Önceden hiç yoktu da artık bakıyorum baya artmış çeşitler. 2. Bebeği valla bilemiyorum hem ilki biraz zor oldu hemde ekonomi insanı şimdiden düşündürüyorOlsun oğluşlar için de çok güzel şeyler var ki
Hem 2. Bebek kız olur inşallah tatlış tatlış giydirirsiniz
Valla ben 10 yıl bekleyince hoşuma gideni alıyorm o an bütçem yettiğince ,nihayetinde görmemişin bi çocuğu olmuşBen bir tur hevesimi aldım ya minnosum ondan erkekler den çok kızların kıyafetlerine takılıyor gözlerim akşam çok güzel indirim varmış kaçtı e bebekte
Ürünleri kaliteli tavsiye ederim e bebeğe göre daha çok beğendim ben internettende pişman olmazsınız bence birde bu kışlıklarda indirim vardı sezon sonu diye ben hep 100-200 tl arası bir fiyata aldım takımlarını hepside organik kumaşmış. Evde giydirmeye tek pijama altı ve uzun kollu zıbınlardan aldım 3-4 çeşit mesela onlarda 15-20tl falandı tanesi. Biz erkeklerin kıyafet seçeneği az malesef ama erkek bebekte kitikate ve h&m ürünlerinide beğeniyorum. E bebekte düzen olsa belki ordanda bulabilirdim ama pazar gibi karmançorman geldi bana çok yenidoğan bakıyorum başka bedenler çıkıyor standlardan falanOyy çok tatlıymışbenim suanlik bulunduğum yerde hiç biri yok maalesef internetten bakarım artık ya da evime gittiğimde bakarım diye düşündüm ama mağazalarda da şuan hep yazlık şeyler var onu farkettim. Denk gelemedim en son ne e bebekte ne lc waikikinin bebek kısmında mağazada.
Bi tane ablamdan kalan 6 ay mont var bir de onun öncesinde bunun gibi şeyler bana da lazım internetten bakayım olmadı
Ben mesela erkek bebeklerde trençkot siyah pantolon beyaz tişört güneş gözlüğü kombinine aşırı düşüyorumÖnceden hiç yoktu da artık bakıyorum baya artmış çeşitler. 2. Bebeği valla bilemiyorum hem ilki biraz zor oldu hemde ekonomi insanı şimdiden düşündürüyor
AhhhAhh di mi ya o ayakları ısırmalı, koklamalı,popişe vura vura sevmelihepimizin minikleri güle güle sağlıkla kullansın teyzesi
Baya iyi fiyata gelmiş ya ben en son 1 ay önce bakmıştım e bebek civil vardı orda bende pek bulamamıştım. Aldıklarımı da genelde lc waikikiden aldım. Hatta İnternet indiriminden de yakalamistim biseyler. Hm zara bende bakıyorum da çok pahalıÜrünleri kaliteli tavsiye ederim e bebeğe göre daha çok beğendim ben internettende pişman olmazsınız bence birde bu kışlıklarda indirim vardı sezon sonu diye ben hep 100-200 tl arası bir fiyata aldım takımlarını hepside organik kumaşmış. Evde giydirmeye tek pijama altı ve uzun kollu zıbınlardan aldım 3-4 çeşit mesela onlarda 15-20tl falandı tanesi. Biz erkeklerin kıyafet seçeneği az malesef ama erkek bebekte kitikate ve h&m ürünlerinide beğeniyorum. E bebekte düzen olsa belki ordanda bulabilirdim ama pazar gibi karmançorman geldi bana çok yenidoğan bakıyorum başka bedenler çıkıyor standlardan falan
Amiinn hepimize ve tüm isteyenlereAhhh
Rabbim hepimize o güzel günler göstersin inşallah
Evet misafirlik falan h&m zara olabilirBaya iyi fiyata gelmiş ya ben en son 1 ay önce bakmıştım e bebek civil vardı orda bende pek bulamamıştım. Aldıklarımı da genelde lc waikikiden aldım. Hatta İnternet indiriminden de yakalamistim biseyler. Hm zara bende bakıyorum da çok pahalıarada bir gezmelik bisey olurda alırsak anca öyle
Oyy artist gibiBen mesela erkek bebeklerde trençkot siyah pantolon beyaz tişört güneş gözlüğü kombinine aşırı düşüyorum
Malesef ekonomi biraz zorluyor hepimizi ama olsun kısmetleriyle gelir her bebek buna inanıyor ben
Evet genelde de 2 3 yaştan sonrası daha uzun süre kullanacağı için anca öyle alınabilir diye düşünüyorumEvet misafirlik falan h&m zara olabilirzaten çok çabuk büyüyorlarmış çok marka almaya gerek yok bencede. İkinciyede kısmet uygun olanları onada giydiririm zaten olursa.
