade,duru,en saf hal demek. Bazen çevreden işte anlamayanlar çıkıyor başka bişiy bulsaydınız diye bende kötü mü diye paylaşmak istedim. Aslında çok beğenerek bulduk