2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Nasıl teşhis konuldu acaba rahim ağzı kisaligina çok kişi yazıyor bununla ilgili ama bazı doktorlar buna bakıp bazıları bakmıyor sanki

Ohh iyi süper böyle eğlenceli şeyler oku izle. Seni düşürmesin ben izlediğim okuduğum şeylerden de etkilenirim hep

Benim işteyken sol kasığıma geçmeyen batma şeklinde sürekli devam eden ağrılar girdi. Geçmeyince tedirgin oldum ve ağrıdan ağladım açıkcası. İşyerinden arkadaşım çıkışta hemen en yakın hastaneye götürdü, eşime haber verdi. Doktor önce bebeğe baktı herşey yolundaydı. Allahtan işinin ehli bir doktormuş ki sağolsun, Vajinal muayene yaptı rahme bakalım dedi o şekilde farketti.ertesi gün kendi doktoruma gittim hemen o da ilaç ve iğne başladı. Normalde bu durumun ağrı yapmadığını, şanslı olduğumu söyledi.
Nasıl teşhis konuldu acaba rahim ağzı kisaligina çok kişi yazıyor bununla ilgili ama bazı doktorlar buna bakıp bazıları bakmıyor sanki

Haritalı mi canim artık bende detaylı yapamıyorum Alicamm bitane araştırıyorum anneler günü için indirime de giriyordur bence

Kızlar e-bebekte ve hepsiburada da bebek araç gereç ürünlerinde 2.ürüne %40 indirim varmış, biz park yatak ve bebek arabasına bakacağız eşimle. Haber vereyim dedim sizlere de

Kızlar e-bebekte ve hepsiburada da bebek araç gereç ürünlerinde 2.ürüne %40 indirim varmış, biz park yatak ve bebek arabasına bakacağız eşimle. Haber vereyim dedim sizlere de
Park yatağa uyku seti oluyor değilmi. Ben şimdi bir İnternet sitesinden aldım 5 li set şeklinde. 2800. E bebek te sadece beşik o civarda idi neredeyse. Site güvenilir geldi İnşaAllh sorum yaşamam

Park yatağa uyku seti oluyor değilmi. Ben şimdi bir İnternet sitesinden aldım 5 li set şeklinde. 2800. E bebek te sadece beşik o civarda idi neredeyse. Site güvenilir geldi İnşaAllh sorum yaşamam
Oluyor diye biliyorum. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanılsın inşallah yani benim baktığım modeller 1800-2000 civarı. Yatak, yorgan, yastık var bizim ablamdan kalan. Nevresim takımı alacağım sadece park yatak alırsam

Ben hiçbir şey almadım
12 mayısta detaylı randevum var Allah nasip ederse ondan sonra yavaş yavaş başlayacağım.

Magnifiaque canım nasılsın hareketlendi mi bebişler?
Dün o kadar çikolata yedim tık yok boşa kalori almayacağım bir daha

Benim dişin çekilmesi lqzim mis gecici dolguluk iş olsaydı olabilirdi sanırım bisey yapamayackalrini soylediler

Benim dişin çekilmesi lqzim mis gecici dolguluk iş olsaydı olabilirdi sanırım bisey yapamayackalrini soylediler
Benim dolguydu ama genel olarak tüm tedaviler yapılabiliyor. Diş doktorunuz risk almak istememiş büyük ihtimalle

Aldığım set araba puset anne bakım çantası yatak park beşik.
Teşekkür ederim. Rabbim sizin dahil cümlemizin bebeğinin sağlıkla kullanmasını nasip etsin

Valla yavaş yavaş başla. Ben 3 aylık iken almaya başlamıştım halen daha eksikleri bitmedi. Sıfırdan düzüyoruz çeyizini :)

Ben hiçbir şey almadım
12 mayısta detaylı randevum var Allah nasip ederse ondan sonra yavaş yavaş başlayacağım.
Bizim detaylı geçti çok şükür miniğim çok iyi, darısı size olsun bende sürecini yatarak geçiriyorum ama güzel olacak inanıyorum. Büyük parçalar gün geçtikçe pahalı oluyor, o yüzden hepsini sona bırakmamak ve maddi olarak zorlanmamak adına bakıyoruz, almayı düşünüyoruz bu arada benim oğluş da çikolata sevmiyor, umurunda değil adamın keyfine göre kıpırdıyor miniğim

Aaaa çok iyimiş, hangi marka ve model aldınız, paylaşır mısınız acaba Amin, inşallah hepimiz sağlıklı ve güzel günlerde kullanalım Allahım nasip etsin hepimize
Aldığım set araba puset anne bakım çantası yatak park beşik.
Teşekkür ederim. Rabbim sizin dahil cümlemizin bebeğinin sağlıkla kullanmasını nasip etsin

Hayatımın hiçbir döneminde böyle kabızlık yaşadığımı hatırlamıyorum çok canım yanıyor afedersiniz. Prebiyotik de pek işe yaramamış gibi

Merhaba arkadaşım, ben de bir dönem çok çektim bu kabızlıktan. bana her sabah kefir ve kuru kayısı çok iyi gelmişti. ama tabi yine hep diken üstündeydim. kan ilacına başladığımdan beri her sabah düzenli şekilde tuvalete çıkıyorum. Ben gynoferon kullanıyorum kan ilacı olarak . doktoruna danışarak kullandığın kan ilacını bunla değiştirirsen belki faydası olur sana da. ben kefiri kuru kayısıyı falan bile bıraktım kan ilacından sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…