2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O tek kullanimlik toz hamileler icin saglik ocagindaki doktor demisti geciriyor o ilac.icip yatiyorsun sabaha kadar tutuyorsun sabah idrarini yapiyorsun ben 2 kere kullandim ama hamile degildim bebek dusunuyorduk o zaman.

Hastaneyi aradım bize yazı gelmedi sağlık bakanlığından dediler ama bayramdan sonra trkrar arayıp randevuyu değiştirmeye çalışacam muhtemelen bende. Umarım temennim grevin iptal olmasından yada olmamasından yana

Kızlar iyi aksamlar isim konusuyla ilgili fikrinizi istiyorum.
Ben ergenlik yıllarımdan beri bi kızım olursa ismini zehra koyucam diyordum yakın çevrem biliyor, çok şükür rabbim kız nasip etti sağlıkla doğmayı nasip etsin;hepimizinkini de insallah. simdi öğrenen zehra olacak ismi di mi diyor ama eskisi kadar istemediğimi farkettim eşim de pek sıcak bakmıyor. Benim bu isteğim adak gibi bir şey midir koyulmasa ne olur acaba ne dersiniz bu konuda?

Hayir neden adak olsun ki
Sadece hayal kurmussun hayal de kalir
Bende HÜMA koymayi dusunuyorum
Ya cok guzel rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Ah ne güzel .. keşke bende böyle devam edebilsem
İnanın hiç kiloyu kafaya takmıyorum ki balık etli biriyim normalde de. Bebeğim sağlıklı olsun da kilo alınır, verilir hepsi bi şekilde yolunu bulur siz de öyle yapın bu zamanların tadına varın, hem bundan daha güzel bahane olmaz kilo almak için

Yanı sanmıyorum adak gibi bisey olduğunu. Bende aynen dediginiz gibi hep irem koycam kızım olursa derdim ama aklıma bile gelmedi çünkü eskisi kadar sevmiyordum Zehra koydum çok beğendim hamileyken. Adak demek için şöyle düşünürüm kızım olmasını çok isterim olursa adına peygamberimizin kızının adını Fatıma koycam derim. Bence bu adak olur diye düşünüyorum

Bende aynı sekildeyim canım normalde 85 ama şuan 95 100 oldu dünde penye sütyen lerden aldım hem topluyor hem küçültüyor iyisi olanlar canım kom var Trendyolda bak istersen

Evet aslında mantıken adak farklı oluyor dediğiniz gibi, aklıma yattı tesekkurler

Reactions: Zzy
Fikrinizi paylaştığınız İçin teşekkür ederim :)

Herkesin inancı düşünceleri birbirinden çok başka. Bakalım düşünüyoruz hala
Bu Kuran'da isim geçme mevzusuna şöyle bir örnek vereyim de içiniz rahat olsun peygamberimizin kızınin adı mesela Zeynep,ama Zeynep kelimesi Kur'an'da gecmez.Boyle birsey olsaydı buna ilk dikkat eden kişi peygamber efendimiz olurdu İsim konusunda evet ebeveynlerin sorumluğu var ama anlamı güzel isim seçme konusunda.Mesela peygamberimiz döneminde anlamı kötü olan isimleri bizzat kendi başka isimlerle değiştirmiştir.Âsiye (isyankâr, itaatsiz kadın) ismini değiştirip Cemîle (güzel kadın) yapmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…