- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.277
- 83
- 39
Benimki uyumuyodu ya kıpırdıyordu ama pozisyon değiştirmedi uzun süre, değiştirdiğinde de tam terse döndüBen de evden giderken sürekli bir şeyler yiyorum canım ama randevuya saatinde giremeyip gecikmeli girdiğimiz için karnım kazınıyor doğal olarak.
17. Hafta kontrolünde de evden çıkmadan yemek yedim, direkt çikolata yemek istemediğimden muz çerez gibi tatlı şeyler de yedim ama gittiğimde uyuyordu.
Doktor yanında hep çikolata olsun gelmeden, kontrole girmeden 10-15 dk önce ye Muhakkak dedi. Çünkü ayaklarını başına çekmiş uyuyordu bu sefer de bebek. Bir sonrakine çikolata yiyeceğim bide hastanede biraz yürüyeyim diyorum bakalım işe yarayacak mı?
Evet oluyor faydası, 16. Hafta muayenesinde , rutin kontrolde baya detaylı bakmıştı doktor. Kalbe giden damarlar, beyin , mide , her şeye bakabilmişti. Ama önden duruyordu. Burun kemiğine bakamamıştı. Sonra beni yolladı. 15 dk tempolu yürüdüm bahçeye çıkıp. Basamak indim çıktım. Geri geldim. ( Erken haftalarda içerisi rahat olduğundan dönebiliyorlar)Aslında dedi ki olumsuz hiçbir şey görmedim, herhangi bir sorun olacağini düsünmüyorum, rapora da olumlu geçeceğim, yine de çok ufak bir ihtimal de olsa bir seyi kaçirmış olmamak için 2 dakika uğrayın. Bebeği çevirmek için uğrastıı ama olmadı, yürüsem faydası var miydi bilmiyorum
Çikolata iyi fikir, ben de alayım yanıma. Yolda atarım, bir de klinik kapısında tekrarBen de evden giderken sürekli bir şeyler yiyorum canım ama randevuya saatinde giremeyip gecikmeli girdiğimiz için karnım kazınıyor doğal olarak.
17. Hafta kontrolünde de evden çıkmadan yemek yedim, direkt çikolata yemek istemediğimden muz çerez gibi tatlı şeyler de yedim ama gittiğimde uyuyordu.
Doktor yanında hep çikolata olsun gelmeden, kontrole girmeden 10-15 dk önce ye Muhakkak dedi. Çünkü ayaklarını başına çekmiş uyuyordu bu sefer de bebek. Bir sonrakine çikolata yiyeceğim bide hastanede biraz yürüyeyim diyorum bakalım işe yarayacak mı?
Ben aldım da temizliği aşırı zor ve kaba geldi istersen sana yollayayım 2 yastıkla yatmaya geri döndüm benŞu ters u gibi hamile yastiklarindan alan kullanan var mi aşiri rahatsızim uyurken sirtim belim bacaklarim cok rahatsiz
Ben de fotoğrafı görünce heyecanlandım, ne kadar net bir görüntü diye. Şimdi detaylı ultrason zamanı yaklaştı bu grubun ordan çıktı aldılar sandım, benzer bir görüntü yakalar mıyız derken. Haftaya baktım, Temmuz yazıyorBen gelip de sizin gruba neden yazmisim acabadun okadar yoruldum ki farketmemisim bile kusura bakmayın
Olur öyle vakalarBen gelip de sizin gruba neden yazmisim acabadun okadar yoruldum ki farketmemisim bile kusura bakmayın
Sağol bebeğimEkledim canım hayırlısı olsun
Merhaba, bileklik iyi geldi mi size?Eşim Dr yazmadan asla almaz canım o nedenle Dr a dicem yazın diye. Bulantı bilekliği aldık şimdi onu taktım şuan biraz iyi gibiyim maşallah diyorum ama korkiyurm sabah yine kötü olacam diye
Merhaba, bende aldım bileklikten bilekleri inanılmaz sıkıyor olması gereken bu tabii de ben bir kaç gün kullanmayı denedim ama ne yalan söyleyeyim bi etkisini görmedim. belki etki eden vardır ama çaresizlikten her ihtimali değerlendirmek istemiştim o zamanlar çok kötüydümMerhaba, bileklik iyi geldi mi size?
Evet Türkiye de yaşıyoruz ama çoğu isimler koyulan arapça ve farsça seven tabiki koyar saygı duyarım ama ben Türkçe olmasına dikkat etmek istedim. Gökçe şu aralar popüler isim arkadaşlarımın kızlarında var güzel beğeniyorumÖztürkçe olması benim için de çok önemli burada bu farkındalığı görmek çok mutlu etti beni. Arapça ve farsça olmaması hassas noktam. Benim de inşallah kızım olacak ben de gökçe isminde gidip geliyorum
Çok şükür diyelim sen nasılsın. Ayakta fazla.durunca gece uyutmayan ağrılar başladı. Bu hafya karnım bi an da büyüdü çok şaşırdım. Hiç yoktu. 3. Çocuk ama.utanıyorum biraz nedense. Halbuki hoşuma gidiyo ama nedem utanırım bilmiyorum. Kötu rüyalar devam hala hemde çok kötü. Diğerlerinde eşim aldatiyodu rüyalarımda bunda da çocuklarımla ilgili. Etkileniyorum artık inşallah son olur.Anneler nasılsınız bakalim🏵
Merhaba, 18.haftadayken bende birseyler hissetmiyordum şimdi daha yeni yeni ufak ufak kımıldamalar, hafif dokunuşlar hissetmeye başladım çok şükür. Salı günü güzel haberlerinizi bekliyor olucazMerhaba Kizlar cok sukur bu sali randevum var
18 haftalik olan arkadaslara soruyorum her hangi bir degisik belirtiniz varmi
Agriniz siziniz
Benim hic biseyim yok suan daha tekmeleme de duymadim arada hareketler hissediyorum sadece sizler nasilsiniz
Cok guzeller bnde o korkuyla aldım ama doktorum baya emındı ıkı kere kız dedıkızlae e bebek sahur indirimini kaçırmayın ben bunları kaptım umarım cinsiyet değişmez değişirse aldıklarımı değiştircem artık
bemkide 2 3 kere kız dedi gayet eminCok guzeller bnde o korkuyla aldım ama doktorum baya emındı ıkı kere kız dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?