2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Buyukler karismiyor zaten ama tabi isterler herhalde koysam bile hic kullanmayi dusunmuyorum eşimin inadinı anlamiyorum.

Onlar anca yorum yapıyolar karısıyolr zaten boşver içinize sindiyse koyun gitsin

Çok güzel bir isim, üstelik öz Türkçe. (Benim için oğlumun isminin öz Türkçe olması çok önemliydi.)
İsmiyle büyüsün

Son düzenleme:
C charlottes Selammm! Nasıl geçti? Doktor için ne diyorsun , memnun kaldın mı? Ne kadar sürdü muayene? Sorular sorular
Selammm.Genel olarak iyi geçti. Bebeğimde herhangi bir sorun görülmedi. Doktordan memnun kaldım ama bebeğim inat çıktı pozisyonu kalp kontrolu için uygun değildi. Tok karına gittim , doktor da bir sürü dürttü ama yok bu sefer de sırtını döndü kalbi görebileceği şekillerde kontrol etti, bir sıkıntı yok dedi ama kadın doğum için kontrole geldiğinde bana bi kere daha uğra seni araya alırım, yeniden bakalım, atlanmış bir şey olmasın dedi. Gördüklerini ayrıntılı anlatan, soru sormaktan çekinmeyeceğin bir doktor diyebilirim. Tam göremediği için de içine sinmedi geçerken uğra dedi işte, ben tavsiye ederim. Değerlendirebilirsin

Hamilelik ilerledikçe dönüyorlar daha çok yer değiştirir Ve maalesef hamileliğin ağrılı dönemlerine yaklaşıyoruz si biraz daha öndesiniz sanırım biz daha 15. Haftalardayız .yine de bel sırt ağrım var hayırlısıyla şu önümüzdeki ayları da atlatalım

Ben de o duruma aşırı üzüldüm. Hatta sinirden gözlerim falan doldu. Valla gelmez canım maalesef. Hastalar deli gibi covid çıkıyor bizim. Bu durumda bile bu izni iptal ettilerse bir daha gelmez. 32ye kadar çalışmaya devam…

Sevindim iyi geçmesine bebek açısından. Aslında yürütüyorlar biraz dönsün diye, ama demek ki öyle bir prosedürleri yok ya da çok mu kalabalık oluyor , sarkmasın randevular diye mi teklif etmedi artık.

Doktorun videoları çok pozitif , instadan baktım . Görüşlerini yazdığın için de çok teşekkür ederim

Çok teşekkürler bende öz Türkçe isimler araştırmıştım özellikle öyle olmasını istedim. Arapça ve Farsça istemedim
Öztürkçe olması benim için de çok önemli burada bu farkındalığı görmek çok mutlu etti beni. Arapça ve farsça olmaması hassas noktam. Benim de inşallah kızım olacak ben de gökçe isminde gidip geliyorum

Aslında dedi ki olumsuz hiçbir şey görmedim, herhangi bir sorun olacağini düsünmüyorum, rapora da olumlu geçeceğim, yine de çok ufak bir ihtimal de olsa bir seyi kaçirmış olmamak için 2 dakika uğrayın. Bebeği çevirmek için uğrastıı ama olmadı, yürüsem faydası var miydi bilmiyorum

Canım benim bebeğim de 13. Haftada amuda kalkmıştı; pozisyon çok sıkıntılı diye doktorum bana git bir şeyler ye bir de yürü gel dedi
Sanırım işe yarıyor bu.

Canım benim bebeğim de 13. Haftada amuda kalkmıştı; pozisyon çok sıkıntılı diye doktorum bana git bir şeyler ye bir de yürü gel dedi
Sanırım işe yarıyor bu.
Hadi yaa cumartesi olduğu için uğrasmadi belki de, nasil olsa yine yan odadaki kendi kadın doğumcuma geleceğim diye… aslında toktum ben bayaa yaaa ama sırtfını döndü bi de eliyle sürekli yüzünü kapıyorduu

Ben de evden giderken sürekli bir şeyler yiyorum canım ama randevuya saatinde giremeyip gecikmeli girdiğimiz için karnım kazınıyor doğal olarak.

17. Hafta kontrolünde de evden çıkmadan yemek yedim, direkt çikolata yemek istemediğimden muz çerez gibi tatlı şeyler de yedim ama gittiğimde uyuyordu.

Doktor yanında hep çikolata olsun gelmeden, kontrole girmeden 10-15 dk önce ye Muhakkak dedi. Çünkü ayaklarını başına çekmiş uyuyordu bu sefer de bebek. Bir sonrakine çikolata yiyeceğim bide hastanede biraz yürüyeyim diyorum bakalım işe yarayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…