2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
ilaçsız kaçtı ki haşimato düşük olanlardı diye biliyorum?

A ben çok yanlış anlamışım:/ 10 küsür değerdeydi,haşimoto daha çok antikorlarla alakalı ama t4 tsh değerlerinin değişmesine sebep oluyo takip gerektiriyor bu yuzden. Sizin muhtemelen kanınızı fazla beklettiler kan bozulmuş olabilir. Endişe etmeyin bir şey yoktur

Bebege zarar vermiyorsa bu enfeksiyonn bn böyle cekmeyede razıyım gece agrıyla uyanıyorsunz demi sizde .bnm böbregimde 2 tane taş var bnm onlarnda etkisi büyük sanırım enfeksiyonda.bebege zarar veriyormu enfeksiyon doktorunz söyledigimi hiç bununla ilgili birşey size.

Evet ağrıyla uyanıyorum, mesanede idrar kalmasın diye tuvalete girip, biraz su içiyorum böyle bir döngü oluşuyor. Sormuştum doktoruma, kandaki enfeksiyon değerim çok yüksek değil ve belirti olmasina rağmen uzun süre tedavisiz bırakmadığımız için sorun olmaz demişti. Umarım sorun olmuyordur, içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Böbrek taşı etkenlerden biri evet önüne geçemeyeceğimiz şeyler yaşıyor kimimiz, Allah yardımcımız olsun nerde varsa

Aminnn kalan süremizide Allahn izniyle saglıklı bi şekilde geçirelim.dogum korkum hiç yok şu süreçte korktuklarm daha cok.sizin organ taramanız ne zaman yapılıcak

Aminnn kalan süremizide Allahn izniyle saglıklı bi şekilde geçirelim.dogum korkum hiç yok şu süreçte korktuklarm daha cok.sizin organ taramanız ne zaman yapılıcak
Amin inşallah Ben de zamanında ve sağlıklı gelmesi konusunda daha çok endişeliyim, biraz kadercilik yapmam gerekiyor böyle zamanlarda. 29 Nisan'da nasipse.

İnşallah öyledir.
Haşhimato hastalarında da tsh düşük oluyor diye okudum da ondan :)
Bebekler iyi olsun da gerisi önemli değil alırız ilaç napalım

Rabbim iyiliginizi versin dualarimdasin insallah iyi gecer de dayanir bebegin
Igne ilac la daha uzun tutma suresi varmi bu durumda

Kizmizilar kahveler yoksa sorun olmayacagini düşünüyorum.bende hem iş hem ev isleri yemek bazen yorukuyorum cok egilip uzaniyorum mecburen.icini ferah tut.

Merhaba, evet, memnun kaldım. Standart paketti. Sonucum tahminimden erken çıktı, tavsiye ediyorumm
Ben de bugün kan örneğimi verdim. Gentan ı seçtik bizde. İnşallah güzel sonuç alırız heyecanla bekliyoruz. Cinsiyetini sana mı söylediler.Ben kendi mailimi yazdım

T4 - 13.4 TSH ise 0,02..
Benim 0,088 çıkmıştı ondan sonra doktorum ilaç dozunu 0,25’e düşürdü bir ay sonra 1,24’e yükselmişti canım hiç endişe etme.

Bir de yüksek olması evet sıkıntı ama düşük olması zannettiğimiz kadar problemli bir durum değilmiş. Sen alabildiğin en kısa vakitte randevu alıp dozu ayarlamak İçin doktorunla görüş.

