Canm 19.haftada hareketleri artmaya başladı gittikçe güçleniyor bugun dısardan beliren ufak tekmelerle güne başladm.20.haftaya girdim seninde eli kulagında merak etmeHareket etmeyenler ne yapsın kuzu
Bende hiçbir belirti yok karnım biraz fazla büyümeye başladı artık bu haftalarda onun dışında maşallah diyeyim
Ya merakla bekliyorum canım o günleri, benim plesanta rahim ön duvarındaymış o nedenle ben belki daha da geç hissedebilirim.Canm 19.haftada hareketleri artmaya başladı gittikçe güçleniyor bugun dısardan beliren ufak tekmelerle güne başladm.20.haftaya girdim seninde eli kulagında merak etme
Hiç bahsetmedi ama 2 ay önce doktor bişey bişeye çok yakın suan sorun yok takip edicez dedi ama hatırlamıyorum tam olarak ne dediğini.Ya merakla bekliyorum canım o günleri, benim plesanta rahim ön duvarındaymış o nedenle ben belki daha da geç hissedebilirim.
Senin plesanta nerde biliyor musun doktorun bahsetti mi hiç?
Benimde karnım bu hafta aniden daha bi büyümeye başladı hatta bayram için kot bahçıvan tulum aldım kendime çok tatlı durdu göbüş belli olduHareket etmeyenler ne yapsın kuzu
Bende hiçbir belirti yok karnım biraz fazla büyümeye başladı artık bu haftalarda onun dışında maşallah diyeyim
Rahme yakın demiş olabilir canım o yukarı çıkıyormuş sonrasında Zaten için rahat olsunHiç bahsetmedi ama 2 ay önce doktor bişey bişeye çok yakın suan sorun yok takip edicez dedi ama hatırlamıyorum tam olarak ne dediğini.28nde organ taraması var o zamn sorayım bnu
Ya ben denk beğeniyorum o tulumları, solopet diye geçen şeyler var ya onlar da harika duruyor bence. Şimdi ara dönemdeyiz ama sanki o yüzden biraz daha büyüyünce alayım dedim :)Benimde karnım bu hafta aniden daha bi büyümeye başladı hatta bayram için kot bahçıvan tulum aldım kendime çok tatlı durdu göbüş belli olduBayrama kadar az daha büyürse dahada güzel olacak, hareketleri bazen bişeyler hissediyorum ben ama bebişmi emin olamıyorum 1 2 haftaya bizde hissederiz bence
Sonradan hiç bahsetmedi normal heralde.detaylıyıda atlatsak sag salim inşallahRahme yakın demiş olabilir canım o yukarı çıkıyormuş sonrasında Zaten için rahat olsun
Ya ben denk beğeniyorum o tulumları, solopet diye geçen şeyler var ya onlar da harika duruyor bence. Şimdi ara dönemdeyiz ama sanki o yüzden biraz daha büyüyünce alayım dedim :)
20. Haftadan itibaren bekleyeceğim ben öyle hazırladım kendimi. O zaman da acaba az mı hareket etti neden etmedi derdi başlatacak
Ben L beden aldım kuzum 53 kiloyum şuan ama karın kısmı nerdeyse oldu bile ayarlandığı için belden omuzlardan ben onu bi 37 38.haftaya kadar giyerimRahme yakın demiş olabilir canım o yukarı çıkıyormuş sonrasında Zaten için rahat olsun
Ya ben denk beğeniyorum o tulumları, solopet diye geçen şeyler var ya onlar da harika duruyor bence. Şimdi ara dönemdeyiz ama sanki o yüzden biraz daha büyüyünce alayım dedim :)
20. Haftadan itibaren bekleyeceğim ben öyle hazırladım kendimi. O zaman da acaba az mı hareket etti neden etmedi derdi başlatacak
Ne bileyim ya sanki kg aldığım için şişti gibi semsert değil çünkü. Kasık bölgem sert sadece seninde öyle mi bugün 18+0 olduk daha tık yok hareket falan hissetmedimT temmuzekim karın ne durumda? Benim bu ara sanki hızlı büyümeye başladı gibi sende de öyle mi?
