Ben de çok sevindim sağlıklı olmasınaGözün aydın canm cok sevindim çok şükür güzel haberler tek tek geliyorpozisyonu nasıldı seninkinin birde gramınıda söyledimi aramızda 2 gün var snnle merak ettm
Banada 320 gram dedi anası babası gibi minyon olucak heraldeBen de çok sevindim sağlıklı olmasınaPozisyonu yüzüstüydü sonra arkasını döndü, azıcık salladık fln donmedi. Bı ihtiyac molası verdik sonra yine salladık o zmn sırt üstü döndü bı kaç saniyeliğine o sırada kalbine bakabildik. Sata göre beş gün öndeyiz, kilosu da 415 gram 20+6 yım bugün. Genel olarak iri bir bebek değil, normal boyutlarda dedi
Teşekkür ederizGüzel bebek bizlerde minnoşu öptükbiz bu görntüyü malesef alamadk izin vermedi cimcimem
Maşallah minigeBanada 320 gram dedi anası babası gibi minyon olucak heraldesata görede uyumlusun dedi banada..sırtı dönüktü .kafasından hariç heryere baktık ama kafası kaldı bi
Uyuyormuydu sürekli seninkideTeşekkür ederizPatron onlar valla keyiflerine göre malesef biz de bı kaç saniye ile yakalayabildik. Plesantaya gömüyor arada yüzünü
Hayır sürekli hareket halindeydi ama genelde sırtı dönük ya da yüzüstü duruyordu. Bugün perinatolog da çok hareketli bir bebek diye yorumladı. Benim ilk gebeliğim ben de öyle düşünüyordum emin oldum.Uyuyormuydu sürekli seninkide
Her bebegin özelligi farklı mucizelerHayır sürekli hareket halindeydi ama genelde sırtı dönük ya da yüzüstü duruyordu. Bugün perinatolog da çok hareketli bir bebek diye yorumladı. Benim ilk gebeliğim ben de öyle düşünüyordum emin oldum.
bende ya ağlayınca karnıma bi ağrı girdi birden korktum etkileniyomudur nedirAman bize oluyor olan agla aglaOf aglayinca da korkuyorum bebekler icin
Ah aynisi olurdu normal de gerildigin icin kaslar geriliyormus agri oluyormus ama bugun bende olmadibende ya ağlayınca karnıma bi ağrı girdi birden korktum etkileniyomudur nedir
Ben de Zarife Kerimova hanıma gidiyorum, memnun kaldım.Kızlar merhabaçakmak Erdem hastahanesine giden arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam hangi doktora gidiyorlar memnunlar mı acaba ?
Canım hiç endişelenme , bak benimki bir hafta oldu bitti bile. İlk üç gün azalarak , kanama değil de, hafif pembe renk akıntı geldi. Sonra bitti. Sonuçta içine dikiş atıyorlar. Normal. Bebek çok büyümeden yapılması çok önemli demişti bana doktor. Bu haftalarda yakalanması çok önemli.Çıktım cnm, çok şükür bebek çok sağlıklı hiç bir risk görülmedi, oldukça da hareketli diye biraz uğraştırdı biziRahim boyu iki günde 1.5mm daha kısalmış perinatolog da serklaj tavsiye etti. Normalde bayram sonrası planlamistik ama doktorum bugün yarın yapalım biz serklaji dedi, ben de yarına daha hazır hissederim hem de bı gün daha antibiyotik kullanmış olmak istedim. Nasipse yarın akşam 5'te dikiş atılacak.
İyi ki varsınız, desteğiniz o kadar iyi geliyo kiCanım hiç endişelenme , bak benimki bir hafta oldu bitti bile. İlk üç gün azalarak , kanama değil de, hafif pembe renk akıntı geldi. Sonra bitti. Sonuçta içine dikiş atıyorlar. Normal. Bebek çok büyümeden yapılması çok önemli demişti bana doktor. Bu haftalarda yakalanması çok önemli.
İşlem sırasında hiç bir şey hissetmedim. Uyuşturuyorlar belden aşağısını serklajda.
Ikınma dedikleri için , ilk bir kaç gün gaz sorunu yaşadım, antibiyotik de yaptı galiba. Onun dışında dikişle ilgili bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Şimdiden geçmiş olsun, su gibi geçsin.
İyi dileklerimiz , dualarımız seninle…
Bahsettiğiniz nedir nasıl teşhis konuluyorİyi ki varsınız, desteğiniz o kadar iyi geliyo kiUmarım benim de sorunsuz geçer, keşke hiç yasamasaydik ama yakalayabildigimize çok seviniyorum. Bana genel anestezi yapicaz, dikis işlemi beş dk sürecek diye bilgi verdi. Arada kasılmalarım oluyor hala onlar da geçsin gitsin inşallah
Servikal yetmezlik, rahim boyunun kısalması veya gevşemesi. En net ölçüm vajinal ultrason ile rahim boyu ölçülerek yapılıyor. 25mm den kısa ise tanı koyulup tedaviye başlanıyor.Bahsettiğiniz nedir nasıl teşhis konuluyor
Birçok insan farkında olmadan maalesef kayıp sonucunda öğreniyor, çok şükür ki bizler erken teşhisi koyulup öğrenen şanslı anne adaylarıyızİyi ki varsınız, desteğiniz o kadar iyi geliyo kiUmarım benim de sorunsuz geçer, keşke hiç yasamasaydik ama yakalayabildigimize çok seviniyorum. Bana genel anestezi yapicaz, dikis işlemi beş dk sürecek diye bilgi verdi. Arada kasılmalarım oluyor hala onlar da geçsin gitsin inşallah
Arkadaş söyleyince farkettim canım bende çok sağolunKendi sitesinde fiyatı indirimde bakın isterseniz
Servikal yetmezlik, rahim boyunun kısalması veya gevşemesi. En net ölçüm vajinal ultrason ile rahim boyu ölçülerek yapılıyor. 25mm den kısa ise tanı koyulup tedaviye başlanıyor
doktordan çıktıktan sonra yazar mısın canım bu konuyla ilgili ne diyecek merak ettim
[/QUOTE
Gec oldu biraz enfeksiyon varmis alttan muane etti gorunurde birsey yokmus cok sukur
Gec oldu biraz enfeksiyon varmis iste alttan muane etti cok sukur gorunurde birsey yokmus haftaya ayrintili bakacakdoktordan çıktıktan sonra yazar mısın canım bu konuyla ilgili ne diyecek merak ettim
ben öyle biliyorum ağrı dinlenince geçiyosa kanamada yoksa sorun yok içini ferah tutAh aynisi olurdu normal de gerildigin icin kaslar geriliyormus agri oluyormus ama bugun bende olmadiOf olmayinca da korktum aceba alistilar da ondan mi agrimadi
Cok agri yoksa kanama yoksa hersey yolunda demektir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?