Nasıl teşhis konuldu acaba rahim ağzı kisaligina çok kişi yazıyor bununla ilgili ama bazı doktorlar buna bakıp bazıları bakmıyor sankiAllah kolaylık versin şimdidenMucize gelmiş kendisi ne güzel, sağlıkla kavuşun inşallah Yaklaşık 15 gün önce öğrendim ben bu rahim ağzı kısalığımı. O günden beri yatıyorum, onun bunalımı oldu. Yoksa gayet güzel ve keyifliydi herşey, gerçi halada öyle sadece bugün sabah modum düşüktü, bir süre sonra geçti gitti hepsi çok şükür
Ohh iyi süper böyle eğlenceli şeyler oku izle. Seni düşürmesin ben izlediğim okuduğum şeylerden de etkilenirim hepAllah kolaylık versin şimdidenMucize gelmiş kendisi ne güzel, sağlıkla kavuşun inşallah Yaklaşık 15 gün önce öğrendim ben bu rahim ağzı kısalığımı. O günden beri yatıyorum, onun bunalımı oldu. Yoksa gayet güzel ve keyifliydi herşey, gerçi halada öyle sadece bugün sabah modum düşüktü, bir süre sonra geçti gitti hepsi çok şükür
Nasıl teşhis konuldu acaba rahim ağzı kisaligina çok kişi yazıyor bununla ilgili ama bazı doktorlar buna bakıp bazıları bakmıyor sanki
Evet kesinlikle okunulan şeyler özellikle çok etkiliyor, biraz uzak kalmak lazım aslında ama olduğu kadar artıkOhh iyi süper böyle eğlenceli şeyler oku izle. Seni düşürmesin ben izlediğim okuduğum şeylerden de etkilenirim hep
Haritalı mi canim artık bende detaylı yapamıyorum Alicamm bitane araştırıyorum anneler günü için indirime de giriyordur benceRobot süpurge alabiliyorsan al canim benimde icim sıkılıyordu evi pis gördükçe bir yerleri egilip detayli silemiyordum esim egilmeme kızıyordu 2,5 civari bitane aldim işimi gorüyor kendim silmis süpurmüs kadar temiz oluyo.
Park yatağa uyku seti oluyor değilmi. Ben şimdi bir İnternet sitesinden aldım 5 li set şeklinde. 2800. E bebek te sadece beşik o civarda idi neredeyse. Site güvenilir geldi İnşaAllh sorum yaşamamKızlar e-bebekte ve hepsiburada da bebek araç gereç ürünlerinde 2.ürüne %40 indirim varmış, biz park yatak ve bebek arabasına bakacağız eşimle. Haber vereyim dedim sizlere de
Oluyor diye biliyorum. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın inşallahPark yatağa uyku seti oluyor değilmi. Ben şimdi bir İnternet sitesinden aldım 5 li set şeklinde. 2800. E bebek te sadece beşik o civarda idi neredeyse. Site güvenilir geldi İnşaAllh sorum yaşamam
Ben hiçbir şey almadımKızlar e-bebekte ve hepsiburada da bebek araç gereç ürünlerinde 2.ürüne %40 indirim varmış, biz park yatak ve bebek arabasına bakacağız eşimle. Haber vereyim dedim sizlere de
Benim dişin çekilmesi lqzim mis gecici dolguluk iş olsaydı olabilirdi sanırım bisey yapamayackalrini soyledilerBen mart ayında dolgu tedavisi oldum. Progestan iğnelerinden dolayı dişim çürüyüp kırıldı. Doktor röntgen çekemediği için sorunu kendi belirledi ve dolgu ile kurtardık. İkinci trimester döneminde diş tedavisi olabiliyoruz. Kendi kadın doğum doktorumda lokal anestezi olduğu sürece her şeyi yaptırabilirsin dedi bana.
Benim dolguydu ama genel olarak tüm tedaviler yapılabiliyor. Diş doktorunuz risk almak istememiş büyük ihtimalleBenim dişin çekilmesi lqzim mis gecici dolguluk iş olsaydı olabilirdi sanırım bisey yapamayackalrini soylediler
2. trimesterda diş çekimide yapılıyo siye biliyorum bence başka bi doktorada gitBenim dişin çekilmesi lqzim mis gecici dolguluk iş olsaydı olabilirdi sanırım bisey yapamayackalrini soylediler
Aldığım set araba puset anne bakım çantası yatak park beşik.Oluyor diye biliyorum. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın inşallahyani benim baktığım modeller 1800-2000 civarı. Yatak, yorgan, yastık var bizim ablamdan kalan. Nevresim takımı alacağım sadece park yatak alırsam
Valla yavaş yavaş başla. Ben 3 aylık iken almaya başlamıştım halen daha eksikleri bitmedi. Sıfırdan düzüyoruz çeyizini :)Ben hiçbir şey almadım
12 mayısta detaylı randevum var Allah nasip ederse ondan sonra yavaş yavaş başlayacağım.
Magnifiaque canım nasılsın hareketlendi mi bebişler?
Dün o kadar çikolata yedim tık yok boşa kalori almayacağım bir daha
Bizim detaylı geçti çok şükür miniğim çok iyi, darısı size olsunBen hiçbir şey almadım
12 mayısta detaylı randevum var Allah nasip ederse ondan sonra yavaş yavaş başlayacağım.
Aldığım set araba puset anne bakım çantası yatak park beşik.
Teşekkür ederim. Rabbim sizin dahil cümlemizin bebeğinin sağlıkla kullanmasını nasip etsin
Özelden atayım reklam olmasınAaaa çok iyimiş, hangi marka ve model aldınız, paylaşır mısınız acabaAmin, inşallah hepimiz sağlıklı ve güzel günlerde kullanalım Allahım nasip etsin hepimize
Hayatımın hiçbir döneminde böyle kabızlık yaşadığımı hatırlamıyorum çok canım yanıyor afedersiniz. Prebiyotik de pek işe yaramamış gibi
Tabiki nasıl isterseniz, bekliyorum :)Özelden atayım reklam olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?