Ayyy masallah ne guzel poz vermıs kız mı acabaSlmlar herkese bizim bugun doktor ziyaret günümüzdu tam 26+0 810 grm 32 santimmisiz kafası sağ kaburgamın altindaymis ters duruyo dedi böbrek ağrın olursa panik yapma dedi bebis hep bi yerdeymis çünkü bu da resmimiz
Buyukler karismiyor zaten ama tabi isterler herhalde koysam bile hic kullanmayi dusunmuyorum eşimin inadinı anlamiyorum.Göbek adını koyabilirsiniz, eğer doğuma girecekse eşiniz kordonu kesip isim versin mesela . Benimki öyle yapmıştı ve kendi adını koydu göbek adı.Nüfusta yazmıyor/ Bence çocukların kendi isimleri olması çok önemli birey hissetmeleri için.
Ekledim canım hayırlısı olsunCanım bebeişimin cinsiyeti erkek ve ismi Yiğit Süleyman :) Ekleyebilirsin
tamamdır canım bu olaun o zamanBundan aldım ben çok güzel canım özdilek kalitesi sıcacık tutar minnoşları
Onlar anca yorum yapıyolar karısıyolr zaten boşver içinize sindiyse koyun gitsinTeşekkürler banada çok asil geliyor. Sade,duru,en saf hal demek. Bazen çevreden işte anlamayanlar çıkıyor başka bişiy bulsaydınız diye bende kötü mü diye paylaşmak istedim. Aslında çok beğenerek bulduk
Çok güzel bir isim, üstelik öz Türkçe. (Benim için oğlumun isminin öz Türkçe olması çok önemliydi.)Teşekkürler banada çok asil geliyor. Sade,duru,en saf hal demek. Bazen çevreden işte anlamayanlar çıkıyor başka bişiy bulsaydınız diye bende kötü mü diye paylaşmak istedim. Aslında çok beğenerek bulduk
Selammm.Genel olarak iyi geçti. Bebeğimde herhangi bir sorun görülmedi. Doktordan memnun kaldım ama bebeğim inat çıktıC charlottes Selammm! Nasıl geçti? Doktor için ne diyorsun , memnun kaldın mı? Ne kadar sürdü muayene? Sorular sorular
Hamilelik ilerledikçe dönüyorlar daha çok yer değiştirirSlmlar herkese bizim bugun doktor ziyaret günümüzdu tam 26+0 810 grm 32 santimmisiz kafası sağ kaburgamın altindaymis ters duruyo dedi böbrek ağrın olursa panik yapma dedi bebis hep bi yerdeymis çünkü bu da resmimiz
Ben de o duruma aşırı üzüldüm. Hatta sinirden gözlerim falan doldu. Valla gelmez canım maalesef. Hastalar deli gibi covid çıkıyor bizim. Bu durumda bile bu izni iptal ettilerse bir daha gelmez. 32ye kadar çalışmaya devam…merhabalar eylül anneleri çalışanlar için pandemi nedeni ile 24 haftadan sonraki idari izin resmi gazete ile kaldırıldı çok moralim bozuldu resmen hayallerim yıkıldıyaz ayınada denk geliyor hereşy gevşetildi gelmezmi ki tekrar bu idari izin
Çok teşekkürler bende öz Türkçe isimler araştırmıştım özellikle öyle olmasını istedim. Arapça ve Farsça istemedimÇok güzel bir isim, üstelik öz Türkçe. (Benim için oğlumun isminin öz Türkçe olması çok önemliydi.)
İsmiyle büyüsün
Ana baba ismi neden koyulur ki ya anlamıyorumEşim illa annemin ismini koyucaz diye tutturdu istemiyorum
Sevindim iyi geçmesine bebek açısından.Selammm.Genel olarak iyi geçti. Bebeğimde herhangi bir sorun görülmedi. Doktordan memnun kaldım ama bebeğim inat çıktıpozisyonu kalp kontrolu için uygun değildi. Tok karına gittim , doktor da bir sürü dürttü ama yok bu sefer de sırtını döndü kalbi görebileceği şekillerde kontrol etti, bir sıkıntı yok dedi ama kadın doğum için kontrole geldiğinde bana bi kere daha uğra seni araya alırım, yeniden bakalım, atlanmış bir şey olmasın dedi. Gördüklerini ayrıntılı anlatan, soru sormaktan çekinmeyeceğin bir doktor diyebilirim. Tam göremediği için de içine sinmedi geçerken uğra dedi işte, ben tavsiye ederim. Değerlendirebilirsin
Öztürkçe olması benim için de çok önemli burada bu farkındalığı görmek çok mutlu etti beni. Arapça ve farsça olmaması hassas noktam. Benim de inşallah kızım olacak ben de gökçe isminde gidip geliyorumÇok teşekkürler bende öz Türkçe isimler araştırmıştım özellikle öyle olmasını istedim. Arapça ve Farsça istemedim
Aslında dedi ki olumsuz hiçbir şey görmedim, herhangi bir sorun olacağini düsünmüyorum, rapora da olumlu geçeceğim, yine de çok ufak bir ihtimal de olsa bir seyi kaçirmış olmamak için 2 dakika uğrayın. Bebeği çevirmek için uğrastıı ama olmadı, yürüsem faydası var miydi bilmiyorumSevindim iyi geçmesine bebek açısından.Aslında yürütüyorlar biraz dönsün diye, ama demek ki öyle bir prosedürleri yok ya da çok mu kalabalık oluyor , sarkmasın randevular diye mi teklif etmedi artık.
Doktorun videoları çok pozitif , instadan baktım . Görüşlerini yazdığın için de çok teşekkür ederim
Canım benim bebeğim de 13. Haftada amuda kalkmıştı; pozisyon çok sıkıntılı diye doktorum bana git bir şeyler ye bir de yürü gel dediAslında dedi ki olumsuz hiçbir şey görmedim, herhangi bir sorun olacağini düsünmüyorum, rapora da olumlu geçeceğim, yine de çok ufak bir ihtimal de olsa bir seyi kaçirmış olmamak için 2 dakika uğrayın. Bebeği çevirmek için uğrastıı ama olmadı, yürüsem faydası var miydi bilmiyorum
Hadi yaa cumartesi olduğu için uğrasmadi belki de, nasil olsa yine yan odadaki kendi kadın doğumcuma geleceğim diye… aslında toktum ben bayaa yaaa ama sırtfını döndü bi de eliyle sürekli yüzünü kapıyorduuCanım benim bebeğim de 13. Haftada amuda kalkmıştı; pozisyon çok sıkıntılı diye doktorum bana git bir şeyler ye bir de yürü gel dedi
Sanırım işe yarıyor bu.
Ben de evden giderken sürekli bir şeyler yiyorum canım ama randevuya saatinde giremeyip gecikmeli girdiğimiz için karnım kazınıyor doğal olarak.Hadi yaa cumartesi olduğu için uğrasmadi belki de, nasil olsa yine yan odadaki kendi kadın doğumcuma geleceğim diye… aslında toktum ben bayaa yaaa ama sırtfını döndü bi de eliyle sürekli yüzünü kapıyorduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?