O tek kullanimlik toz hamileler icin saglik ocagindaki doktor demisti geciriyor o ilac.icip yatiyorsun sabaha kadar tutuyorsun sabah idrarini yapiyorsun ben 2 kere kullandim ama hamile degildim bebek dusunuyorduk o zaman.Canım yatış neden yapablrim dedi ki smdi sen böyle değince acaba dedm bnde.bana tek kullanımlık toz dedi doktor aile hekimin yazsn diye aile hekimide yazmayıncada ilaç almadım.suyla çözmeye calısıyorumda bilemedmbnm sonuclar buydu
Birde bu peynir sut urunleride arttiriyor enf.siyonu internette yaziyor.Aynen öyle üç litreyi geçmeye bile çalışıyorum umarim geçer gider
Hastaneyi aradım bize yazı gelmedi sağlık bakanlığından dediler ama bayramdan sonra trkrar arayıp randevuyu değiştirmeye çalışacam muhtemelen bende. Umarım temennim grevin iptal olmasından yada olmamasından yanaEvet grev var diye şuan açıklama yaptilar ama her doktor greve katilmayadabiliyor.Benim geçen ki randevum greve denk gelmişti arayıp sormuştum hastaneyi evet grev var demişlerdi,hiç gitmedim ona.Ayni anda 2 randevu alınabiliyor mu bilmiyorum ama haftaniz geçmiyorsa bı randevu daha alın dicem de 2 hafta sonraya denk gelir.
Bunu hiç duymamıştım, bı bakiim ben deBirde bu peynir sut urunleride arttiriyor enf.siyonu internette yaziyor.
Ödem mi kilo mu anlayamıyorum ya. Böyle giderse baya alıcazBenimde toplamda3.8 son 2 haftada 700 gr aldim ben sanirimdegisiyor.ama kiloluyum
Ah ne güzel .. keşke bende böyle devam edebilsemBen hamileliğimin başından beri 3 kg almıştım, 2 kg vermişim bugün tartıldım. Toplam 1 kg almış oldum yaniBebeğim ne var ne yok çekmiş benden sağolsun, kendini beslemiş düşünceli oğlum
Hayir neden adak olsun kiKızlar iyi aksamlar isim konusuyla ilgili fikrinizi istiyorum.
Ben ergenlik yıllarımdan beri bi kızım olursa ismini zehra koyucam diyordum yakın çevrem biliyor, çok şükür rabbim kız nasip etti sağlıkla doğmayı nasip etsin;hepimizinkini de insallah. simdi öğrenen zehra olacak ismi di mi diyor ama eskisi kadar istemediğimi farkettim eşim de pek sıcak bakmıyor. Benim bu isteğim adak gibi bir şey midir koyulmasa ne olur acaba ne dersiniz bu konuda?
Ya cok guzel rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsinBende HÜMA koymayi dusunuyorum
İnanın hiç kiloyu kafaya takmıyorum ki balık etli biriyim normalde de. Bebeğim sağlıklı olsun da kilo alınır, verilir hepsi bi şekilde yolunu bulurAh ne güzel .. keşke bende böyle devam edebilsem
sarkık durmuyo dimi onlarlada bide göğüs ucunu belli ediyomu şimdiden böyleyse doğuruncaya kadar ne olcaz acaba bilemiyoruöGogus olcum 85 ti su an 95en genis sporcu sutyenleri var 95 ve xxl olan onlardan aldim pazarda bulabildim cogu magzada beden yok.
Hayir neden adak olsun ki
Sadece hayal kurmussun hayal de kalir
Ya cok guzel rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Yanı sanmıyorum adak gibi bisey olduğunu. Bende aynen dediginiz gibi hep irem koycam kızım olursa derdim ama aklıma bile gelmedi çünkü eskisi kadar sevmiyordum Zehra koydum çok beğendim hamileyken. Adak demek için şöyle düşünürüm kızım olmasını çok isterim olursa adına peygamberimizin kızının adını Fatıma koycam derim. Bence bu adak olur diye düşünüyorumKızlar iyi aksamlar isim konusuyla ilgili fikrinizi istiyorum.
Ben ergenlik yıllarımdan beri bi kızım olursa ismini zehra koyucam diyordum yakın çevrem biliyor, çok şükür rabbim kız nasip etti sağlıkla doğmayı nasip etsin;hepimizinkini de insallah. simdi öğrenen zehra olacak ismi di mi diyor ama eskisi kadar istemediğimi farkettim eşim de pek sıcak bakmıyor. Benim bu isteğim adak gibi bir şey midir koyulmasa ne olur acaba ne dersiniz bu konuda?
Hüma Çok güzel bence. Yanına da bi isimle güzel oluyo. Hümanur. Veya ikra hüma koymuştu bi tanıdık gibi.Bende HÜMA koymayi dusunuyorum
Adak boyle olmaz ki amaÖyle mi dersiniz.. annem sözünü tutman gerekiyor bence diyor kafamızı karıstırıyor
Bende aynı sekildeyim canım normalde 85 ama şuan 95 100 oldu dünde penye sütyen lerden aldım hem topluyor hem küçültüyor iyisi olanlar canım kom var Trendyolda bak istersenkızlar benim göbeğimden çok göğüslerim büyüyo resmen normalxe 80 kullanıyodum büyüynce 85 aldım şimdi o da sıkmaya başladı ve rahatsız oluyorum acaba toparlayıcı penye südyenlerdenmi alsam diyorum biraz anne tipi ama rahat edermiyim bilemedim fikriniz varmı?
bakayım cnaım sağolBende aynı sekildeyim canım normalde 85 ama şuan 95 100 oldu dünde penye sütyen lerden aldım hem topluyor hem küçültüyor iyisi olanlar canım kom var Trendyolda bak istersen
Yanı sanmıyorum adak gibi bisey olduğunu. Bende aynen dediginiz gibi hep irem koycam kızım olursa derdim ama aklıma bile gelmedi çünkü eskisi kadar sevmiyordum Zehra koydum çok beğendim hamileyken. Adak demek için şöyle düşünürüm kızım olmasını çok isterim olursa adına peygamberimizin kızının adını Fatıma koycam derim. Bence bu adak olur diye düşünüyorum
Bu Kuran'da isim geçme mevzusuna şöyle bir örnek vereyim de içiniz rahat olsunFikrinizi paylaştığınız İçin teşekkür ederim :)
Herkesin inancı düşünceleri birbirinden çok başka. Bakalım düşünüyoruz hala
Aa öyle bir imkanınız varsa çok güzel olur mutlu olurumAdak boyle olmaz ki ama
Allah’im su isim olsun oruc tutcam kurban kescem
Anlarim da isim icin boyle dusunmek sacma olabilir yarin bunu hocaya sorarim isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?