Anne olmak çok zor bu yorucu sureci inşallah sag salim atlatip yavrularimiza kavuşuruz canlarimpecan hatibulut dualarım sizinle inşallah bebeklerinizi zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ben de bugün artan su gibi akıntım için acile gittim. Orda bi test yaptılar akıntıya ve amniyon sıvısı olmadığını söyledi doktor. Vajinal muayene yaptı çok fazla beyaz akıntım olduğunu söyledi fitil yazdı inşallah geçer beni bıktırdı bu akıntı işi.
Amniyon sıvısı berrak oluyor aslında ama sizinki enfeksiyon gibi. Mutlaka doktorunuzla konuşun bir an önce tedavi olmak içinKızlar akıntılarınız ne renkte benimki hafif sarı yeşilimsi gibi int baktım amniyon sıvısıda bu renkte oluyormuş korktum açıkcası bembeyaz bir akıntım yok malesef
Gecmis olsun hepinize rabbim saglikla almanizi vaktinde almanizi nasip etsinBacım özele gidiyorum doktorumda başından beri takipçim hatta bana o korkma yanindayim dedi yani bilemiyorum baska nereye gidebilirim
Çok geçmiş olsun, hepimizin tek duası o umarım bebeklerimiz sağlıkla gelir kucaklarımızaDün gün boyu süren bir alt karın ağrısı ile acile gittim. İdrarda hafif enfeksiyon görüldü ve ultrason kontrolünde 2 hafta önce 5.5 cm ölçülen miyom 8 cm ve dejenere hale gelmiş o da sancı yaparmış, şimdi istirahat halindeyim ve dayanamayacagim noktada parol alıyorum. Pandemi süresince eve kapanmıştık, üç haftalığına çok sevdiğimiz bir yere geldik ve tatilin ortasinda ağrılar içinde kaldım. Süreçte beni neler bekliyor bilmiyorum ama inşallah bebeğime sağlıkla kavusabilirim
Benim de koyu sarı gibi oluyor arada devam eden bir akıntı değil canım önce bi takip et süreklilik Ars ederse muhakkak git tabi doktora.Kızlar akıntılarınız ne renkte benimki hafif sarı yeşilimsi gibi int baktım amniyon sıvısıda bu renkte oluyormuş korktum açıkcası bembeyaz bir akıntım yok malesef
Çok teşekkür ederim, bebeğin şu an sağlıklı olduğunu bilmek güç verdi sanırım, ultrasona girene kadar çok ağladım bişey oldu diyeÇok geçmiş olsun, hepimizin tek duası o umarım bebeklerimiz sağlıkla gelir kucaklarımızaşimdi nasılsınız?
Benim de koyu sarı gibi oluyor arada devam eden bir akıntı değil canım önce bi takip et süreklilik Ars ederse muhakkak git tabi doktora.
Evet soracağım mutlakaAmniyon sıvısı berrak oluyor aslında ama sizinki enfeksiyon gibi. Mutlaka doktorunuzla konuşun bir an önce tedavi olmak için
Benimde arada canım sürekli gelmiyorda amaan insan her şeyden şüphe duyuyor yaBenim de koyu sarı gibi oluyor arada devam eden bir akıntı değil canım önce bi takip et süreklilik Ars ederse muhakkak git tabi doktora.
2 gündür benimde çok ağrım var yine yeniledi enfeksiyon sanırım bende bi ağlamaklıyım grubu okuyuncada dün çok üzüldüm randevumu erkene çekicem sanırım yarın acile gidicem geçmezsede hiç iyi değilim bugünÇok teşekkür ederim, bebeğin şu an sağlıklı olduğunu bilmek güç verdi sanırım, ultrasona girene kadar çok ağladım bişey oldu diyeAğrım devam ediyora ama ruhsal olarak bır tık daha iyiyim, idrar kültürü sonucunu bekliyorum ona göre tedavi başlanacak. Miyom için tedavi yok sadece dinlenme ve ağri kesici önerildi. Olabildiğince dinleniyorum.
Sana da çok geçmiş olsun cnm, malesef kullanılabilen antibiyotiklerin etkisi çok güçlü değil sanırım o yüzden bı kutu ile tedavi tam olarak sağlanamayabiliyor. Umarım geçip gider bı daha da yaşamayız2 gündür benimde çok ağrım var yine yeniledi enfeksiyon sanırım bende bi ağlamaklıyım grubu okuyuncada dün çok üzüldüm randevumu erkene çekicem sanırım yarın acile gidicem geçmezsede hiç iyi değilim bugün
Ben düzenli baktırıyorum canım haşimoto hastasıyım ilaç kullanıyorum zaten takipliyim sürekli 2.35 civarı seyrediyor benim değerMerhaba Kızlar,
troidlere baktıran oldu mu? Uzun süredir giredemedim belki konuşulmuştur.
TSH çok düşük çıktı benim 15-5 te. Dün doktorum tekrarlamamı istedi bu sabah yine kan verdim.
Kaş çıktı canım?Merhaba Kızlar,
troidlere baktıran oldu mu? Uzun süredir giredemedim belki konuşulmuştur.
TSH çok düşük çıktı benim 15-5 te. Dün doktorum tekrarlamamı istedi bu sabah yine kan verdim.
hafta için yazdım 15 artı beş yani. şuan 18. haftadayım. T4-13.4 çıktı ama TSH ı garip buldu doktor 0.02 çok düşük ..Ben düzenli baktırıyorum canım haşimoto hastasıyım ilaç kullanıyorum zaten takipliyim sürekli 2.35 civarı seyrediyor benim değer
15-5 i anlamadım ama ben 1.5 mu acaba
T4 - 13.4 TSH ise 0,02..Kaş çıktı canım?
ilaçsız kaçtı ki haşimato düşük olanlardı diye biliyorum?Ben düzenli baktırıyorum canım haşimoto hastasıyım ilaç kullanıyorum zaten takipliyim sürekli 2.35 civarı seyrediyor benim değer
15-5 i anlamadım ama ben 1.5 mu acaba
Bnde bir kutu ilaç kullandım 2 hafta sonra enfeksiyon tekrarladı suan alt karın agrısı sancılar içindeym gece uyutmuyor.doktorum tek doz toz olan ilaçtan verdi ama faydasız tekrarlıyor sürekliSana da çok geçmiş olsun cnm, malesef kullanılabilen antibiyotiklerin etkisi çok güçlü değil sanırım o yüzden bı kutu ile tedavi tam olarak sağlanamayabiliyor. Umarım geçip gider bı daha da yaşamayız
Teşekkür ederim canım sanırım öyle hamilelikte idrar tolu enfeksiyonu sık olurmuş zaten bakalım böyle ne kadar gidecekSana da çok geçmiş olsun cnm, malesef kullanılabilen antibiyotiklerin etkisi çok güçlü değil sanırım o yüzden bı kutu ile tedavi tam olarak sağlanamayabiliyor. Umarım geçip gider bı daha da yaşamayız
Size de geçmiş olsun, malesef tek doz olanın hiç bı zaman işe yaradığını görmedim, acilde onu yazdılar iki gun önce kullandim ama fayda etmedi. Geceleri ben de sayısız uyanıyorum, bu kadar dikkat etmeme ve bol su icmeme rağmen oldu bu enfeksiyon ben de ne yapmalıyım bilmiyorumBnde bir kutu ilaç kullandım 2 hafta sonra enfeksiyon tekrarladı suan alt karın agrısı sancılar içindeym gece uyutmuyor.doktorum tek doz toz olan ilaçtan verdi ama faydasız tekrarlıyor sürekline olacak blmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?