- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Ne demekAyy sevindim hakkını helal et, tesekkur ettim çok
Valla.bende dondurma yiyorum en fazla üşuturum diye düşündüm bebeğe zararı olmaz heraldeKızlar bu aralar ben günlük buzlu dondurma yiyorum çok içimi ferahlatıyor. Bu zararlı olur mu sizce ? Benim gibi olan var mı böyle bi isteği olan vücudunda?
Çok iyi yapmışsın ihmal etmemekle , benimki de benzer bir sinyal vermişti. Erkenden önlemini alıyorsunuz, öyle düşün. Bu gece inşallah hepimizin gönlünden geçenler gerçek olur.Merhaba kızlar, dün gece kahverengi bir lekelenme oldu enfeksiyon yüzündendir diye düşündüm ama doktorum kontrol etmek istedi. Alttan ultason ile yapılan ölçümde rahim boyu 23.7mm olarak ölçüldü, bir hafta ilaç tedavisi ardından serklaj işlemi yapılacak. Nolur bu gece dualarınıza beni de ekleyin
Ya sütlü dondurmalar aksine faydalıymış bile. Ben buzlu yediğim için tereddüt ettim ama hamilelerde buz yeme isteği oluyor diye okumuştumValla.bende dondurma yiyorum en fazla üşuturum diye düşündüm bebeğe zararı olmaz heralde
Jİnşallah sende hayırlı sonuclar allneden hemen giremessnn
Oy saglikla gelsin oglusun oglum olsaydi esim ali dusunuyorduBen kızım olsaydı umay ismini çok beğenmiştim ‘Umay Ada’ hatta ikisini çok uyumlu buluyorum 2 isimlerde her isim biribiriyle çok uyumlu bulamıyorum tek bunu sevmiştimama bizim oğluşumuz geliyor inş
Amin inşallah hepimizinkini korusunGeçmiş olsunkatinaizmir dualarım seninle ve bebeğinle bir şey olmayacak allahın izniyle, sen kendine dikkat et moralini yüksek tut yeter ki Allah korur meleklerimizi
Bazen basite alınan şeylerden buralara gelinebiliyormus, kaç gündür de doktorlardayım aslında idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle ama karından ölçüm malesef yaniltmiş. Kültür testinde sorun yaşandı ikinci sonuç çıkana dek çok sancı çektim. Bu tarz enfeksiyonlarda sebep olabiliyormuş.Çok iyi yapmışsın ihmal etmemekle , benimki de benzer bir sinyal vermişti. Erkenden önlemini alıyorsunuz, öyle düşün. Bu gece inşallah hepimizin gönlünden geçenler gerçek olur.
Ben böyle bir günde doğmuşum , Yaza denk geliyormuş o zamanlar tabii. O yüzden çok maneviyat hissederim.
Sen de tüm şifa bekleyenler de dualarımdasınız.Bol bol dinlen , hiç yorma kendini.
Hepimizde var nerdeyseselam hanmlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun aranızda hamilelikde tiroit yukselen varmı daha oncesinde bole bi sorunum yoktu yarn ilaca baslicam bu durumu yasayan varmı aranızda
Bir suredir giremiyordum ve simdi sondan baslayim dedim seni gordum cok gecmis olsun canim. Dualarimizda olacaksinBazen basite alınan şeylerden buralara gelinebiliyormus, kaç gündür de doktorlardayım aslında idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle ama karından ölçüm malesef yaniltmiş. Kültür testinde sorun yaşandı ikinci sonuç çıkana dek çok sancı çektim. Bu tarz enfeksiyonlarda sebep olabiliyormuş.Kosturdum tahlil peşinden bir gün bile ihmal etmemek için uğraştım ama kader sanırım olan oluyor bı şekilde .Ben de bugün bol bol dua edicem hepimiz için, umarım gonlumuzce olur her şey
Teşekkür ederim çokBir suredir giremiyordum ve simdi sondan baslayim dedim seni gordum cok gecmis olsun canim. Dualarimizda olacaksin
Sağlıkla gelsin canımMerhaba kizlar bugün doktora gittim kesin olarak diyebilirim artik kızımız olacak
Benim daha böyle ölçümler yapılmadığı için bilmiyorum canım ama doktor birşey demediyse sorun yoktur diye düşünüyorumİyi akşamlar bugün 19+0 olmam gerekiyor şu zamana kadar girdiğim bütün usglerde düzenli bir şekilde çıktı ancak bugün girdiğim USGde böyle bir şey çıktı anlamını bilen var mı
Dualarım sizinle inşallah her şey yoluna girer ve sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzuMerhaba kızlar, dün gece kahverengi bir lekelenme oldu enfeksiyon yüzündendir diye düşündüm ama doktorum kontrol etmek istedi. Alttan ultason ile yapılan ölçümde rahim boyu 23.7mm olarak ölçüldü, bir hafta ilaç tedavisi ardından serklaj işlemi yapılacak. Nolur bu gece dualarınıza beni de ekleyin
Anladım çok teşekkür ederimEvet doktorum hepsini ayrı kullandırıyor bana d vitamininide ocean sprey kullanıyorum
18+6 gördüm doğru gördüysem normal gününde çıkmış zaten birkaç gün oynayabiliyor böyle hatta bazen hafta bile oynayabiliyormuş normal yaniİyi akşamlar bugün 19+0 olmam gerekiyor şu zamana kadar girdiğim bütün usglerde düzenli bir şekilde çıktı ancak bugün girdiğim USGde böyle bir şey çıktı anlamını bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?