2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynen aile hekimi çağırıncada sıkıntı olsa çağırmazdı diye düşünüyordum o haftada, güvenmiştim yanılmışım aklıma geldikçe çok sinirleniyorum o yüzden 2.yi olmayı istemiyorum şuanda korkuyorum hala bile bişey olurmu diye çocuğuma rabbim korusun 20.haftadan önce kimse yaptırmasın.. Evet canım şikayet edicem tansiyonumada o gün normal değil demişlerdi hepsi sıkıntılı küçük yer burası başka sağlık ocağı olsa hemen değiştiricem şuan naparım bilmiyorum doktorumda değiştir dedi ilerde çocuk olunca aşılarınıda doğru zamanlarda yapamazlar onlar dedi ayrıca eşim uzman çavuş arkadaşlarından çok duymuş bu memlekette bi sıkıntı var kaç kişi bebeğini düşürdü burda diye belkide ondan oldu bilememki kafam allak bullak valla

Allah korusun canım aklına kötü şeylet getirme bir şey olmaz Allah’ın izniyle, aradan zaman da geçti hem bak.

Sadece yanlışın cezasını kesmek lazım evet belki hiçbir şey olmayacak ama sen birey olarak üzerine düşeni yapmış olacaksın.

Haklısınız doktorumu bir arayayım içim rahat olsun en azından, teşekkür ederim sağlıkla kalın

Ben bugün yaptırdım 20+4 haftalığım. Ben tek doz olacağım. Eylül ayında iş yerimde 1 doz olmuştum, doktorum tek doz yeterli dedi. Hatta progestan ile birlikte pek önermiyorlar ancak doktoruma sanmıştım sorun olmaz yaptır dedi. Hafta uygun suan dedi. İleride bebekte oluşabilecek sıkıntılar adına doğru zamanda yaptırmakta 1 doz da olsa fayda var diye düşünüyorum.

Merhaba hanımlar bende son 2-3 gündür çok halsizlik var başımda ağırlık var böyle dönme desem dönme değil farklı bişi. Hep yatmak istiyorum. Sizde de oluyor mu

Ay birde tansiyonum 8/4 çıktı baş dönmesi halsizlik oluyor gün içinde doktor gayet iyi dedi ama düşük değil mi ya

Kızlar maşallah siz baya hamile gibi olmuşsunuz bende sabah çekmiştim. Hamile olduğum hiç belli olmuyor dışarıdan henüz malesef. Doktor bebeğede uzun boylu diyordu ama çıkmadı karnım hiç kg gibi duruyor yanii

Eklentiler

• 70CC2584-A2E2-4DD6-89F9-8C43E97E06AB.webp
    28 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba, tavsiyeniz üzere dün Zarife hanıma gittim. Ben de memnun kaldım, ilgiliydi. Bayram sonrasına perinatologtan gün alacağım. Prof. İçin 1.000TL dediler ona gideceğim, teşekkür ederim.

Aynı endişelerden bende yaptırmak konusunda kararsızdım ama şuan 19 hafta olmak üzereyim inşallah bi sıkıntı yaşamayız tetanozdan bi annemiz ankda hayatını kaybetti deyince yaptırdım çünkü bu sefer şehir hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. İkizlerimde özelde yaptırmıştım. İnşallah bi sıkıntı yaşamayız

Evet haklısınız bende şimdi yaptırdım ama bakalım ikinci dozu yaptırabilecekmiyim şehir dışına çıkıcam ikinci doz randevusunda.

20.haftada yaptır canım ya benim artık içime 20.haftadan öncesi sinmiyor riske atma sende, inşallah sıkıntı olmaz canım

Canm bnmde 11.haftafw görüntüsü böyleydi ama ense kalınlığı ölçmedi hşç
Çok teşekkür ederim
Imkanin varsa ozele git bence araya bayram giriyor.
Adana da özel perinatolog bulamadım. Normal kontrollerim ve dün gittiğim özel doktorumdu zaten. Bayram sonu bile yer yok devlet hastanesindeki perinatologda
Özel perinatolog olsq keşke anında gitcem ama adana da bulamadım en yakın mersinde var bende de düşük tehlikesi var git gel en az 3 saat yol sürer o da riske atar nerden tutsam elimde kalıyor
Stresle yaşamak ne zor şey..
Allah yardımcın olsun canım. Sonuç ne olursa olsun sürekli kendine hatırlat olur mu ‘bunun sebebi sen değilsin, nasip’

Bu gittiğin farklı bir doktordu dimi?
Farklı doktordu. Kalbinde organlarındq problem olabilirmiş veya down sendromu bebeğimi kaybetmekle karşı karşıyayım

Ne yapacağımı bilmiyorum Allahım korusun organlarında problem olsa acı çekecek sürekli düşünmek bile istemiyorum.

Down sendromu olsa bapıcam bilmiyorum zerre kendimi düşünmüyorum. ölüm Allahın emri. 10 gün sonra da gelebilir 10 yıl sonra da. doğursam bana bişey olsa yavruma kim ne kötülükler yapar kim bilir. annem vrfat etti babam 74 yaşında eşim tek çocuk ben tek çocuğum. Ne şartlar altında kimlerin eline kalır hayatını nasıl idame ettirir yanına sığınacağı kimse olmıcak. Ben gözümden sakınsam bile bana bişey olunca hayatı ne hale gelir.

Etiketi unutmuşum
maviss_34 L Lalalala1 Crknkz

Canım bu arada zeytinyağını sürdüm gece çok iyi geldi tahrişi engellemiş rahatlatmış her gece süreceğim artık çok sağol vallahi L Lalalala1

Eklentiler

• 43F0448D-0C3F-48DC-8B5F-2381C6D29ADA.webp
    28 KB · Görüntüleme: 93
20.haftada yaptır canım ya benim artık içime 20.haftadan öncesi sinmiyor riske atma sende, inşallah sıkıntı olmaz canım
Yaptırdım canım artık sonradan gördüm mesjını ama ikinci dozunu biraz daha geciktircem yaptırmak için. Kalp atışınıda dinledim sağlık ocağında şükür iyiydi sesi 150 yi buldu atımları

Anladım iyiyse sıkıntı yok canım içini ferah tut haftan ileri 20ye ne kalmış sanki Sağlıkla büyüsün evlatlarımız

Canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum açıkçası.
Benim de 2 kaybım var, birinde kalbi durmuştu. Genetik teste gönderdik yaşamla bağdaşmayan bir trizomi tespit edildi.
Bu gebeliği sonlandırma kararını biz vermediğimiz için şükrettik tabi o zaman.
Böyle bir durumda karar vermek yol çizmek kolay değil.
Allah kalbine yüreğine ferahlık versin umarım doğru yolu kararı verirsiniz aileniz yavrunuz İçin
Canım işe yaramasına çok sevindim dün sürerken aklıma sen geldin benim de
Senin de göbek çıkmış ama sen bizlerden zayıfsın galiba o yüzden çok göbek göbek değil çok şanslısın bence doğurunca oh mis eski formuna dönüverirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…