2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba hanımlar bende son 2-3 gündür çok halsizlik var başımda ağırlık var böyle dönme desem dönme değil farklı bişi. Hep yatmak istiyorum. Sizde de oluyor mu
Ben

2. trimesterda daha tembel oldum sanırım ben, evden çalışıyorum bu hafta ama inanılmaz verimsiz geçiyor hep uyuyasım var.

Her zaman kaşınmıyor ama kaşınıncada çok tahriş oluyordu rahatlattı çok ayy keşke canım bu göbek bende hamilelik önceside böyleydi ya kendimi bildim bileli göbekli biriyim pcostan kaynaklı herhalde yağlı o bölge bende. Kg olarak 67ye yol aldım 66.2 geldim dün en son. Ama yüzüm ve göbeğim şişiyor hemen en ufak kg artışında bende yanaklar doldu

Canım öncelikle şu anda bunları düşünme daha yüzde yü bir sonuç yok yerinde olsam fetal DNA yaptırırdım sonuç kesinleşince ne yapacağını düşünürsün belki de sağlıklı bilmiyorsun ki

Kızlaaar selam bugün kontrolüm vardıok şükür herşeyimiz yolunda ama heyecanla detaylı ultrasonu sormayı unuttum 1 ay sonrasına randevu verdi ama detaylı için değil normal kontrol o zamanda 21 haftalık olucaz sizce kontrolü bekleyeyim mi yoksa önden bi arayıp doktora sorsammı

Bende de sabah böyle aşağı yayık bir göbek var akşama doğru doluyor sanki bir şeyler yedikçe tabi. Dün bir kaç bir şey almak İçin mağazaya gitmiştim, üstünde de bol bi kot çeke vardı taytın üstüne ama adam hamilesiniz galiba dedi ilk kez biri hamile olduğumu anladı ben şok

Ben çok halsizim ya güya evden çalılıyorum ama masada oturup kaldım hiçbir şey yapasım gelmiyor enerjim sıfır.

Benim doktorum 21+2 de detaylı yapacak canım, senin kendi doktorun mu yapacak detaylıyı?

Bence sor

Bende akşam karnımı görünce şoka giriyorum 6aylık gibi şişiyor evde öyle oluyor insan canım bende geçen haftalar çok fenaydım hiç kıpırdayasım gelmiyordu bu aralar zorla dışarı atıyorum kendimi iyi geliyor. Yoksa hep uyukluyorum

Yaa ne güzel zayıflarda böyle çıkıyor genelde çok hoş durmuş

18 inde de mi varmış grev benimde randevum 18inde iptal ederlermi acaba şehir hastanesinde
Evet grev var diye şuan açıklama yaptilar ama her doktor greve katilmayadabiliyor.Benim geçen ki randevum greve denk gelmişti arayıp sormuştum hastaneyi evet grev var demişlerdi,hiç gitmedim ona.Ayni anda 2 randevu alınabiliyor mu bilmiyorum ama haftaniz geçmiyorsa bı randevu daha alın dicem de 2 hafta sonraya denk gelir.

Ay ne güzel bi fikir bu böyle çok hoş bir kare

Benim before after yapacak doğru düzgün bir kare fotoğrafım yok bi düşüneyim bu durumu. Maşallah size

Ben hala hareket hissetmiyorum T temmuzekim sanki arada değişik bir his geliyor ama hareket değil bence o. Hem zaten içten hissedermişiz ben göbeği açıp boşuna bekliyormuşum. Hareket olsa da görsem diye açıp bekliyordum içten hissedeceğim ki olsa oysaki

Teşekkür ederim sizde yakında hissetmeye başlarsınız bence,evet dediğiniz gibi görmeye gerek kalmadan anlaşılıyor minik pit pitlar oluyor,damar atar gibi.

Benimde öyle oldu içerden hissettim elimle ya da gözle hiçbir şey göremiyorum. Öyle sıkta hissetmiyorum bende bir iki kere oldu sadece bizimkiler inatçı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…