Kızlar kontrolden çıktım 18+1, bebeğim 239 gram 19,67 cm çıktı, çok şükür görünen şeyler yolunda. Bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra, ilk defa bu kadar uzun bekleyeceğim

Bir de bu grup mu ekim grubumu hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız ters rahim normal gebeliğe engel mi demişti doktoruma sordum, ters rahim kalmamış bende. Yani şöyle gebelikte rahim büyüdüğü İçin o terslik kalmıyormuş. Normal doğuma engel değilmiş.

gözün aydın canım bebiş sağlıklı ne güzel insan böyle görünce rahatlıyor vallahi bende gün sayıyorum resmen artık eve dönsem diye benimde rahmim ters ama yapısal bir durum bu kulağın kepçe olması gibi bir şey demişti doktor. Birde bebek döndürüp düzeltiyormuş gerçekten mucize gibi bir şey. Kabızlık için görüştün mü bugün tvde gördüm kefirde iyi geliyormuş işin çözümü probiyotikte galiba.

Heh evet canım onu söylemeyi unuttum. Probiyotik yazdı bana, onu alacağım eczaneden.
Magnezyumu sordum bide ama ufak ağrılar oluyor kramp şeklinde değil. Kramplar da 20. Haftadan sonra olabilir o zaman yazayım dedi.

Ne kadar kaldı eve dönmene??
Gerçekten öyle bir süre rahatım sonra yeniden başlar gelse de doktora gitsem perileri

Ohhh masallah pasama detaylı usg için bişey demedi mi canim ters rahim ile ilgili dilosu hatırlıyorum canim. Benim de bugün kontrolüm vardı artık net olarak oğlum olacağı kesinleşti 240 Gr dedi boyunu sormak aklıma gelmedi buda uzun olur sanirim babamız uzun 3 hafta içinde detaylı için randevu al dedi yeşil alan açtı SevimliKedii canim randevu bulmak epey zor sanırım 4 den sonra bakayim dedim ama yok talep oluşturdum kısmet artık

Eklentiler

• IMG_20220421_135915.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 91
Canım baya aynıyız senle

Benim doktorumun çalışma prensini şöyle canım ben de bugün anladım, 13-17-21. Haftalarda organlara bakıyor. Bugün de detaylı baktı mesela. O haftaya kadar gelişen tim organlara bakıyor, 21. Haftada tek detaylı yapmıyor. 21. Haftada artık detaylı taramayı tamamlamış oluruz dedi bugün.

3 hafta sonra son detaylı İçin randevu alıcam ben de.
Boyu şöyle sana bir çıktı veriyor mu orda FL denilen uyluk kemiği boyu var onun 7 katı boyu. Bana da direk söylenmedi ben hesap ettim :)

Yüzünü göstermedi bizimki hiç.

Bana erken başlattı çok ağrım olunca kalsiyum magnezyumu ama iyiki başlattı çok fenalardaydım yoksa ya. Probiyotik iyi gelir inşallah bende huzursuz bağırsak sendromu vardı eskiden beri kullanırım çok faydasını gördüm. Bayram sonu kısmetse dönüyorum randevu alıp gideceğim görmeye çünkü detaylıya 14 mayısa verdiler randevuyu perinatoloğa. Öncesinde kendi doktorumda görmek istiyorum bebeğimi

Hareket olayını da sordum canım ben 17-18. Haftadan itibaren başlayabilir ama 20-22 de normal dedi. Hala plesanta ön duvardaymış ve öyle kalır artık dedi bana. Hisseden söylesin.

İnsam özlüyor gerçekten, görmek istiyor

Benim plasentada rahmin ön duvarında o yüzden ilişkiyi yasakladı tekrar geçen gittiğimde, zamanla yukarı çıkar demişti senin doktor öyle kalır demiş ikilemde kaldım bende şimdi biz hareketleride ondan geç hissedicez herhalde, gerçi bende arada bişeyler oluyor ama bebekten olduğunu düşünmüyorum artık

Kuzu probiyotik olarak ne verdi ?

Canım ben daha hiç ilaç almadım.
Kızımda da çok düşüktü doktorum 4 ay takip etmişti sonra normale dönüyor genelde dedi ve öyle oldu .
Belki yükselmiştir bilmiyorum yarın çıkacak sonuç aile hekimi tekrar görüşelim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…