2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
bemkide 2 3 kere kız dedi gayet eminneyse değişirse kıyafet değişcez artık sende tulum aldınmı aldıysan fermuarlımı aldın hangisi daha kullanışlıdır bilemedim
Evet aldım canım kızlarımda ıkısınıde kullandım benım bı sıkayetım olmadı ıkısındende ama tabı fermuarlı hemen cek daha kolay oluyor

Merhaba, 18.haftadayken bende birseyler hissetmiyordum şimdi daha yeni yeni ufak ufak kımıldamalar, hafif dokunuşlar hissetmeye başladım çok şükür. Salı günü güzel haberlerinizi bekliyor olucaz
Insallah cok tesekkur ederim bir bucuk’ay sonra ilk randevum tabi arada iki kez acile gittim ama olsun
Bundan dolayi biraz heyecan biraz stres yaptim sanirim

Günaydın kızlar her zaman yazamasam da arada gelip içimi dökmek hoşuma gidiyor Pimpirikli biri olarak dayanamayıp kızımı görmeye gittim bugün devlette ki doktor da tarama testlerini yaptırmalıydın diyince bi anda gaza gelip kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonucu bakalım hayırlısıyla isim konusunda da babası Sare istedi bende Lidya değiştirmezsek Lidya Sare olacak kızımız tabi ikimizde terazi burcuyuz değişedebilir Kayınvalidem de benim bulduğum isme yabancı diye hocaya sormak lazım caiz mi dedi çok sinir oldum işime karışılmasından hiç haz etmem sizce nasıl ismimiz ben Leyla Sare’ye de okeydim onu da beğenmediler

Benim kızımın adı da Meryem Sare :) Sare'leri severiz :)

Nasıl geçti peki bulantı ve kusmalarınız? Ben hayattan zevk alamaz hale geldim artık. Geçmiyor

Nasıl geçti peki bulantı ve kusmalarınız? Ben hayattan zevk alamaz hale geldim artık. Geçmiyor
Acile gitmiştim dayanamayıp bana reflü dedi ve pronat verdi günde 3 kez tok karına içiyorum şurubu. Daha iyiyim tabi ama hala yeteri kadar su içemiyorum günde en fazla 1 lt içebiliyorum daha fazla içersem midem bulanıyor ve kusuyorum. Tamamen bitmedi asla biter diye düşünmüştüm ama bu halime şükür diyorum. Umarım siz kesin bir çözüm bulursunuz

Ayvayı yer yemez çıkarıyorum, limon sıkıp yemeyi de denedim. Sen pişirip mi yedin canım? İnternette öyle yazıyor ama denemedim hiç?
Nane denedin mi. Ben şuruptan sonra ağzıma hemen naneli sakız atıyorum saatlerce çiğniyorum etkisi gidince yeni bir tane çiğniyorum . Taze nane aldım salataya bolca ekliyorum masaya koyuyorum gidip gelip bir kaç çatal alıyorum başka bir şey çözüm olmadı bana. Ne beyaz leblebi ne çubuk kraker ne ayva hiç bir şey

Naneli limon içmiştim ilk haftalarda, sonra nane düşüğe sebep oluyor diye duyunca bir daha nane hiç yemedim. Artık 12. haftadayım, taze nane alıp yemeyi deneyeyim. Umarım faydası olur çok teşekkür ederim

Naneli limon içmiştim ilk haftalarda, sonra nane düşüğe sebep oluyor diye duyunca bir daha nane hiç yemedim. Artık 12. haftadayım, taze nane alıp yemeyi deneyim. Umarım faydası olur çok teşekkür ederim
Ay Allah korusun. Nane limon hiç içmedim aklıma gelmemişti açıkçası gelse denerdim muhtemelen. Öyle deyince korktum bi doktorunuza sorun d öyle kullanın bari.

Kızlar merhaba bana doktor 14. Haftada ve 17 de erkek dedi bi bakar mısınız artk değişmez di mi bişeyler almaya başlamalı mıyım

Merhaba Kizlar cok sukur bu sali randevum var
18 haftalik olan arkadaslara soruyorum her hangi bir degisik belirtiniz varmi
Agriniz siziniz
Benim hic biseyim yok suan daha tekmeleme de duymadim arada hareketler hissediyorum sadece sizler nasilsiniz
Hareket etmeyenler ne yapsın kuzu

Bende hiçbir belirti yok karnım biraz fazla büyümeye başladı artık bu haftalarda onun dışında maşallah diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…