Teşekkür ederim, amin inşallah öyle olurGeçmiş olsun inşalah hiçbir sıkıntı yaşamadan kolayca atlatırsınız bu durumu
İnşallah canım benim de babaannemin ismi kendisi yaşıyor Allah uzun ömürler versin ama onun gibi güzel ve iyi huylu olsun manasında bide ismini çok seviyorum hiç eksimeyen bir isimAy ikiside cok guzel alparslan bende istiyordum ama esim istemedi
Zeynep de annemin ismiadiyla yasasin insallah mavis
Çok geçmiş olsun.Allahın izniyle saglıklıca dogacak bebeğin.Allahım sizi korusunMerhaba kızlar, dün gece kahverengi bir lekelenme oldu enfeksiyon yüzündendir diye düşündüm ama doktorum kontrol etmek istedi. Alttan ultason ile yapılan ölçümde rahim boyu 23.7mm olarak ölçüldü, bir hafta ilaç tedavisi ardından serklaj işlemi yapılacak. Nolur bu gece dualarınıza beni de ekleyin
Canim oncelikle çok geçmiş olsun sakin kötü dusunme bak topikte yaşayan annelerimiz de var çok şükür iyiler sizde iyi olacaksınız Rabbim bebeklerinizi size bağışlayacak Allah'ın izniyle kucağımıza aldığımız gunlrri de göreceğizMerhaba kızlar, dün gece kahverengi bir lekelenme oldu enfeksiyon yüzündendir diye düşündüm ama doktorum kontrol etmek istedi. Alttan ultason ile yapılan ölçümde rahim boyu 23.7mm olarak ölçüldü, bir hafta ilaç tedavisi ardından serklaj işlemi yapılacak. Nolur bu gece dualarınıza beni de ekleyin
Boyle gokturk osmanli isimlerin hastasiyim bendeİnşallah canım benim de babaannemin ismi kendisi yaşıyor Allah uzun ömürler versin ama onun gibi güzel ve iyi huylu olsun manasında bide ismini çok seviyorum hiç eksimeyen bir isimbizimde tam tersi Alparslan i eşim istiyordu ilk oğlumdan bu yana buda erkek olunca ee olsun madem dedim
Aminn canim cumlemizin inşallahBoyle gokturk osmanli isimlerin hastasiyim bende
Aynen ismini alana cekermis insallah guzel hayirli evlat olurlar
Pinpink canimKızlar iyi aksamlar isim konusuyla ilgili fikrinizi istiyorum.
Ben ergenlik yıllarımdan beri bi kızım olursa ismini zehra koyucam diyordum yakın çevrem biliyor, çok şükür rabbim kız nasip etti sağlıkla doğmayı nasip etsin;hepimizinkini de insallah. simdi öğrenen zehra olacak ismi di mi diyor ama eskisi kadar istemediğimi farkettim eşim de pek sıcak bakmıyor. Benim bu isteğim adak gibi bir şey midir koyulmasa ne olur acaba ne dersiniz bu konuda?
Yaa detaylı için yine aynı hastaneye gidicem sanırım çalıştığım için yeşil alanla falan uğraşabilicek vaktim yokCanim 19+4 benim de gittim bugün oldum aşımı daha önceki gebelikte üç tane olmuştum bunu da 4.varsayalim bir dahakini bir sene sonra yapalım dedi yani doğuma kadar bir tane olmuş olacağım
Aa doğru listeye eklemiştim hatta ege çok güzel bir isimilk oğlumun adı Buğra ikincisi de Alparslan olacak kısmetse eşimin hayali Türkeş geliyor aklıma
Benim öncesinde de göbeğim olduğu için bebek göbek karıştı canim ondan böyle anladığım kadarıyla zayıf birisin o sebeple yeni yeni çıkıyor gobusun bundan sonra bariz netleşir canim ve doğumdan bir ay sonra eski haline dönersin çok şanslisin
İnşallah grev olmaz ve bizler de mağdur olmayız canim
Canim doktorum bana detaylı yaptır öyle gel demişti 19-23 haftaları arasında yapılıyor araştır istersen devlette de yaptırabilirsin ama devlette bı doktora gidip yeşil alan açtırmak lazım direk randevu çıkmıyor yoksa
Ahhh çok tatlis gobusun canim maşallah minyatür gibi duruyor valla bayıldım
Alll benden biri dahaa göğüslerim 75 aslında 85 olmuştur heraldeçok sis ve hassas ya ilk zamanlar bile böyle değildi bir de ucu böyle kuruyup acımaya başladı bı kaç zamandır
Hamile kalmadan ismimiz belliydi canim kız olursa Zeynep erkek olursa Alparslan di
Sağlıkla gelsin oğlusun ekledim canım
Listeue ekledim canım adıyla gelsin kizcen
Listeye ekledim canım adıyla gelsin kizcen
Bunlar çok rahat özellikle yaz sicaklarinda
Ahhhh yerimbebektir o canim insan bian emin olamıyor acaba nabız miydi diye düşünüyor ama bebekse tekrarlar zaten
Ekliyorum canım adıyla gelsin can oğlun
daha büyürseler yandıkBugunde bunu aldim.daha büyügü yokmuş
Canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum açıkçası.