Kısmet değilmiş deseneEvet genelde de 2 3 yaştan sonrası daha uzun süre kullanacağı için anca öyle alınabilir diye düşünüyorum
Aynen saklarsın eğer kız olsaydı bende çoğu şeyi ablamdan alacaktım mesela hep ayırdı çabuk büyüdüğü için tertemiz kıyafetler
Biraz öyle olduKısmet değilmiş desene
Ben bu ara çirkinleştim sanki canımKızlar sivilce artışı var mı sizdede. Benim başından beri aşırı var ne yapsamda geçmiyor yüzümün heryeri kırmızı benek benek oldu özellikle çene kısmım.asitli ürünlerdende kullanmak istemiyorum sadece jel tonik ve maske uyguluyorum.Kız çocuklarında duymuştum böyle bir hurafe ama erkekte de oluyor demekki hormonal.
Bende dalga geçiyorum çocuk yakışıklı olacak galiba ben çirkinleştim diyeBen bu ara çirkinleştim sanki canım
Böyle lekeler sivilceler ufak ufak bende de var.
Beslenme olarak ne çok dikkat edip sürekli Sebze yiyorum ne de çok abartıyorum ama hormonlardan olmuş da olabilir.
Bir de benim bacaklarımda ufak benekler oldu kaşınıyor bazen haşırt huşurt kaşımak geliyor içimden kaşıyınca da kanıyor minik minik.
Kızlar çok güzel şeyler almışsınız bebişlerinizi, ben de almak istiyorum ama daha hiçbir uygulamayı indirmedim. E-bebek başka hangi alışveriş uygulamasını indirebilirim?
Ben de at kılı fırçası ile fırçalayı sürüyorum çatlak kremini canım tavsiye ederim.Bende dalga geçiyorum çocuk yakışıklı olacak galiba ben çirkinleştim diyekaşıntı bende henüz yok ama çatlamamak için yağlanıyorum baya nemsiz bırakmıyorum. Bende e bebek,babymall,joker,civil var bebekle alakalı olarak
Denerim canım evde vardı selülit oluşumu için fırçalıyordum bendeBen de at kılı fırçası ile fırçalayı sürüyorum çatlak kremini canım tavsiye ederim.
Ben de indireyim yavaştan uygulamaları en azından favorilerim almasam da:)
Taşınacağız nasipse ben onu bekliyorum biraz da alışveriş için.
Sebamed hassas sabun her gün düzenli kullanımda ph dengeliyor, yağ ve kirden arındırıyor. Rozaseali olarak ben de kullanıyorum, cildimi yatistiriyor, denemek isterseniz diye yazmak istedim.Kızlar sivilce artışı var mı sizdede. Benim başından beri aşırı var ne yapsamda geçmiyor yüzümün heryeri kırmızı benek benek oldu özellikle çene kısmım.asitli ürünlerdende kullanmak istemiyorum sadece jel tonik ve maske uyguluyorum.Kız çocuklarında duymuştum böyle bir hurafe ama erkekte de oluyor demekki hormonal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?