2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende oyleyim maalesef

Kizlar ya gene sacma bir soru gene ben

Bugun sahurda biraz fazla agladim sonrada uyurken duz yatip bacaklarimi karnima cekip uyumusum
Agrim felan yok iyim ama korkuyorum bisey olmaz demi
Ay bugun bir doktor gorsem fena olmaz sanirim

Bugun sahurda biraz fazla agladim sonrada uyurken duz yatip bacaklarimi karnima cekip uyumusum
Bişey olmaz canm merak etme sabah karnımın yarısının üstünde uyanıkken buluyorum kendimi bazen hem sen neden aglıyorsn aglama

Canım sana Kağan Kocatepe videolarını öneriyorum, en ağır sporu da yapsanız bir şey olmaz diyor. Tutınacaksa kalacaksa kalır, öyle ayağını karnına çektin diye bir şey olur mu hiç?
Yanlış anlama hepimiz hassasız bu konuda ama biraz fazla yoruyorsun kendini bunları düşünüp. Yapma lütfen

Evet izliyorum onu hep normalde sakinim
Ama boyle aglasam stres yapsam
Daha cok beni anksiyete tutuyor kendimle basa cikamiyorum
Mesela normalde sinirlenince sancim olurdu bugun olmayinca neden diye sormaktan kendimi geri koyamiyorum
Delirmeden dogururum insallah

Üzme bu kadar kendini kendine güzel ugraş bul kafan dagılsın gercekten cok faydasını görüceksin..bebişlerinin keyifleri yerindedir sende keyfinnyerinde olsun lütfem
Insallah cok tesekkur ederim Boyle degisik uzucu olaylar sonrasi beni buyuk bir korku saliyor
Hatta psikoloktan randevu aldim belki ise yarar yoksa kafayi yiycem
Insallah iyilerdir ya

Insallah cok tesekkur ederim Boyle degisik uzucu olaylar sonrasi beni buyuk bir korku saliyor
Hatta psikoloktan randevu aldim belki ise yarar yoksa kafayi yiycem
Insallah iyilerdir ya
Çok iyi anlıyorum seni bnde cok telaşlanıyırum ama krndimi yatıstırıcak birşeyler buluyorum gerekirse uyuyorum.geçicek surda ne kadar kaldıki dogmalarına

Çok iyi anlıyorum seni bnde cok telaşlanıyırum ama krndimi yatıstırıcak birşeyler buluyorum gerekirse uyuyorum.geçicek surda ne kadar kaldıki dogmalarına
Birseylerle ugrasmaya da calisiyorum ama olmuyor haklisin sanirim 18 gun kalir randevuma insallah guzel gecer Cok tesekkur ederim buraya yazinca cok rahatliyorum

Bendede oluyor biraz iş yapayım oturmak istiyorum hemen, nefes darlığıda yaşıyorum özellikle akşamları yemekten karnım şişince ve sırtüstü yatınca böyle derin nefes almak isteyipte alamıyorum. Alerji için tavsiyem bu deniz sularıyla burun yıkamak rahatlaştırıyor onun dışında kortizonlu diye sprey ve ilaçları kesti doktorum umarım sizede iyi gelir.

Yeminle hormonlar hic durmuyor
Hickira hickira agladim bir yandan da korkuyorum ama kendime engel olamiyorum
ay bu hormonlar mafetti bende dğn gece yatakta ağladım eşim hemen uyuyakaldı neden bana sarılıpta uyumadı diye ağladım sonra ağlamama uyandı niye ağladığımı duyunca kahkaha attı adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…