Canım ön duvarda olduğuna eminsin dimi? Plesanta anterior mu yazıyor muayene notunda?Benim plasentada rahmin ön duvarında o yüzden ilişkiyi yasakladı tekrar geçen gittiğimde, zamanla yukarı çıkar demişti senin doktor öyle kalır demiş ikilemde kaldım bende şimdi biz hareketleride ondan geç hissedicez herhalde, gerçi bende arada bişeyler oluyor ama bebekten olduğunu düşünmüyorum artık
Canım doktorum bu şekilde yazmış.Kuzu probiyotik olarak ne verdi ?
Muayene notu falan yazmıyor canımda geçen gittiğimde doktor gösterdi rahmin tam ağzındaydı öyle söyledi orası ön duvar olmuyormu benmi karıştırdımCanım ön duvarda olduğuna eminsin dimi? Plesanta anterior mu yazıyor muayene notunda?
İşte bende en son 2 gün önce bi pıt pıt bişeyler oldu bebek sandım ama sonra bidaha hissedemedimde bilemiyorum ne olduğunu. Karnımda gündüz hiç hamile gibi değil akşam yemekten sonra şişiyor büyüsün tekmelesin istiyorum sabırsızlıklaHareket olayını da sordum canım ben 17-18. Haftadan itibaren başlayabilir ama 20-22 de normal dedi. Hala plesanta ön duvardaymış ve öyle kalır artık dedi bana. Hisseden söylesin.
İnsam özlüyor gerçekten, görmek istiyor
Rahmin tam ağzında olan ön duvar değil canım benim bildiğim kadarıyla, ön duvar demek hemen hani o göbek deliği varya tam karnın orası. Yani şöyle düşün karın yağ dokusu plesanta bebek bu sırada geliyor.Muayene notu falan yazmıyor canımda geçen gittiğimde doktor gösterdi rahmin tam ağzındaydı öyle söyledi orası ön duvar olmuyormu benmi karıştırdım
O zaman da acaba neden az tekmeledi şimdi neden tekmelemedi dertleri olacak ben biliyorum kendimiİşte bende en son 2 gün önce bi pıt pıt bişeyler oldu bebek sandım ama sonra bidaha hissedemedimde bilemiyorum ne olduğunu. Karnımda gündüz hiç hamile gibi değil akşam yemekten sonra şişiyor büyüsün tekmelesin istiyorum sabırsızlıkla
Notlarımı aldım canım. Kullan bakalım iyi gelir inşallah.Canım doktorum bu şekilde yazmış.
‘’ Kabızlık varsa probiyotik kullanabilirsin. Forbiome pregnam bulamazsan forbiome adult’ç
Ben de bugün alacağım.
Anladım canım benimki farklı o haldeRahmin tam ağzında olan ön duvar değil canım benim bildiğim kadarıyla, ön duvar demek hemen hani o göbek deliği varya tam karnın orası. Yani şöyle düşün karın yağ dokusu plesanta bebek bu sırada geliyor.
Aşağıya bir fotoğraf ekiyorum bak, orada anterior yazıyor ya benimki o mesela ondan geç hissedebilirmişim ben. Ben de doktordan bildiğim kadarıyla söylüyorum çok bildiğim şeyler değil de işte :)
Hepsi normal aslında.
