• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba hanımlar bende son 2-3 gündür çok halsizlik var başımda ağırlık var böyle dönme desem dönme değil farklı bişi. Hep yatmak istiyorum. Sizde de oluyor mu
Ben🙇🏻‍♀️

2. trimesterda daha tembel oldum sanırım ben, evden çalışıyorum bu hafta ama inanılmaz verimsiz geçiyor hep uyuyasım var.

Canım işe yaramasına çok sevindim dün sürerken aklıma sen geldin benim de😇
Senin de göbek çıkmış ama sen bizlerden zayıfsın galiba o yüzden çok göbek göbek değil çok şanslısın bence doğurunca oh mis eski formuna dönüverirsin:)
Her zaman kaşınmıyor ama kaşınıncada çok tahriş oluyordu rahatlattı çok 🙏 ayy keşke canım bu göbek bende hamilelik önceside böyleydi ya kendimi bildim bileli göbekli biriyim pcostan kaynaklı herhalde yağlı o bölge bende. Kg olarak 67ye yol aldım 66.2 geldim dün en son. Ama yüzüm ve göbeğim şişiyor hemen en ufak kg artışında bende yanaklar doldu 😂

Çok teşekkür ederim

Adana da özel perinatolog bulamadım. Normal kontrollerim ve dün gittiğim özel doktorumdu zaten. Bayram sonu bile yer yok devlet hastanesindeki perinatologda

Özel perinatolog olsq keşke anında gitcem ama adana da bulamadım en yakın mersinde var bende de düşük tehlikesi var git gel en az 3 saat yol sürer o da riske atar nerden tutsam elimde kalıyor :KK43:

Farklı doktordu. Kalbinde organlarındq problem olabilirmiş veya down sendromu bebeğimi kaybetmekle karşı karşıyayım :KK43:

Ne yapacağımı bilmiyorum Allahım korusun organlarında problem olsa acı çekecek sürekli düşünmek bile istemiyorum.

Down sendromu olsa bapıcam bilmiyorum zerre kendimi düşünmüyorum. ölüm Allahın emri. 10 gün sonra da gelebilir 10 yıl sonra da. doğursam bana bişey olsa yavruma kim ne kötülükler yapar kim bilir. annem vrfat etti babam 74 yaşında eşim tek çocuk ben tek çocuğum. Ne şartlar altında kimlerin eline kalır hayatını nasıl idame ettirir yanına sığınacağı kimse olmıcak. Ben gözümden sakınsam bile bana bişey olunca hayatı ne hale gelir.
Canım öncelikle şu anda bunları düşünme daha yüzde yü bir sonuç yok yerinde olsam fetal DNA yaptırırdım sonuç kesinleşince ne yapacağını düşünürsün belki de sağlıklı bilmiyorsun ki

Kızlaaar selam bugün kontrolüm vardıok şükür herşeyimiz yolunda 🙏 ama heyecanla detaylı ultrasonu sormayı unuttum 1 ay sonrasına randevu verdi ama detaylı için değil normal kontrol o zamanda 21 haftalık olucaz sizce kontrolü bekleyeyim mi yoksa önden bi arayıp doktora sorsammı 🤔

Her zaman kaşınmıyor ama kaşınıncada çok tahriş oluyordu rahatlattı çok 🙏 ayy keşke canım bu göbek bende hamilelik önceside böyleydi ya kendimi bildim bileli göbekli biriyim pcostan kaynaklı herhalde yağlı o bölge bende. Kg olarak 67ye yol aldım 66.2 geldim dün en son. Ama yüzüm ve göbeğim şişiyor hemen en ufak kg artışında bende yanaklar doldu 😂
Bende de sabah böyle aşağı yayık bir göbek var akşama doğru doluyor sanki bir şeyler yedikçe tabi. Dün bir kaç bir şey almak İçin mağazaya gitmiştim, üstünde de bol bi kot çeke vardı taytın üstüne ama adam hamilesiniz galiba dedi ilk kez biri hamile olduğumu anladı ben şok😁

Ben çok halsizim ya güya evden çalılıyorum ama masada oturup kaldım hiçbir şey yapasım gelmiyor enerjim sıfır.

