2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
ay bu hormonlar mafetti bende dğn gece yatakta ağladım eşim hemen uyuyakaldı neden bana sarılıpta uyumadı diye ağladım sonra ağlamama uyandı niye ağladığımı duyunca kahkaha attı adam
Bajajajjaja bende gittim salonda agladim duydu geldi yataga goturdu geri geldim yatakta agladim sakinlestirmesi baya zmaan aldi

L Lalalala1 canım nasıl gidiyor tekmeler hissettin mi daha sonra yine Ben ilginç bir şekilde sadece yatarken hissediyorum özellikle sabaha karşı onun dışında gün içinde tık yok doktorumda bayram tatilini uzatmış galiba ayın 9una öğleden sonra bulabildim randevu bakalım heyecanla bekliyorum. Birde kasığımda hissediyorum hareketleri normal mi acaba daha yukarıda olması gerekmez mi kafamda deli sorular

Bugün tam 19+2 canım, benim emsalim öncüm sensin takip ediyorum sendeki gelişmeleri, bir de şu plesanta yerimi öğrenseydin tam eşitim olacaktın

Ya sana bir şey hissettim gibi ama yani kendimi dinlendiğim için mi oluyor hiç bilmiyorum ki? Yani eskiden de böyle şeyler oluyordu vücudumda belki ama umrumda olmadığından farketmiyor da olabilirim

Senin 9 Mayıs senden 3 gün sonra 12 Mayısta da benim randevum var, bayram falan giriyor ya bu hafta geçer diye düşündüm diğer hafta da randevu. Hayırlısıyla gelse ve geçse

Az evvel bi yürüyüşe çıkmıştım öyle yavaşça yürüdüm ama o kadar yoruldum ki bi de karnım sertleşti gibi oldu çıktım eve sonra, sende de oluyor mu?

Tarifine göre bebek gibi geldi bana canım çünkü bendede hep öyle oluyor baloncuk patlaması gibi damar atmasından farklı. Ben bazen bağırsak hareketlerinide bebek sanıyorum sonra diyorum saçmalama bağırsak bu Sorma uzun zamandır görmeyince doktor gününü hem heyecanla hem de stresle bekliyorum birdaha böyle gelmem zaten dedim herkese bu bayramdan sonra gidiyorum. Zaten mayıs sonuna doğru eşimde gelecek artık. Bende çok çabuk yoruluyorum ve yürürken karnım davul gibi şişip sertleşiyor şüpheleniyordum kendimden seninde bunu yazman iyi geldi normal demekki benimde 19+4 olunca senlede belirtilerimiz benziyor konuşmak iyi geliyor

katinaizmir canım çıktın mı detaylıdan ?
Doğru evine canım çok kaldın hem eşine de kavuşuyormuşsun oh, Mayıs sonu eşin de geliyormuş sana çifte bayram olacak çok sevindim, Mayıs hareketli geçecek senin için

İnsanların pandemi döneminde 2 ay hiç doktora gitmedikleri oluyormuş onları görünce ben mi çok sabırsızlık diyorum ama ne bileyim gidip görme isteğime engel olamıyorum. Genelde 20. Hafta civarı hissedildiğini sonrasında artık baya baya hareketlerin arttığını okuyorum ben de hep o yüzden 20. Haftayı bekliyorum heyecanla.

Ben eskiden her gün düzenli yürüyüş yapardım 20 bin adım atardım yaklaşık tempolu yürüyüşte ama şimdi tıkanıyorum öyle çok kilo da almadım ama belki de dikkat etme hissi geliyor bize yavaştan :)
Karnını okşayınca yumuşuyormuş bebek toplanınca öyle sert olurmuş diye okudum ama bilimsel bir dayanağım yok tabi tamamen okuduklarım bunlar.

katinaizmir canım çıktın mı detaylıdan ?
.
Çıktım cnm, çok şükür bebek çok sağlıklı hiç bir risk görülmedi, oldukça da hareketli diye biraz uğraştırdı bizi Rahim boyu iki günde 1.5mm daha kısalmış perinatolog da serklaj tavsiye etti. Normalde bayram sonrası planlamistik ama doktorum bugün yarın yapalım biz serklaji dedi, ben de yarına daha hazır hissederim hem de bı gün daha antibiyotik kullanmış olmak istedim. Nasipse yarın akşam 5'te dikiş atılacak.

Geçmiş olsun canım. Inşallah herşey yolunda gider. Sağlıkla vakti zamanında alırsın bebisini kucağına

İnşaallah. Gün geçmiyor ki bi şeylere zam gelmesin Baya baktık da mağazalara ama en iyisi bu gibi geldi. Biraz inceledim de güzel görünüyor çok şükür tereddütlüydüm alırken
Evet park yataklar kolaylık oluyor yegeniminde vardı ve şehir dışı tatile gittiklerinde katlayıp kolayca yanlarında goturebildiler.Bir de bunun anne yani filan olması,güzel özellikleri var,Allah güle güle kullanmak nasip etsin inşallah

Ayy çok şükür hayırlısıyla gelsede benimde artık hormonlardan kızıp trip atacak etrafımda bir insan olsun benimkide öyle aşırı hareketli değil ya bakalım 20den sonra hızlanacak mı hareketleri bekliyorum bende. Doktor yüzme çok iyi diyor yaza denk geldiği için hamilelik ama ben yolda zor yürüyorum nefes nefese yüzmeye hiç dayanamam gibime geliyor. Hamile yogasına başlayacağım gidince iyi gelir diye düşünüyorum. Azıcık yürüsem nefes nefese kalmaya başladım ya ben Elim evdeyken hep karnımda ya iyice alışkanlık oldu bende birde bu göbek tüylerini ne yapacağım bilmiyorum gözüme batmaya başladı iyice

En iyisini düşünmüş doktorun canım dikiş atıldıktan sonra için rahatlar biraz daha. önlemini aldıktan sonra hayırlısıyla büyüyecek inşallah. Bayramda da kafan rahatlamış olur şimdiden geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına çok sevindim hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Aynen öyle cnm, bebegin iyi olması onu görüp hissetmek moral oluyor. Kasılmalarım da çok azaldı, sonrası da güzel olacak inşallah hepimiz kucaklayalim sağlıkla

Gözün aydın canm cok sevindim çok şükür güzel haberler tek tek geliyor pozisyonu nasıldı seninkinin birde gramınıda söyledimi aramızda 2 gün var snnle merak ettm

Amin hepimize inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…