O zaman da acaba neden az tekmeledi şimdi neden tekmelemedi dertleri olacak ben biliyorum kendimi
Malesef hamilelik şüphe işiymiş gerçektende sağlıkla doğasıya kadarO zaman da acaba neden az tekmeledi şimdi neden tekmelemedi dertleri olacak ben biliyorum kendimi
Cinsiyeti raporda yazamiyorlar, yasak. Rapor cıkınca telefonla aradım. Söylediler. Sizin ilk bebek mi? İçinizden hangi cinsiyet geçiyor?Ben de bugün kan örneğimi verdim. Gentan ı seçtik bizde. İnşallah güzel sonuç alırız heyecanla bekliyoruz. Cinsiyetini sana mı söylediler.Ben kendi mailimi yazdım
Güle güle kullanın canım o patileri de öperimmKızlar trendyoldan aldm müslin puset örtüsü ve minderi cok begendim almak isteyen olursa tavsiye ederim
Teşekkürler kuzumGüle güle kullanın canım o patileri de öperimmeve ne gelse kokluyorlar ya aşığım ben bu kedilere
Allah Bagislasin ne güzel bir mucize. Peki ilk kiziniz kac yasinda? Onu kucaginiza alip kaldiriyormusunuzCanım ilk kızım tüp bebek 2.cı kızım süpriz yaptı bıze yıne hamıleyım bunuda ıstiyerek yaptık rabbım nasıp ettı
Hiç sorma ya hemde 2 tane evlatlarım bebek gelince nasıl olucak evin için merakla bekliyorumGüle güle kullanın canım o patileri de öperimmeve ne gelse kokluyorlar ya aşığım ben bu kedilere
Nifty sunucunuza sevindim,ben de iki gündür 8 cm olan miyomda dejenerasyon ağrısı ve idrar yolu enfeksiyonu ağrısı çekiyorum. Gerçekten zor dayaniliyor size de geçmiş olsunHerkese Tekrar Merhaba Nifft Testi Sonucumuz geldi düşük risk. Detaylı Ultrasonda Gayet Sağlıklı dedi doktorumuz ve sonunda öğrendik kız benzetiyordu bizim doktor erkekmiş. 2. kez erkek annesi olacağım Allah'ım isteyen herkese versin. Çoktan beri girememiştim ama hızlıca okudum mesajları sağlıkla dünyaya gelsin kuzucuklar. Miyomlarımdan birtanesi dejerasyona uğramış 8 cm olan ara ara ağrılarım devam ediyor ama artık yavaş yavaş yürümeye başladım . Riskli gebelik yaşamak zor
Canım yok hurma bağırsakları çalıştırıyo tuvalete rahat çıkınca da kanama olmuyo diye dedim senin kanaman büyük tuvaletle mi ilgili çünkü onun yorulmayla ilgisi olmaz tamamen kabızlıkla alakalı bi durum ve hemoroid
Şehir Hastanesi'ne mı gttin canım ordan mi actirdin yeşil alanı.eger öyleyse şöyle yap bak sen randevu talebi oluştur perinatoliji için ama mesaj genelde geç geliyor ve mesajı beklersen kaciriyorsun.saatini 4 e bir kalaya kur mhrs den hemen 4 olur olmaz bak randevulara.hergun acilmayabiliyor perinatoliji bölümü. 3 yada 4.gunde almisdim bende.her gün aynı saatte gir bak muhakkak bulunuyor.acildimi bir çok doktor açılıyor zaten.ben sana doktor adida söylerim şehir hastanesi ise eğer.Ohhh masallah pasamadetaylı usg için bişey demedi mi canim ters rahim ile ilgili dilosu hatırlıyorum canim. Benim de bugün kontrolüm vardı artık net olarak oğlum olacağı kesinleşti 240 Gr dedi boyunu sormak aklıma gelmedi buda uzun olur sanirim babamız uzun 3 hafta içinde detaylı için randevu al dedi yeşil alan açtı SevimliKedii canim randevu bulmak epey zor sanırım 4 den sonra bakayim dedim ama yok talep oluşturdum kısmet artık
Yok canım şu an için hiçbir zararı yok ama 36 dan sonra çok önermiyolar hatta doğumdan sonra da mutlaka tüketin sütü arttırır. Son haftalarda yemeyin yine de kanıtlanmış bi etkisi olmasa da tedbir tedbirdirMerhaba hurmanın bir zararı yok mu acaba erken doğumu tetikliyor diye duymuştum açılma yapıyormuş sanırım şu an heryer hurma ama birtane bile yemiyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?