Benim de 2 kaybım var, birinde kalbi durmuştu. Genetik teste gönderdik yaşamla bağdaşmayan bir trizomi tespit edildi.
Bu gebeliği sonlandırma kararını biz vermediğimiz için şükrettik tabi o zaman.
Böyle bir durumda karar vermek yol çizmek kolay değil.
Allah kalbine yüreğine ferahlık versin umarım doğru yolu kararı verirsiniz aileniz yavrunuz İçin
Canım işe yaramasına çok sevindim dün sürerken aklıma sen geldin benim de
Senin de göbek çıkmış ama sen bizlerden zayıfsın galiba o yüzden çok göbek göbek değil çok şanslısın bence doğurunca oh mis eski formuna dönüverirsin:)
Canım öncelikle şu anda bunları düşünme daha yüzde yü bir sonuç yok yerinde olsam fetal DNA yaptırırdım sonuç kesinleşince ne yapacağını düşünürsün belki de sağlıklı bilmiyorsun ki
Arkadaşıma da aynı şeyi söylediler aminosemtrz yapıldı temiz çıktı sonucu bugün çok şükür icini ferah tut
Haklısınız çok zor bir durum. Düşük riski varsa yolculuk yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Eğer maddi olarak zorlamazsa direk nifty yaptırın. Ben öyle yaptırdım herhangi bi sıkıntı olmamasına rağmen. Tarama testlerinde olan yanlışlıklar çok olduğu için risk almak istemedim ve yurtdışına kan yolladım. Biraz maliyetli evet ama hazırlıklı olmak bilmek adına yaptırdık, şükür sıkıntı da çıkmadı. Ama şu da var eşimin 2 kuzenine de bebek down sendromlu yüksek risk var demişlerdi, biri nifty yaptırdı ve sonuç temiz çıktı. Diğeri de ne gelirse Allahtan dedi onun da temiz çıktı. Hemen kötü düşünmeyin, tarama testlerinde yanılma payı çok çok yüksek olabiliyormuş
Sakın canını sıkıp kendini üzme.. ben gittiğimde 6.5mm ense kalınlığı gördük herkes yaşamaz sendromlu dedi psikolojik olarak çökmüştüm gitmediğim özel perinatolog kalmadı onlarda çok yorum yapamıyorlar durum karşısında sadece organlara daha ayrıntılı bakiyorlar inan ama herkes sıvı veya kan testi olmadan birşey diyemeyiz dediler sıvıyı riskli gördüğüm için kendim kabul etmedim. Bebeğimi olduğu gbi kabul edicem dedim o günden sonra inan bebekte gitgide iyileşti 2 ay sonra kan testini sırf merak için yaptırdım ve sonuç temiz çıktı.. yani demem o ki sen içini ferah tut daha yüksek ense kalinligiyla bebeğim çok şükür iyi dönemsel olabiliyormuş böyle şeyler. Tabi ki riski de var ama senin elinde olmayan birşey için kendini sakın üzme..
