Amin inşallah, Allah onları bize bağışlasın, anı olsun bu günler diliyorumDualarım sizinle inşallah her şey yoluna girer ve sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu
ilac kullanyomusunuz baya tedirgin oldum iki hafta sora tekrar bakıcak insaallab düserHepimizde var ner
ilac kullanyomusunuz baya tedirgin oldum iki hafta sora tekrar bakıcak insaallab düser
inşaallah banada 25 mg lk ilac verdi Allah hepimize sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin bide gecen hafta kız demisti bugun erkek dedi soradan degisirmi gene aceba 18 haftalık olucak iki gun soraEvet 50 mg levatron kullanıyorum doguma kadar kullanıcamnama korkma genelde gebelerde oluyor ilaçlarını düzenli kullanırsan hiç bişey olmaz hayırlısıyla
Geçen hamileliğimde doktorum bebeğimin hep önde gittiğini söylüyordu son üç ay falan ise normal günüyle denkledi birebir oldu normal yani bende de olmuştu endişelenmenize hiç gerek yok :)İyi akşamlar bugün 19+0 olmam gerekiyor şu zamana kadar girdiğim bütün usglerde düzenli bir şekilde çıktı ancak bugün girdiğim USGde böyle bir şey çıktı anlamını bilen var mı
Aminnninşaallah banada 25 mg lk ilac verdi Allah hepimize sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin bide gecen hafta kız demisti bugun erkek dedi soradan degisirmi gene aceba 18 haftalık olucak iki gun sora
Pembe kahverengi kirmizi bu renkte birsey yoksa muhtemelen enfeksiyondur bacim endiselenme.ben oyle olunca doktorum probiyotik fitil al diyor motiflor fitil .ama danismadan doktoruna kullanma tabiGünaydın herkese.. kızlar şeffaf afedersiniz sümüksü yapıda kıvamlı akıntısı olan var mı?
19+2yim bu sabah kalktığımda farkettim daha önce yaşayıp sebebini bilenler yazabilir mi?
Benim e hamileliğimin başından beri hep su gibi saydam akıntı geliyor. Doktora sormuştum normal demiştiGünaydın herkese.. kızlar şeffaf afedersiniz sümüksü yapıda kıvamlı akıntısı olan var mı?
19+2yim bu sabah kalktığımda farkettim daha önce yaşayıp sebebini bilenler yazabilir mi?
evittttttttt@elaide
@Celebili
@Morocco44
@Gzos
@0998
@Sunriseeee
@Tk-3418
@melyes
@Srpl0759
@Cnscansu
efsunn210102
G gulcehanim
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu
Lcw de var oraya bak istersenHerkes rahat kullanıyor ama bunları bi türlü kullanamadım ben. Başka alternatif bulursan söyle lütfen. Babaanne sütyeniyle idare ediyorum ben aşırı rahatlar
Norml canim bende okdr cok hissedemiyormMerhaba Kizlar nasilsiniz
Kizlar size diyordum ya
Daha tekmeleme hissetmiyorum ama boyle hafif biseyler hissediyorum iki gundur oda yok normalmi sizce
Bazen bir kaç gün bir şey hissetmemek gayet normal canım. Bende de öyle olmuştu hatta korktum bir şey mi oldu diye. Müzik açıp karnıma tuttum telefonu birden oynamaya başlamıştı. Son bir haftadır da fazla hareket yoktu sadece ilk uyandığımda oluyodu sonra bütün gün bir şey olmuyordu. Dünden beri tavan yaptı artık dışardan da hissedebiliyorum tekmeleri elimi deyince babası da hissetti dün. Büyüdükleri zaman sessizleşiyorlarmış veya kendilerine rahat bir yer bulduklarında.Merhaba Kizlar nasilsiniz
Kizlar size diyordum ya
Daha tekmeleme hissetmiyorum ama boyle hafif biseyler hissediyorum iki gundur oda yok normalmi sizce
Evet benim de üç gün hissetmedigim oldu, hatta bişey olduysa diye neler neler araştırdım ama şu son üç gündür uzanma halinde iken, babamiz da eliyle hissedebiliyor.Bazen bir kaç gün bir şey hissetmemek gayet normal canım. Bende de öyle olmuştu hatta korktum bir şey mi oldu diye. Müzik açıp karnıma tuttum telefonu birden oynamaya başlamıştı. Son bir haftadır da fazla hareket yoktu sadece ilk uyandığımda oluyodu sonra bütün gün bir şey olmuyordu. Dünden beri tavan yaptı artık dışardan da hissedebiliyorum tekmeleri elimi deyince babası da hissetti dün. Büyüdükleri zaman sessizleşiyorlarmış veya kendilerine rahat bir yer bulduklarında.
Norml canim bende okdr cok hissedemiyorm
Ahh cok sukurBazen bir kaç gün bir şey hissetmemek gayet normal canım. Bende de öyle olmuştu hatta korktum bir şey mi oldu diye. Müzik açıp karnıma tuttum telefonu birden oynamaya başlamıştı. Son bir haftadır da fazla hareket yoktu sadece ilk uyandığımda oluyodu sonra bütün gün bir şey olmuyordu. Dünden beri tavan yaptı artık dışardan da hissedebiliyorum tekmeleri elimi deyince babası da hissetti dün. Büyüdükleri zaman sessizleşiyorlarmış veya kendilerine rahat bir yer bulduklarında.
inşaallah banada 25 mg lk ilac verdi Allah hepimize sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin bide gecen hafta kız demisti bugun erkek dedi soradan degisirmi gene aceba 18 haftalık olucak iki gun sora
Doktorumu aradım dediğiniz gibi kanamalı değilse kullandığın ilaçlardan kaynaklı olabilir takip et akıntı devam ederse yarın gel bir bakalım dedi.progestan da almaya devam ediyorum ben. Artık her şeyden nem kapar olduk malum.. sağlıklı günlerPembe kahverengi kirmizi bu renkte birsey yoksa muhtemelen enfeksiyondur bacim endiselenme.ben oyle olunca doktorum probiyotik fitil al diyor motiflor fitil .ama danismadan doktoruna kullanma tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?