2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimki uyumuyodu ya kıpırdıyordu ama pozisyon değiştirmedi uzun süre, değiştirdiğinde de tam terse döndü ayrıntılı ultrason için diyorum zaten her pozisyonda belli organlara bakıyorlar herhalde, beyin, mide , kalp kapakcıkları, kan akışı, uzuvlar vs her seyi gördük. Sadece kalbi öne dönükken detaylı görmek istedi. Kötü pozisyon bile olsa yüzde 90 sağlıklı olduğu belli oluyor zaten eh aklımızda kalmasın diye de bi geçerken uğrayacağız perinatologa sadece kalp için ama doktor da sağlıksız bir durum olacağını hic düsünmedi. İçimiz rahat, aksi bir durum da olmaz insallah. Gelecek sefer ben de az bi ağzima cikolata atıp gideyim bakalım insallah net görünür.

Evet oluyor faydası, 16. Hafta muayenesinde , rutin kontrolde baya detaylı bakmıştı doktor. Kalbe giden damarlar, beyin , mide , her şeye bakabilmişti. Ama önden duruyordu. Burun kemiğine bakamamıştı. Sonra beni yolladı. 15 dk tempolu yürüdüm bahçeye çıkıp. Basamak indim çıktım. Geri geldim. ( Erken haftalarda içerisi rahat olduğundan dönebiliyorlar)
Bir hasta bekledim, tekrar içeri aldı beni ve yandan görebildik, dönmüştü.
Bir çok detaylı ultrason bakılan gebe için de, yürüme tavsiyesi yapılmış. Rutin bir uygulama aslında.
İlk gebeliğimde ( hatıralık fotolar için - 4 boyutlu ultrasona gittim) 27. haftada , elleri hep yüzündeydi. O gün bir tane fotoğraf için kaç kez merdiven indim çıktım hatırlamıyorum

Çikolata iyi fikir, ben de alayım yanıma. Yolda atarım, bir de klinik kapısında tekrar

Ben gelip de sizin gruba neden yazmisim acaba dun okadar yoruldum ki farketmemisim bile kusura bakmayın
Ben de fotoğrafı görünce heyecanlandım, ne kadar net bir görüntü diye. Şimdi detaylı ultrason zamanı yaklaştı bu grubun ordan çıktı aldılar sandım, benzer bir görüntü yakalar mıyız derken. Haftaya baktım, Temmuz yazıyor

Merhaba, bileklik iyi geldi mi size?
Merhaba, bende aldım bileklikten bilekleri inanılmaz sıkıyor olması gereken bu tabii de ben bir kaç gün kullanmayı denedim ama ne yalan söyleyeyim bi etkisini görmedim. belki etki eden vardır ama çaresizlikten her ihtimali değerlendirmek istemiştim o zamanlar çok kötüydüm

Merhaba Kizlar cok sukur bu sali randevum var
18 haftalik olan arkadaslara soruyorum her hangi bir degisik belirtiniz varmi
Agriniz siziniz
Benim hic biseyim yok suan daha tekmeleme de duymadim arada hareketler hissediyorum sadece sizler nasilsiniz

Evet Türkiye de yaşıyoruz ama çoğu isimler koyulan arapça ve farsça seven tabiki koyar saygı duyarım ama ben Türkçe olmasına dikkat etmek istedim. Gökçe şu aralar popüler isim arkadaşlarımın kızlarında var güzel beğeniyorum

Anneler nasılsınız bakalim🏵
Çok şükür diyelim sen nasılsın. Ayakta fazla.durunca gece uyutmayan ağrılar başladı. Bu hafya karnım bi an da büyüdü çok şaşırdım. Hiç yoktu. 3. Çocuk ama.utanıyorum biraz nedense. Halbuki hoşuma gidiyo ama nedem utanırım bilmiyorum. Kötu rüyalar devam hala hemde çok kötü. Diğerlerinde eşim aldatiyodu rüyalarımda bunda da çocuklarımla ilgili. Etkileniyorum artık inşallah son olur.

Merhaba Kizlar cok sukur bu sali randevum var
18 haftalik olan arkadaslara soruyorum her hangi bir degisik belirtiniz varmi
Agriniz siziniz
Benim hic biseyim yok suan daha tekmeleme de duymadim arada hareketler hissediyorum sadece sizler nasilsiniz
Merhaba, 18.haftadayken bende birseyler hissetmiyordum şimdi daha yeni yeni ufak ufak kımıldamalar, hafif dokunuşlar hissetmeye başladım çok şükür. Salı günü güzel haberlerinizi bekliyor olucaz

kızlae e bebek sahur indirimini kaçırmayın ben bunları kaptım umarım cinsiyet değişmez değişirse aldıklarımı değiştircem artık

Eklentiler

• Screenshot_20220418-013722.webp
    20 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar e bebekte cok guzel ındırım vardı bu aksam ama o kadar yogundukı sureklı sayfa atıp durdu bunlarda aldıklarım

Eklentiler

• Screenshot_20220418_000250_com.android.chrome.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20220418_000234_com.android.chrome.webp
    32 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20220418_000134_com.android.chrome.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20220418_000119_com.android.chrome.webp
    20 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20220418_000105_com.android.chrome.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20220417_235938_com.solidict.ebebek.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 92
Cok guzeller bnde o korkuyla aldım ama doktorum baya emındı ıkı kere kız dedı
bemkide 2 3 kere kız dedi gayet eminneyse değişirse kıyafet değişcez artık sende tulum aldınmı aldıysan fermuarlımı aldın hangisi daha kullanışlıdır bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…