2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Mide bulantisindan mi kilo verdin? Ben de midem hic bulanmiyor diye sevinirken şiştim
Yok canım çok şükür benim ne mide bulantım ne kusmam oldu nasıl verdim bende anlamadım ama şöyleki hemen doyuyordum bi çorbayla bile çok yemişim gibi öyle olunca az yedim şimdilerde açıldı iştahım Herkeste farklı etki yapıyor aman boşver hamilelikte tam hamile gibi şişince güzel bence bende şişmeye özeniyorum hep zayıf olunca

Ya bende 16+5 te yani dün pıt pıt bisiler hissettim dedim damar mi atıyor bebek mi anlamadımgaz olmadığına eminim çünkü bı kaç kere oldu,ben dışardan pıt pıt vurdum uyarı verdim sonra videoya aldım şansıma orda da göründü hala emin değilim ama zayıf hamilelerde daha da erken hissedilebiliyormus belki de olabilir 48 kiloyum değilse bile ben öyle hissettim güzeldi esimede yolladım videoyu işteydi

Bizim de öyle.ama sert değil ki. sadece kaşık bölgesi sert. Bi an da tüm göbek sertleşince rahatsız oluyorum.
17+1 bende daha hissetmiyorum ilk hamilelik hissetsem artik.sok gobek yanimda bisiyler oluyo ama hep ayni yer bebek degil sanirim.

Hic özenme bana herkes soruyor saklayamiyorum karnimı, herkes ögrendi söylemeyi dusunmuyordum 1 ay daha ,karnim 5/6 aylik gibi daha şimdiden ,yuruyuslere basladim

Az kaldı kuzucum sen de hissedersin çok yakında ya zamlanıyor her şey ufak tefek bi kaç bişi alayım diyorum ama ilk bebek tecrübe de yok insan ne alacağını şaşırıyor bez ben de prima düşünüyorum sleepy de iyi diyolar ama bilemedim.

Evet zayıf hamişler daha erken hissedebilirmiş ne güzel bi his di mi allah bekleyen isteyen hak eden herkese yaşatsın inşallah

İlk zamanlar için değil de mesela 2 ya da 3 numaradan bi kaç paket alınabilir. Çünkü bebeğin kilosunu bilemicez şüşkoo olurlarsa da aynen kalır elde

17+1 bende daha hissetmiyorum ilk hamilelik hissetsem artik.sok gobek yanimda bisiyler oluyo ama hep ayni yer bebek degil sanirim.
Benim o dönemler hep aynı yerdeydi canım sol.kisimda. aynı yerde hissetim. Bu hafta falan artık gobegimin her yerinde hissediyorum.

Ya bi de ben bu alıntı işini neden beceremiyorum tek tek cevap yazmak zorunda kalıyorum. Biri beni aydınlatabilir mi acaba

Hic özenme bana herkes soruyor saklayamiyorum karnimı, herkes ögrendi söylemeyi dusunmuyordum 1 ay daha ,karnim 5/6 aylik gibi daha şimdiden ,yuruyuslere basladim
Vücuda ağırlık katıyor canım hareketler falanda kısıtlanıyor tabi o yönden zor aman boşver milleti söyle artık sende Olmayan göbüş ister benim gibi olan istemez ah insanoğlu

Ah bak ben sol tarafa alisigim o yuzden zorlanmiyorum cok sukur gerilme hissetmiyorum bazen hafif agrilar oluyor yada boyle birsey dolaniyormus hissi bu kadar
Y’a ben bir bucuk aydir gitmedigim icin stres korku tavan bende insallah iyilerdir

Benimde öyle ilk ne görsem alasım geliyor resmen ama bezde stok yapmam pişik durumu falan olursa elimde kalmasın diye.

Benimde öyle ilk ne görsem alasım geliyor resmen ama bezde stok yapmam pişik durumu falan olursa elimde kalmasın diye.
Ay gerçi evet pişik de yapabiliyormuş.bez stoğu mantıklı değil o zaman ben en iyisi iki markadan da 2 şer paket alıp deneyeyim sonrasında alayım hangisiyle devam edeceksem.

Dün biraz ayakta kaldım bugün bacaklarım çok agriyo. Ilk hamilelik çok güzeldi kuş gibi hissediyordum kendimi. Bi an önce günler geçse. Aslin da gönlüm eylülün 2 sinde doğsa diyo. Ablasıyla ayni gün. Ama diğer tarafım 36 37. Hafta fa doğsa diye bakalım.ne zaman gelecek.

Ay gerçi evet pişik de yapabiliyormuş.bez stoğu mantıklı değil o zaman ben en iyisi iki markadan da 2 şer paket alıp deneyeyim sonrasında alayım hangisiyle devam edeceksem.
Bencede memnuniyete göre devam etmek daha mantıklı. Elde kalınca iadeside olmaz süreden dolayı. Islak mendil alınabilir ama bebekte kullanılmasa bile evde iş görür. Birde koliyle pamuk aldım ben stok oldu baya.

Islak mendilde Baby turco çok kullanan öneren var bn onu kullanmayı düşünüyorum.bezde karar vermiş değilim daha

Bencede memnuniyete göre devam etmek daha mantıklı. Elde kalınca iadeside olmaz süreden dolayı. Islak mendil alınabilir ama bebekte kullanılmasa bile evde iş görür. Birde koliyle pamuk aldım ben stok oldu baya.
koliyle pamuk derken nettenmi aldın benimde aklımda pamuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…