2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Valla bende oyleyim hepiniz biliyorsunuz
Hayir oyle stres doluyum ki hareketlerini dahi anlamiyorum
Kendimi beynimi yoruyorum sadece
Kayip yasayanlarin cogu boyle sanirim cok zor

Valla bende oyleyim hepiniz biliyorsunuz
Hayir oyle stres doluyum ki hareketlerini dahi anlamiyorum
Kendimi beynimi yoruyorum sadece
Kayip yasayanlarin cogu boyle sanirim cok zor
Kayıp yaşayınca sevinemiyoruz bile değil mi boğazımızda düğümlenip kalıyor herşey magni

Valla oyle cicegim psikolojiyi asmak ne kadar zor elbise alcam elim gitmiyor hep bir tedirginlik hep bir korku
Aynen canım benim ya benimde elim gitmiyor hiçbir şeye, Allah tekrarını yaşatmasın sağlıcakla kavuşalım da alırız eksikleri inşallah

Canim hic korkma benim bi tanidigimda senin gibiydi 2 gebeligindede cok sukur korkulacak birsey yok cocuklari cok saglikli dunyaya geldi insllah sende oyle olacaksin kafana takma bebisini dusun ve suan hamileliginin tadini cikar biliyorum elde deil dualar oku biraz bak nasil rahatlatacak seni

Elimden geleni yapıyorum ama bugün böyle bi patlama yaşadım bazen insan engel olamıyor kendine. Bir deşarj olmaya ihtiyaç hissediyor. Destekleriniz için çok teşekkür ederim

Kızlar ya benim.arka tarafımda özellikle sırt üstü yattigimda bişey atıyor gibi oluyor ishalden falan olurmu ki bazen karnım ve orda beraber atıyor bebek mi o karnımdaki değilmi tereddutte kalıyorum böyle bişey yaşayan ya da fikri olan varmı

Hayatımın hiçbir döneminde böyle kabızlık yaşadığımı hatırlamıyorum çok canım yanıyor afedersiniz. Prebiyotik de pek işe yaramamış gibi
Ben de aynı şeyi demiştim. Duphalac tarzı bi şeyi ısrarla kullanmaya devam et istersen zorla işe yaradı bende

Ben sırt üstü hiç yapamıyorum nefes alamıyorum sanki göğsün sıkışıyor gibi oluyor böyle olan var mı acaba

Ben sırt üstü hiç yapamıyorum nefes alamıyorum sanki göğsün sıkışıyor gibi oluyor böyle olan var mı acaba
Ya bende de var gece falan hep ağzım açık uyuyorum grip olmuştum burnum tıkalı olduğu için mi başka bisey mi anlamadim sanki göğsum sıkışiyo gibi. Diyorum bu kadar etken olmaz herhalde daha 4 ay var. Başka sıkıntılarım da geçmedi kendimi saminlestiritorim geçecek sayısı gün geciyo bi şekilde falan diye öyle avunuyorum. Yoksa gerçekten oturup ağlarım. Aslin da öyle çok sıkıntılarım var ki. Ama düşünmüyorum geçecek diyorum bi şekilde doğumdan sonrasini düşünüyorum.

Bende yatamıyorum nabzım hızlanıyor ve sanki üstümde ağırlık varmış gibi nefesim daralıyor ama uygulamalarda da yazıyor sırtüstü yatınca kan dolaşımı azalıyormuş o yüzden rahatsızlık verirmiş.

Elimden geleni yapıyorum ama bugün böyle bi patlama yaşadım bazen insan engel olamıyor kendine. Bir deşarj olmaya ihtiyaç hissediyor. Destekleriniz için çok teşekkür ederim
Bende ara sira hormonlardan galiba patlama yasiyorum asiri takintili bi insanim temizlik yaoamadim die oturup agladigim oldu evim pis die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…