2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ne güzel yazmışsınız çok doğru aslında ama hamilelik psikolojisi midir nedir bi an etkilendim, aslında öyle bir kıstasım hiç yoktu en başında.

Akıl bulandırmacalar işte

Siz tecrübeli bir annesinin sizden öğreneceklerimiz var bu yolda :)

Kız isim diye adak mı olurmuş büyüyünce de doktor olacaktık çoğumuz boşver sen. Gönlüne nasıl iyi geliyorsa o ismi koy

Böyle vizyonlu bakış açılarına bayılıyorum yaa

Kızlar isim koyarken anlamının güzel olması yeterlidir. İlla Kuran’da geçmesine de gerek yok yeter ki anlamı güzel olsun.

Benim de bugün tam 19+0, plasentam anterior ve ilk defa bu sabah çok net pıt pıt hissettim çok şükür bence bebeklerimizin hareketleridir bu pıt pıtlar
Benim de anterior canım o yüzden bu zamana kadar hissedemedik bence, bu hissettiğim de tam olarak bebek hareketi mi çok emin değilim ama :)
Bir kaç hafta içinde hissederiz inşallah bizler de

Kızlar merhaba çakmak Erdem hastahanesine giden arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam hangi doktora gidiyorlar memnunlar mı acaba ?
Ben çakmaktaki erdeme gidiyorum. Doktorum funda gayet mennunum. Onun karşısındaki doktorada eltim gidiyor oda memnun ama çok bekliyorlar doktoru. İçeri giren çıkmak bilmiyor

Bizde bebek odamızı bir de bebek arabasını aldık pahallanıyor diye büyük parça aradan çıksın istedik bir yandan da korkuyorum erken mi aldık diye babamız heyecanlı her gün bir şey araştırıyor alalım diye kıyafete başlamadık henüz sıra onlara geliyor

Ya evet cok kararsizim yanina isim bulamiyorum simdilik huma diyorum ikrada guzelmis aklimda bulunsin
Ben kızım olsaydı umay ismini çok beğenmiştim ‘Umay Ada’ hatta ikisini çok uyumlu buluyorum 2 isimlerde her isim biribiriyle çok uyumlu bulamıyorum tek bunu sevmiştim ama bizim oğluşumuz geliyor inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…