2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Anne olmak çok zor bu yorucu sureci inşallah sag salim atlatip yavrularimiza kavuşuruz canlarim

pecan kardeşim kendi derdinden anca simdi bakabildim mesajina.bir arkadasimda aynisiydi dikiş atildi sonra full dinlendi bebişi doğdu sen gönlünü ferah tut bebeginle bol bol konuş hersey cok güzel olacak inşallah

Kızlar akıntılarınız ne renkte benimki hafif sarı yeşilimsi gibi int baktım amniyon sıvısıda bu renkte oluyormuş korktum açıkcası bembeyaz bir akıntım yok malesef
Amniyon sıvısı berrak oluyor aslında ama sizinki enfeksiyon gibi. Mutlaka doktorunuzla konuşun bir an önce tedavi olmak için

Çok geçmiş olsun, hepimizin tek duası o umarım bebeklerimiz sağlıkla gelir kucaklarımıza şimdi nasılsınız?
Kızlar akıntılarınız ne renkte benimki hafif sarı yeşilimsi gibi int baktım amniyon sıvısıda bu renkte oluyormuş korktum açıkcası bembeyaz bir akıntım yok malesef
Benim de koyu sarı gibi oluyor arada devam eden bir akıntı değil canım önce bi takip et süreklilik Ars ederse muhakkak git tabi doktora.

Çok teşekkür ederim, bebeğin şu an sağlıklı olduğunu bilmek güç verdi sanırım, ultrasona girene kadar çok ağladım bişey oldu diye Ağrım devam ediyora ama ruhsal olarak bır tık daha iyiyim, idrar kültürü sonucunu bekliyorum ona göre tedavi başlanacak. Miyom için tedavi yok sadece dinlenme ve ağri kesici önerildi. Olabildiğince dinleniyorum.

Amniyon sıvısı berrak oluyor aslında ama sizinki enfeksiyon gibi. Mutlaka doktorunuzla konuşun bir an önce tedavi olmak için
Evet soracağım mutlaka
Benim de koyu sarı gibi oluyor arada devam eden bir akıntı değil canım önce bi takip et süreklilik Ars ederse muhakkak git tabi doktora.
Benimde arada canım sürekli gelmiyorda amaan insan her şeyden şüphe duyuyor ya Hayırlısıyla bi tam anlamıyla hissetmeye başlasak rahatlarızda biraz

2 gündür benimde çok ağrım var yine yeniledi enfeksiyon sanırım bende bi ağlamaklıyım grubu okuyuncada dün çok üzüldüm randevumu erkene çekicem sanırım yarın acile gidicem geçmezsede hiç iyi değilim bugün

Merhaba Kızlar,
troidlere baktıran oldu mu? Uzun süredir giredemedim belki konuşulmuştur.
TSH çok düşük çıktı benim 15-5 te. Dün doktorum tekrarlamamı istedi bu sabah yine kan verdim.

Sana da çok geçmiş olsun cnm, malesef kullanılabilen antibiyotiklerin etkisi çok güçlü değil sanırım o yüzden bı kutu ile tedavi tam olarak sağlanamayabiliyor. Umarım geçip gider bı daha da yaşamayız

Merhaba Kızlar,
troidlere baktıran oldu mu? Uzun süredir giredemedim belki konuşulmuştur.
TSH çok düşük çıktı benim 15-5 te. Dün doktorum tekrarlamamı istedi bu sabah yine kan verdim.
Ben düzenli baktırıyorum canım haşimoto hastasıyım ilaç kullanıyorum zaten takipliyim sürekli 2.35 civarı seyrediyor benim değer
15-5 i anlamadım ama ben 1.5 mu acaba

Ben düzenli baktırıyorum canım haşimoto hastasıyım ilaç kullanıyorum zaten takipliyim sürekli 2.35 civarı seyrediyor benim değer
15-5 i anlamadım ama ben 1.5 mu acaba
hafta için yazdım 15 artı beş yani. şuan 18. haftadayım. T4-13.4 çıktı ama TSH ı garip buldu doktor 0.02 çok düşük ..

Bnde bir kutu ilaç kullandım 2 hafta sonra enfeksiyon tekrarladı suan alt karın agrısı sancılar içindeym gece uyutmuyor.doktorum tek doz toz olan ilaçtan verdi ama faydasız tekrarlıyor sürekline olacak blmiyorum

Teşekkür ederim canım sanırım öyle hamilelikte idrar tolu enfeksiyonu sık olurmuş zaten bakalım böyle ne kadar gidecek

Bnde bir kutu ilaç kullandım 2 hafta sonra enfeksiyon tekrarladı suan alt karın agrısı sancılar içindeym gece uyutmuyor.doktorum tek doz toz olan ilaçtan verdi ama faydasız tekrarlıyor sürekline olacak blmiyorum
Size de geçmiş olsun, malesef tek doz olanın hiç bı zaman işe yaradığını görmedim, acilde onu yazdılar iki gun önce kullandim ama fayda etmedi. Geceleri ben de sayısız uyanıyorum, bu kadar dikkat etmeme ve bol su icmeme rağmen oldu bu enfeksiyon ben de ne yapmalıyım bilmiyorum Tekrarlama öncesi hiç bir şikayetim yoktu üstelik, kmlerce yürüdüm gezdim anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…