Ayy sevindim hakkını helal et, tesekkur ettim çokPinpink canim
Adak olmuyormus
Eger sey dersen Allah’im yeterki olsun da zehra koyarim o adakmis
Ama seninki sadece dusunce
Benim parlaklık pazartesi yapılan detaylıda belli oldu Yani hala var öncesinde böyle bi durum yoktu. Ama minicik ve ilerisi için komplikasyon oluşturmaz denildi. Dediğiniz gibi tek başına bir anlam ifade etmiyormuş o yüzden boş yere kendinizi strese sokmayın lütfenSizdeki bu parlaklık kaçıncı haftada başladı, kaçıncı haftada bitti? Benim 17+5 te ortaya çıktı. Acaba hangi haftada olduğu fark ediyor mudur? O parlaklıktan başka bir bulgu yoksa down değildir diyorlar. Benim de sadece ikili riskli çıkmıştı, zaten onun için de fetal dna yaptırmıştım, ölçümlerin hepsi normal seyrediyor. Ama yanılma payı olabilir diye korkuyorum. Sizin için çok sevindim atlatmışsınız. İnşallah benim de detaylıya kadar parlaklık kaybolur.
Bende aynı beynimden vuruldum resmen ağla ağla içim çıktı eşim de çok ağladı çok korktu. İğne zaten 4 günlük progestan dozu içeriyormuş, yanında bir de progestan olunca baya toparladı.benim 3 günde toparlandı Umarım senin de aynı olur. İnancını asla kaybetme isyan sakın etme iyi şeyler düşün olumlama yap, hersey yoluna girecek inan bana. Duşunu bile kendin yapma sakın asla risk alma saniyelik bi ihmal geri dönülmez seylere sebep olabilir. İçini ferah tut ve bu süreçte kafa dağıtacak dizi ya da film izle, kitap oku, müzik dinle. Beslenmene dikkat et lifli gıdalar ye ki kabızlık olmasın, ıkınma vs, uzun yazdım ama kendime iyi gele gelen şeyleri paylaşmak istedimHala kabullenmeye çalışıyorum, doktor söylediği an film koptu bende. İlk iğneyi bugün vuruldum, umarım bende de işe yarar, full istirahat verdi şimdilik haftaya kontrolüm var. Sağlıkla ve zamanında dünyaya gelmesi tek dileğimAllah herkesi sağlıkla kavuştursun yavrusuna
Aynen o zaman dede isminin yanına can eklemeleri filan sevmiyorum sadece canen sevdiğim erkek ismi oğlum olsa ben de düşünüyordum. ama sadece can olacak yanına bi isim gelince olmuyor :)
Ah çok teşekkür ederim, moral o kadar önemli ki çok haklısın, eşim evden çalışıyor , sağolsun hep yanımdaBende aynı beynimden vuruldum resmen ağla ağla içim çıktı eşim de çok ağladı çok korktu. İğne zaten 4 günlük progestan dozu içeriyormuş, yanında bir de progestan olunca baya toparladı.benim 3 günde toparlandı Umarım senin de aynı olur. İnancını asla kaybetme isyan sakın etme iyi şeyler düşün olumlama yap, hersey yoluna girecek inan bana. Duşunu bile kendin yapma sakın asla risk alma saniyelik bi ihmal geri dönülmez seylere sebep olabilir. İçini ferah tut ve bu süreçte kafa dağıtacak dizi ya da film izle, kitap oku, müzik dinle. Beslenmene dikkat et lifli gıdalar ye ki kabızlık olmasın, ıkınma vs, uzun yazdım ama kendime iyi gele gelen şeyleri paylaşmak istedim
Teşekkür ederim, ilk an öğrenince toparlamak güç oluyor ama insallah bu günlerde geçecek, sağlıkla zamanında kucaklayalim minikleriCanim oncelikle çok geçmiş olsun sakin kötü dusunme bak topikte yaşayan annelerimiz de var çok şükür iyiler sizde iyi olacaksınız Rabbim bebeklerinizi size bağışlayacak Allah'ın izniyle kucağımıza aldığımız gunlrri de göreceğiz
Kesinlikle moral çok önemli, minikler de hissediyor hepsiniAh çok teşekkür ederim, moral o kadar önemli ki çok haklısın, eşim evden çalışıyor , sağolsun hep yanımdaYazdıklarına da dikkat edicem, cuma günü detaylı ultrasonum var, dilerim yolunda gider her şey
Çok sağolun, amin inşallah hepimizi korusunÇok geçmiş olsun.Allahın izniyle saglıklıca dogacak bebeğin.Allahım sizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?