Ben de bugün 19+2 yim ve hala bir hareket hissetmiyorumMerhaba Kizlar cok sukur bu sali randevum var
18 haftalik olan arkadaslara soruyorum her hangi bir degisik belirtiniz varmi
Agriniz siziniz
Benim hic biseyim yok suan daha tekmeleme de duymadim arada hareketler hissediyorum sadece sizler nasilsiniz
Seninkiler de ikiz demi Kuzum arada hafif bir agri var yoksa hic bir belirti yokBen de bugün 19+2 yim ve hala bir hareket hissetmiyorum
Bizim de öyle.ama sert değil ki. sadece kaşık bölgesi sert. Bi an da tüm göbek sertleşince rahatsız oluyorum.Ne bileyim ya sanki kg aldığım için şişti gibi semsert değil çünkü. Kasık bölgem sert sadece seninde öyle mi bugün 18+0 olduk daha tık yok hareket falan hissetmedimama iki gecedir karnımda hep bi çalışmalar var hafiften ağrı gibi böyle değişik bizimki gece mesaisi yapıyor sanırım senin ne durumda
Çok güzelmiş güle güle giy canım. Ben 70 kilo oldum bugün itibari ile ne güzel 53 kilolar öyleBen L beden aldım kuzum 53 kiloyum şuan ama karın kısmı nerdeyse oldu bile ayarlandığı için belden omuzlardan ben onu bi 37 38.haftaya kadar giyerimBende şuan 20.haftayı bekliyorum doktorda erken dedi zaten canım bekleyelim az kaldı dediğin gibi o zamanda ayrı derdimiz olucak (Bunu aldım canım)
17+5 benim de ufaktan bi şişlikler var artık belli oluyor dar giyince. Ben evde hep tayt tişört takıldığından belli olmuyor ama işyerim öyle giyinmeye müsait olmadığı İçin elbiselerde çıkıyor az biraz.Ne bileyim ya sanki kg aldığım için şişti gibi semsert değil çünkü. Kasık bölgem sert sadece seninde öyle mi bugün 18+0 olduk daha tık yok hareket falan hissetmedimama iki gecedir karnımda hep bi çalışmalar var hafiften ağrı gibi böyle değişik bizimki gece mesaisi yapıyor sanırım senin ne durumda
Sağol canımÇok güzelmiş güle güle giy canım. Ben 70 kilo oldum bugün itibari ile ne güzel 53 kilolar öyle
17+5 benim de ufaktan bi şişlikler var artık belli oluyor dar giyince. Ben evde hep tayt tişört takıldığından belli olmuyor ama işyerim öyle giyinmeye müsait olmadığı İçin elbiselerde çıkıyor az biraz.
Nasıl anlatsam bilemiyorum ama böyl tam göbek deliğimin alt tarafında kasıklarımın altında eğilince biz çizgi gibi bir şey oluyor yani sanki artık rahim onun üzerinde gibi. Anlatamadım dimi
Bende hiç hareket hissetmiyorum ki bence daha erken, böyle bazı akşamlar karnımı açıp bekliyorum damar atması oluyor ama o bebek hareketi değil tabiki. Erkek bir birey de açsa göbeğini onu görür diye düşünüyorum :)
Evet canım ikiz çok şükür. Ben sadece yatarken zorlanıyorum biraz. Karnımın gerildiğini hissediyorum. Hele geceleri sol tarafa yatmak gerektiği için daha da zorlanıyorum hiç alışık değilim çükü. Yeter ki sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değilSeninkiler de ikiz demi Kuzum arada hafif bir agri var yoksa hic bir belirti yok
Y’a ben cok anksiyeteliyim o yuzden
Yani bilmiyorum ki nasıl şişiyor sert mi yumuşak mı ilk benimBizim de öyle.ama sert değil ki. sadece kaşık bölgesi sert. Bi an da tüm göbek sertleşince rahatsız oluyorum.
Benimde kıyafetlerden belli oluyor canım ben hep kg aldım diye ona yoruyorum ama17+5 benim de ufaktan bi şişlikler var artık belli oluyor dar giyince. Ben evde hep tayt tişört takıldığından belli olmuyor ama işyerim öyle giyinmeye müsait olmadığı İçin elbiselerde çıkıyor az biraz.
Nasıl anlatsam bilemiyorum ama böyl tam göbek deliğimin alt tarafında kasıklarımın altında eğilince biz çizgi gibi bir şey oluyor yani sanki artık rahim onun üzerinde gibi. Anlatamadım dimi
Bende hiç hareket hissetmiyorum ki bence daha erken, böyle bazı akşamlar karnımı açıp bekliyorum damar atması oluyor ama o bebek hareketi değil tabiki. Erkek bir birey de açsa göbeğini onu görür diye düşünüyorum :)
Allahtan biraz boy var canım 1.71 ama yine de fit bir hamile olamayacağım sanırımSağol canımGebelik başında 3 kilo falan vermiştim canım yeni aldım geri kilolarımı daha şuan normal kiloma döndüm 3 kilo alarak sonrakiler gebelik kilosu olacak artık Boyun yine varsa çokta sıkıntı etme
Mide bulantisindan mi kilo verdin? Ben de midem hic bulanmiyor diye sevinirken şiştimSağol canımGebelik başında 3 kilo falan vermiştim canım yeni aldım geri kilolarımı daha şuan normal kiloma döndüm 3 kilo alarak sonrakiler gebelik kilosu olacak artık Boyun yine varsa çokta sıkıntı etme
Darısı biz hissedemeyenlerin başınaKızlar bebiş hareketlerini hissetmeye ben 19+2 de başladım. Bugün 20 olduk şükür bi tık daha fazla hissediyor gibiyim. Başta bağırsak hareketleri zannettim ama sonradan ayırt ediliyor
Islak mendil ve bez hangi marka tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Daha erken ama 6. Aydan itibaren biraz stok yapayım diyorum ben.
ben bezde slepy düşünüyorym ıslak mendildede baby turco aynrn şimdi daha erken ben de doğuma yakın alcam ama çok stok yapmayı düşünmüyorum bezden kaynaklınpişik falan olursa hepsinin elde kalma ihtimalide varKızlar bebiş hareketlerini hissetmeye ben 19+2 de başladım. Bugün 20 olduk şükür bi tık daha fazla hissediyor gibiyim. Başta bağırsak hareketleri zannettim ama sonradan ayırt ediliyor
Islak mendil ve bez hangi marka tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Daha erken ama 6. Aydan itibaren biraz stok yapayım diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?