Kızlar bebiş hareketlerini hissetmeye ben 19+2 de başladım. Bugün 20 olduk şükür bi tık daha fazla hissediyor gibiyim. Başta bağırsak hareketleri zannettim ama sonradan ayırt ediliyor
Islak mendil ve bez hangi marka tercih etmeyi düşünüyorsunuz? Daha erken ama 6. Aydan itibaren biraz stok yapayım diyorum ben.
Hepsi cok güzel şekillerine bayıldımmm inşallah saglıklıca dogsun giysin bnde aldmda bi baktım sokaga cıkarken giyeceği hiç bişi yok yüklenmişim iç giyim zıbına tuluma dış giyim aldım birazda.e bebekte tavşanlı peluş tulum vardı pembesni aldım gidersen bak maviside cok güzeldi dısarı cıkarken sogukta iyi olur
Hepsi cok güzel şekillerine bayıldımmm inşallah saglıklıca dogsun giysin bnde aldmda bi baktım sokaga cıkarken giyeceği hiç bişi yok yüklenmişim iç giyim zıbına tuluma dış giyim aldım birazda.e bebekte tavşanlı peluş tulum vardı pembesni aldım gidersen bak maviside cok güzeldi dısarı cıkarken sogukta iyi olur
Sagolasin canım, bende dış giyim 2 takım aldım onlarda 6 aylık. Daha küçük hiç yok bende onu düşündüm ne alınmalı hem küçükler de alırsam öyle bisey alayım dedim ceket falan da lazım olur daha kışa girerken