Ya sanırım ben de prima alacağım kaç saattir yorum okuyorum %90 primadan memnun sızdırma ve pişik yapmıyor diyorlarMerhaba, sleepy bio natural yenidoğan ıslak mendil ve bez olarak başlangıç için Prima premium care tercih etmeyi düşünüyorum.
Ben şöyle bir ceket aldım çok hoşuma gitti kışlık giyer diye düşünüyorum bizim orada aşırı soğuk olmuyor çünkü. Ben e bebekten birkaç parça bir şey aldım mağaza çok karışık düzensiz geldi fazla almadım sonra babymall mağazasına gittik gerçekten çok düzenli çalışanlar sırf seninle ilgileniyor her şeyi gösteriyor falan bütün kıyafetleri oradan aldım sonraSagolasin canım, bende dış giyim 2 takım aldım onlarda 6 aylık. Daha küçük hiç yok bende onu düşündüm ne alınmalı hem küçükler de alırsam öyle bisey alayım dedim ceket falan da lazım olur daha kışa girerken
Ayayyy kıyafet linkle plsssAy bebek beklemenin en tatlı kısmı kıyafet alışverişi sanırım ben de bi kaç takım Zıbın tulum ve müslin örtü aldım. Ama en çok bunları giydirmek için sabırsızlanıyorum görseller siteden ama kaldırdığım için çekemedim çok tatlılar
Fiyatıda uygundu tam hatrlamıyorumda kışı çıkarır.a101e müslinleer gelmişti bebek pikesi nevresimide gelmiş onlardanda kaçırma kaliteside çok iyi.Sagolasin canım, bende dış giyim 2 takım aldım onlarda 6 aylık. Daha küçük hiç yok bende onu düşündüm ne alınmalı hem küçükler de alırsam öyle bisey alayım dedim ceket falan da lazım olur daha kışa girerken
Hemennn geliyorAyayyy kıyafet linkle plsss
Oyy çok tatlıymışBen şöyle bir ceket aldım çok hoşuma gitti kışlık giyer diye düşünüyorum bizim orada aşırı soğuk olmuyor çünkü. Ben e bebekten birkaç parça bir şey aldım mağaza çok karışık düzensiz geldi fazla almadım sonra babymall mağazasına gittik gerçekten çok düzenli çalışanlar sırf seninle ilgileniyor her şeyi gösteriyor falan bütün kıyafetleri oradan aldım sonra
Allah'ım sana geliyorum kız çocuklarına ne kadar güzel şeyler var yaa bayıldımAy bebek beklemenin en tatlı kısmı kıyafet alışverişi sanırım ben de bi kaç takım Zıbın tulum ve müslin örtü aldım. Ama en çok bunları giydirmek için sabırsızlanıyorum görseller siteden ama kaldırdığım için çekemedim çok tatlılar
İçim eriyor anlıyor musunHemennn geliyor
Flowia 3'lü Takım Satın Al - Moms Brand
Flowia 3'lü Takım hızlı kargo, taksit ve kapıda ödeme seçenekleriyle Momsbrand.com.tr'de!www.momsbrand.com.tr
Ayyy şu kızçelerin kıyafetlerini görünce içim ayrı bi hoş oluyor çok güzelAy bebek beklemenin en tatlı kısmı kıyafet alışverişi sanırım ben de bi kaç takım Zıbın tulum ve müslin örtü aldım. Ama en çok bunları giydirmek için sabırsızlanıyorum görseller siteden ama kaldırdığım için çekemedim çok tatlılar
Mavişim biz uzaktan bakalımAllah'ım sana geliyorum kız çocuklarına ne kadar güzel şeyler var yaa bayıldım
Evet böyle tulumlarda çok iyi internetten bakayım canım biFiyatıda uygundu tam hatrlamıyorumda kışı çıkarır.a101e müslinleer gelmişti bebek pikesi nevresimide gelmiş onlardanda kaçırma kaliteside çok iyi.
Hahahha sağlıklı olsun canım listedeki yeri hazır dediğin gibi uzaktan bakalım belki bir gün bize de nasip olur senin için çok umutluyum ama kendim için aynı şeyi söyleyemem askoMavişim biz uzaktan bakalımbu arada benim net erkek oldu tablodan degistirebilirsin
Ya evet kız bebeklere çok güzel şeyler var ama bence yakışıklı paşalar için de çok cool kıyafetler var mavisimmAllah'ım sana geliyorum kız çocuklarına ne kadar güzel şeyler var yaa bayıldım
Ahh di mi ya o ayakları ısırmalı, koklamalı,popişe vura vura sevmeliİçim eriyor anlıyor musunçok güzeller güzel günlerde giysin kuzucuk. O külotlu çoraplı bacakların hastasıyım
Ben bir tur hevesimi aldım ya minnosum ondan erkekler den çok kızların kıyafetlerine takılıyor gözlerim akşam çok güzel indirim varmış kaçtı e bebekteYa evet kız bebeklere çok güzel şeyler var ama bence yakışıklı paşalar için de çok cool kıyafetler var mavisimm
Ah kıyamam ama bu ekonomi de düşünüyorum da ikinci yok yani Allah yardımcımız olsunHahahha sağlıklı olsun canım listedeki yeri hazır dediğin gibi uzaktan bakalım belki bir gün bize de nasip olur senin için çok umutluyum ama kendim için aynı şeyi söyleyemem asko
Olsun oğluşlar için de çok güzel şeyler var kiAyyy şu kızçelerin kıyafetlerini görünce içim ayrı bi hoş oluyor çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?