• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Ben de kısmetse Eylül annesi olacağım. Eylül sonu gibi sezeryan doğum deniyor normalde ekim başı ama 2 hafta erken alıyorlar sezeryanda. 9 yaşında bi kızım var ikinci kızım olacak inşallah.
Doktorumuz 2li testte erkeğe benziyor dedi, geçen hafta kontrolde cinsiyeti kız dedi. Kesin kızdır diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Ayrıntılı ultroson var mayıs sonunda orada kesin anlaşılır mı? İlk kızımda ayrıntılı ultrosona gitmedim maddiyattan dolayı. Doktorumuz bir kez kız demişti 4.aydan sonrayd, sonraki kontrollerde de kız demişti kafa karışıklığı olmamıştı.

Arkadaslar ben 26+5 haftalığım 3 gun önce kontrole gittim bebeğim 1 hafta geriden miş hiç duyan oldumu acaba bi sıkıntı olurmu bundan 3 hafta önce de bebeğim tersti bi türlü sıkıntılar bitmiyor insanda korku oluyor

Canım kasılma nerde oluyordu midende mi? 375 sabah akşamda 375 lik benim ishal yan etkisi çok yaygın yazıyor ama bende ishal değilde ishal burulması oluyor ay benim akıntım kesildi ama berbattı
Kasılma göbek deliğinin sağ ya da sol tarafinda oluyordu. Burulma hissini prebiyotik düzeltir. Siz bol su icip, ilaçlarınızı kullanın, kontrolü ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsun

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. Ben de kısmetse Eylül annesi olacağım. Eylül sonu gibi sezeryan doğum deniyor normalde ekim başı ama 2 hafta erken alıyorlar sezeryanda. 9 yaşında bi kızım var ikinci kızım olacak inşallah.
Doktorumuz 2li testte erkeğe benziyor dedi, geçen hafta kontrolde cinsiyeti kız dedi. Kesin kızdır diye düşünüyorum ama kafam karıştı. Ayrıntılı ultroson var mayıs sonunda orada kesin anlaşılır mı? İlk kızımda ayrıntılı ultrosona gitmedim maddiyattan dolayı. Doktorumuz bir kez kız demişti 4.aydan sonrayd, sonraki kontrollerde de kız demişti kafa karışıklığı olmamıştı.

Merhabalar.ayrıntılı ultrason da netlesir cünkü hem cihazlar cok iyi oluyo hem de en az yarım saat detaylı inceleniyor.abimin 7 sene önce cocugu oldu ve dogana kadar her kontrol de kız dediler ayrıntılı yaptırmamıslardı.tüm hazırlık kıza göre yapıldı.normal dogum oldu bi baktılar erkek.şok olduk.normal dogum olmasa hani bi karısıklık mı oldu denilecek.bu olay beni cok etkiledi.hamileyim 20 haftalık.ama hep acaba mi diyorum cinsiyet konusunda kendiminkininde

Kasılma nasıldı tarif edebilir misiniz? Günde 3-4 defa bi ağrı giriyor karnıma 10 saniye falan sürüyor geçiyor kasılma olmasından korkuyorum
Karnım bir bolgede toplanıyordu 15 saniyeliğine hafif tumsek bir sertlik olusuyordu. Ben bunları kramp sanıyordum. Günde bir kaç kez olması bu haftalarda normal rahim antrenman yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Olduğu saati not almaniz ve sık ise doktora bildirmeniz gerekiyor. Enfeksiyonum olduğu için başta agriliydi kasılmalarım, şimdi ağrı yok ama o hissi bildiğim için arada hala oluyor,takipteyim.

Karnım bir bolgede toplanıyordu 15 saniyeliğine hafif tumsek bir sertlik olusuyordu. Ben bunları kramp sanıyordum. Günde bir kaç kez olması bu haftalarda normal rahim antrenman yapıyor gibi düşünebilirsiniz. Olduğu saati not almaniz ve sık ise doktora bildirmeniz gerekiyor. Enfeksiyonum olduğu için başta agriliydi kasılmalarım, şimdi ağrı yok ama o hissi bildiğim için arada hala oluyor,takipteyim.
Sertlik hissetmiyorum ona özellikle bakıyorum hatta ama dediğiniz gibi 10-15 saniye ağrı oluyor. Günde birkaç kezden fazla olmuyor çok şükür bugün 2 defa oldu mesela. Artarsa mutlaka danışırım doktoruma. Çok teşekkürler.

Mrb bahsettiğiniz kasılmaları sık yaşamaya başladım özellikle üşüdüğümde ve biraz bile yorulduğumda olduğunu farkettim yanılmıyorsam eğer. Sebebi nedir acaba bi bilginiz var mı ben normal sanıyordum henüz danışmadım doktoruma ama. Bir de bahsettiğiniz enfeksiyon idrar yolu mu vajinal midir

Mrb bahsettiğiniz kasılmaları sık yaşamaya başladım özellikle üşüdüğümde ve biraz bile yorulduğumda olduğunu farkettim yanılmıyorsam eğer. Sebebi nedir acaba bi bilginiz var mı ben normal sanıyordum henüz danışmadım doktoruma ama. Bir de bahsettiğiniz enfeksiyon idrar yolu mu vajinal midir
Merhaba, gün içinde bir kaç kez normal kabul ediliyor ama sıklaşıp rahatsız ediyor ise doktora danismalisiniz. Fikir almaktan zarar gelmez. İdrar yolu enfeksiyonu olarak tedavi uygulandı iki hafta sonra tekrar edince vajina için de bir fitil reçete edildi. Her enfeksiyonda kasılma olur diye bir durum yok. Siz takipte kalın👍🏻

Back
X