- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Bende oyleyim maalesefGünaydın herkese,
Tek yorulan ben değilmişim anladım.
Bende bir de , bazen nefes alırken böyle darlık çekiyormuşum gibi bir his var. Okuduğuma göre rahim yukarı doğru baskı yapıyormuş . Ondanmış.
Polen mevsimi de geldi bol bol hapşırmalar başladı , rüzgar varken şiddetleniyor. Alerjik durumlara bir tavsiyeleri olur mu doktorların bilmiyorum, haftaya soracağım nasipse.
Bişey olmaz canm merak etme sabah karnımın yarısının üstünde uyanıkken buluyorum kendimi bazenKizlar ya gene sacma bir soru gene ben
Bugun sahurda biraz fazla agladim sonrada uyurken duz yatip bacaklarimi karnima cekip uyumusum
Agrim felan yok iyim ama korkuyorum bisey olmaz demi
Ay bugun bir doktor gorsem fena olmaz sanirim
Canım sana Kağan Kocatepe videolarını öneriyorum, en ağır sporu da yapsanız bir şey olmaz diyor. Tutınacaksa kalacaksa kalır, öyle ayağını karnına çektin diye bir şey olur mu hiç?Kizlar ya gene sacma bir soru gene ben
Bugun sahurda biraz fazla agladim sonrada uyurken duz yatip bacaklarimi karnima cekip uyumusum
Agrim felan yok iyim ama korkuyorum bisey olmaz demi
Ay bugun bir doktor gorsem fena olmaz sanirim
Yeminle hormonlar hic durmuyorBişey olmaz canm merak etme sabah karnımın yarısının üstünde uyanıkken buluyorum kendimi bazenhem sen neden aglıyorsn aglama
Üzme bu kadar kendini kendine güzel ugraş bul kafan dagılsın gercekten cok faydasını görüceksin..bebişlerinin keyifleri yerindedir sende keyfinnyerinde olsun lütfemYeminle hormonlar hic durmuyor
Hickira hickira agladim bir yandan da korkuyorum ama kendime engel olamiyorum
Evet izliyorum onu hep normalde sakinimCanım sana Kağan Kocatepe videolarını öneriyorum, en ağır sporu da yapsanız bir şey olmaz diyor. Tutınacaksa kalacaksa kalır, öyle ayağını karnına çektin diye bir şey olur mu hiç?
Yanlış anlama hepimiz hassasız bu konuda ama biraz fazla yoruyorsun kendini bunları düşünüp. Yapma lütfen
Insallah cok tesekkur ederimÜzme bu kadar kendini kendine güzel ugraş bul kafan dagılsın gercekten cok faydasını görüceksin..bebişlerinin keyifleri yerindedir sende keyfinnyerinde olsun lütfem
Çok iyi anlıyorum seni bnde cok telaşlanıyırum ama krndimi yatıstırıcak birşeyler buluyorum gerekirse uyuyorum.geçicek surda ne kadar kaldıki dogmalarınaInsallah cok tesekkur ederimBoyle degisik uzucu olaylar sonrasi beni buyuk bir korku saliyor
Hatta psikoloktan randevu aldimbelki ise yarar yoksa kafayi yiycem
Insallah iyilerdir ya
Birseylerle ugrasmaya da calisiyorum ama olmuyor haklisin sanirim 18 gun kalir randevuma insallah guzel gecer Cok tesekkur ederim buraya yazinca cok rahatliyorumÇok iyi anlıyorum seni bnde cok telaşlanıyırum ama krndimi yatıstırıcak birşeyler buluyorum gerekirse uyuyorum.geçicek surda ne kadar kaldıki dogmalarına
Bu topik iyiki varBirseylerle ugrasmaya da calisiyorum ama olmuyor haklisin sanirim 18 gun kalir randevuma insallah guzel gecer Cok tesekkur ederim buraya yazinca cok rahatliyorum
Iyi fikir valla bugun biraz alisveris yapim belki stresim giderBu topik iyiki varneler alacagımızı konusalm böyle dagıtalm kafamızı
Gitmezmi bebek magazasına girince kendimi kaybediyorumIyi fikir valla bugun biraz alisveris yapim belki stresim gider
Ayy Evet cinsiyet belli degildi almistim simdi belli ama hic almadim atim eve gidinceGitmezmi bebek magazasına girince kendimi kaybediyorumaldnmı hiç bişeyler
Başla yavas yavas al hem sna terapi olurAyy Evet cinsiyet belli degildi almistim simdi belli ama hic almadim atim eve gidince
Hani aliyorum ama cok degil az daha buyusunler diyeBaşla yavas yavas al hem sna terapi olurher dısarı cıktıgımda toplayıp geliyorum
Bendede oluyor biraz iş yapayım oturmak istiyorum hemen, nefes darlığıda yaşıyorum özellikle akşamları yemekten karnım şişince ve sırtüstü yatınca böyle derin nefes almak isteyipte alamıyorum. Alerji için tavsiyem bu deniz sularıyla burun yıkamak rahatlaştırıyor onun dışında kortizonlu diye sprey ve ilaçları kesti doktorum umarım sizede iyi gelir.Günaydın herkese,
Tek yorulan ben değilmişim anladım.
Bende bir de , bazen nefes alırken böyle darlık çekiyormuşum gibi bir his var. Okuduğuma göre rahim yukarı doğru baskı yapıyormuş . Ondanmış.
Polen mevsimi de geldi bol bol hapşırmalar başladı , rüzgar varken şiddetleniyor. Alerjik durumlara bir tavsiyeleri olur mu doktorların bilmiyorum, haftaya soracağım nasipse.
ay bu hormonlar mafetti bende dğn gece yatakta ağladım eşim hemen uyuyakaldı neden bana sarılıpta uyumadı diye ağladımYeminle hormonlar hic durmuyor
Hickira hickira agladim bir yandan da korkuyorum ama kendime engel olamiyorum
Cok sizliyo benimki icte yanmada var bakalim birazdan randovum var soylicem doktoraaynısı bende de var 2 aydır falan fazla ayakta kalınca oluyor. önemli değildir diye düşündüm ama bi sıkıntı olmaz inşallah. adet dönemlerimde yaşadığım bir ağrıydı.
Yazarim tabidoktordan çıktıktan sonra yazar mısın canım bu konuyla ilgili ne diyecek merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?