Kızlaaar selam bugün kontrolüm vardıok şükür herşeyimiz yolunda 🙏 ama heyecanla detaylı ultrasonu sormayı unuttum 1 ay sonrasına randevu verdi ama detaylı için değil normal kontrol o zamanda 21 haftalık olucaz sizce kontrolü bekleyeyim mi yoksa önden bi arayıp doktora sorsammı 🤔
Benim doktorum 21+2 de detaylı yapacak canım, senin kendi doktorun mu yapacak detaylıyı?

Bence sor

Kızlar benimde haftam sizden biraz daha küçük ama karnım böyle.47ile başlamıştık şuan 49-50 arasındayım.Haftam ilerledikçe karnımın çok daha fazla çıkacağına inanıyorum bakalım😁
IMG_20220426_150248.webp

Bende de sabah böyle aşağı yayık bir göbek var akşama doğru doluyor sanki bir şeyler yedikçe tabi. Dün bir kaç bir şey almak İçin mağazaya gitmiştim, üstünde de bol bi kot çeke vardı taytın üstüne ama adam hamilesiniz galiba dedi ilk kez biri hamile olduğumu anladı ben şok😁

Ben çok halsizim ya güya evden çalılıyorum ama masada oturup kaldım hiçbir şey yapasım gelmiyor enerjim sıfır.
Bende akşam karnımı görünce şoka giriyorum 6aylık gibi şişiyor 😂 evde öyle oluyor insan canım bende geçen haftalar çok fenaydım hiç kıpırdayasım gelmiyordu bu aralar zorla dışarı atıyorum kendimi iyi geliyor. Yoksa hep uyukluyorum

Kızlar benimde haftam sizden biraz daha küçük ama karnım böyle.47ile başlamıştık şuan 49-50 arasındayım.Haftam ilerledikçe karnımın çok daha fazla çıkacağına inanıyorum bakalım😁
Eki Görüntüle 3055975
Yaa ne güzel zayıflarda böyle çıkıyor genelde çok hoş durmuş 🥰

18 inde de mi varmış grev benimde randevum 18inde iptal ederlermi acaba şehir hastanesinde
Evet grev var diye şuan açıklama yaptilar ama her doktor greve katilmayadabiliyor.Benim geçen ki randevum greve denk gelmişti arayıp sormuştum hastaneyi evet grev var demişlerdi,hiç gitmedim ona.Ayni anda 2 randevu alınabiliyor mu bilmiyorum ama haftaniz geçmiyorsa bı randevu daha alın dicem de 2 hafta sonraya denk gelir.

Eki Görüntüle 3055975
Ay ne güzel bi fikir bu böyle çok hoş bir kare🐣

Benim before after yapacak doğru düzgün bir kare fotoğrafım yok bi düşüneyim bu durumu. Maşallah size💜

Ben hala hareket hissetmiyorum T temmuzekim sanki arada değişik bir his geliyor ama hareket değil bence o. Hem zaten içten hissedermişiz ben göbeği açıp boşuna bekliyormuşum. Hareket olsa da görsem diye açıp bekliyordum içten hissedeceğim ki olsa oysaki😂

Ay ne güzel bi fikir bu böyle çok hoş bir kare🐣

Benim before after yapacak doğru düzgün bir kare fotoğrafım yok bi düşüneyim bu durumu. Maşallah size💜

Ben hala hareket hissetmiyorum T temmuzekim sanki arada değişik bir his geliyor ama hareket değil bence o. Hem zaten içten hissedermişiz ben göbeği açıp boşuna bekliyormuşum. Hareket olsa da görsem diye açıp bekliyordum içten hissedeceğim ki olsa oysaki😂
Teşekkür ederim 🤍 sizde yakında hissetmeye başlarsınız bence,evet dediğiniz gibi görmeye gerek kalmadan anlaşılıyor😁 minik pit pitlar oluyor,damar atar gibi.

Benimde öyle oldu içerden hissettim elimle ya da gözle hiçbir şey göremiyorum. Öyle sıkta hissetmiyorum bende bir iki kere oldu sadece bizimkiler inatçı 😂

Back
X