2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım ön duvarda olduğuna eminsin dimi? Plesanta anterior mu yazıyor muayene notunda?

Canım ön duvarda olduğuna eminsin dimi? Plesanta anterior mu yazıyor muayene notunda?
Muayene notu falan yazmıyor canımda geçen gittiğimde doktor gösterdi rahmin tam ağzındaydı öyle söyledi orası ön duvar olmuyormu benmi karıştırdım

İşte bende en son 2 gün önce bi pıt pıt bişeyler oldu bebek sandım ama sonra bidaha hissedemedimde bilemiyorum ne olduğunu. Karnımda gündüz hiç hamile gibi değil akşam yemekten sonra şişiyor büyüsün tekmelesin istiyorum sabırsızlıkla

Muayene notu falan yazmıyor canımda geçen gittiğimde doktor gösterdi rahmin tam ağzındaydı öyle söyledi orası ön duvar olmuyormu benmi karıştırdım
Rahmin tam ağzında olan ön duvar değil canım benim bildiğim kadarıyla, ön duvar demek hemen hani o göbek deliği varya tam karnın orası. Yani şöyle düşün karın yağ dokusu plesanta bebek bu sırada geliyor.

Aşağıya bir fotoğraf ekiyorum bak, orada anterior yazıyor ya benimki o mesela ondan geç hissedebilirmişim ben. Ben de doktordan bildiğim kadarıyla söylüyorum çok bildiğim şeyler değil de işte :)

Hepsi normal aslında.
O zaman da acaba neden az tekmeledi şimdi neden tekmelemedi dertleri olacak ben biliyorum kendimi

Detayli ultrasona da girdim şükür hiç problem kalmamış artık bizde 400 gram dedi doktor ama ben hiç birşey yiyemiyorum kizlar ne yesem midem bulanıyor çalışıyorum 2 gün akşam dışarı çıksam 3. Gün gözümü açamıyorum resmen sanırım sonuna kadar böyle gidecek bende bulantılar ben kabullendim bu şekilde şuana kadar 3 kilo almışım sadece ufak bir göbek çıktı insanlar hamile olduğumu bile anlamıyor hala

Canım doktorum bu şekilde yazmış.

‘’ Kabızlık varsa probiyotik kullanabilirsin. Forbiome pregnam bulamazsan forbiome adult’ç

Ben de bugün alacağım.
Notlarımı aldım canım. Kullan bakalım iyi gelir inşallah.
Ben progestanın da dozu artmasıyla mahvoluyorum artık duphalac filan çareler çaresiz
Doktora bu sefer hazırlıklı gidicem probiyotik öneri yapmazsa önerilerim hazır olsun
Ekstra karın ağrısı yaşatıyor bu durum bana yok yere..

Anladım canım benimki farklı o halde

Herkese Tekrar Merhaba Nifft Testi Sonucumuz geldi düşük risk. Detaylı Ultrasonda Gayet Sağlıklı dedi doktorumuz ve sonunda öğrendik kız benzetiyordu bizim doktor erkekmiş. 2. kez erkek annesi olacağım Allah'ım isteyen herkese versin. Çoktan beri girememiştim ama hızlıca okudum mesajları sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuklar. Miyomlarımdan birtanesi dejerasyona uğramış 8 cm olan ara ara ağrılarım devam ediyor ama artık yavaş yavaş yürümeye başladım . Riskli gebelik yaşamak zor

Ben de bugün kan örneğimi verdim. Gentan ı seçtik bizde. İnşallah güzel sonuç alırız heyecanla bekliyoruz. Cinsiyetini sana mı söylediler.Ben kendi mailimi yazdım
Cinsiyeti raporda yazamiyorlar, yasak. Rapor cıkınca telefonla aradım. Söylediler. Sizin ilk bebek mi? İçinizden hangi cinsiyet geçiyor?

Güle güle kullanın canım o patileri de öperimm eve ne gelse kokluyorlar ya aşığım ben bu kedilere
Hiç sorma ya hemde 2 tane evlatlarım bebek gelince nasıl olucak evin için merakla bekliyorum senin minnoşta çok hoşuma gidiyor ıssırmalık

Eklentiler

• IMG_20220224_231044.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 85
Nifty sunucunuza sevindim,ben de iki gündür 8 cm olan miyomda dejenerasyon ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu ağrısı çekiyorum. Gerçekten zor dayaniliyor size de geçmiş olsun

Şehir Hastanesi'ne mı gttin canım ordan mi actirdin yeşil alanı.eger öyleyse şöyle yap bak sen randevu talebi oluştur perinatoliji için ama mesaj genelde geç geliyor ve mesajı beklersen kaciriyorsun.saatini 4 e bir kalaya kur mhrs den hemen 4 olur olmaz bak randevulara.hergun acilmayabiliyor perinatoliji bölümü. 3 yada 4.gunde almisdim bende.her gün aynı saatte gir bak muhakkak bulunuyor.acildimi bir çok doktor açılıyor zaten.ben sana doktor adida söylerim şehir hastanesi ise eğer.

Merhaba hurmanın bir zararı yok mu acaba erken doğumu tetikliyor diye duymuştum açılma yapıyormuş sanırım şu an heryer hurma ama birtane bile yemiyorum korkudan
Yok canım şu an için hiçbir zararı yok ama 36 dan sonra çok önermiyolar hatta doğumdan sonra da mutlaka tüketin sütü arttırır. Son haftalarda yemeyin yine de kanıtlanmış bi etkisi olmasa da tedbir tedbirdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…