Braun’un alından ölçen modelini aldım canım, iki zıbın dışında bebeğim için ilk kez bi şey aldım heyecanlıyımCanim ben iki modeli de denemis biri olarak soyluyorum kesinlikle alindan 4 yasinda kizim var ilk iki yil kulaktan ates olcer kullaniyordum bende dogruluk payi daha yuksektir diye sonra bozulunca alindan olan modeli kullanmaya basladim hem dogrulugundan hic suphem olmadi bugune kadar hemde cok daha kullanisli imis cunku bebeklik donemi kulaktan olcum yapmak cok zor oluyor ozellikle bebek huzursuz iken benim tavsiyem alindan olcum
Allah razı olsun kuzum evet 1 buçuktaBraun’un alından ölçen modelini aldım canım, iki zıbın dışında bebeğim için ilk kez bi şey aldım heyecanlıyım
Kulak ölçümleri daha iyi diye okudum ben de ama söylediğin gibi hem kulaktan ölçümün zorluğu hem de bu aldığımız modelin temassız ve yetişkinlerde de kullanılıyor olması cezbetti bizi.Çok teşekkürler
maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
kızlar bugün kontroller var değil mii?
Eğer aklımda yanlış kalmadıysa, hepinize bol enerji bol dua. Güzel haberlerle gelin inşallah.
Harika ne güzel başlamışsınız güneSabah 6 da uyandım ama ne enerji. Taktım müziğimi kulağıma çıktım yürüyüşe. O kadar iyi geldi ki. 1 buçuk saat yürüdüm. Gelirken de pağaça aldım bütün yürüyüş sıfırolsun değdi mi değdi. Bugün detaylı var onun mutluluğu sanırım öperim hepiciğinizi güzel günler olsun efendim
Herkesin kontrol günü müymüş bugünHarika ne güzel başlamışsınız güneben de bugün mutlu uyandım iyi başladım, şimdi hastaneye gidiyoruz miniğimizi görmeye
Yok canım benim 9undaBraun’un alından ölçen modelini aldım canım, iki zıbın dışında bebeğim için ilk kez bi şey aldım heyecanlıyım
Kulak ölçümleri daha iyi diye okudum ben de ama söylediğin gibi hem kulaktan ölçümün zorluğu hem de bu aldığımız modelin temassız ve yetişkinlerde de kullanılıyor olması cezbetti bizi.Çok teşekkürler
maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
Eğer aklımda yanlış kalmadıysa, hepinize bol enerji bol dua. Güzel haberlerle gelin inşallah.
Herşey yolunda şükür şimdilikHerkesin kontrol günü müymüş bugün
Güzel haberlerle gel canım güzel fotoğraflar alın da gelin inşallah
Aa hangi modeli aldın canım ?Braun’un alından ölçen modelini aldım canım, iki zıbın dışında bebeğim için ilk kez bi şey aldım heyecanlıyım
maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
Maşallah Allah güzel haberlerinizi daim etsinHerşey yolunda şükür şimdilikminiğim gayet iyi, keyfi yerinde bana da kabızlık için duphalac verdi doktorum, bir de günlük hafif yürüyüş yapabilirsin dedi. Çok uzun süre ayakta kalmak, eğilmek vs yasak hala. Biraz daha hareket ederek dikkat etmeye ve yatmaya devam yüzünü göstermiyor bizim oğlan eller hep suratında, gözünde, sürekli ağzını açıp kapatıyor iyi ve sağlıklı olsun da geri kalan herşey önemsiz
Braun bnt400 canım, inceleyebilirsin.Aa hangi modeli aldın canım ?
Maşallah Allah güzel haberlerinizi daim etsin
Favorilere ekliyorum canım. Sağlıkla kullanın inşallahBraun bnt400 canım, inceleyebilirsin.
Diğer modellere göre bi tık pahalıydı ama uzun vadede kullanırız dedik.
Hem yetişkinler de kullanabiliyormuş.
Amin inşallah, hepimiz için hep güzel haberler olsunMaşallah Allah güzel haberlerinizi daim etsin
Ya evet dusunuyorum hangi marka sizinkisi iyi supuruyormu fikir verebilirmisinizRobot süpurge alabiliyorsan al canim benimde icim sıkılıyordu evi pis gördükçe bir yerleri egilip detayli silemiyordum esim egilmeme kızıyordu 2,5 civari bitane aldim işimi gorüyor kendim silmis süpurmüs kadar temiz oluyo.
Ben geldim canim herşey yolunda çok şükür 500 Gr olmuşuz 21 cm dedi 1 ay sonra yeni kontrol yüzünü de gördük bırakıyorum buraya alırız bı maşallah abiye benziyorHerkesin kontrol günü müymüş bugün
Güzel haberlerle gel canım güzel fotoğraflar alın da gelin inşallah
Ebweet herşey yolunda şükür tüm organlarımız yerli yerinde ve sorunsuz 500 gra yaklaşmışBraun’un alından ölçen modelini aldım canım, iki zıbın dışında bebeğim için ilk kez bi şey aldım heyecanlıyım
maviss_34
T temmuzekim
D Derenimo2
Ben geldim canim herşey yolunda çok şükür 500 Gr olmuşuz 21 cm dedi 1 ay sonra yeni kontrol yüzünü de gördük bırakıyorum buraya alırız bı maşallah abiye benziyor
Kızlar her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallahEbweet herşey yolunda şükür tüm organlarımız yerli yerinde ve sorunsuz 500 gra yaklaşmış
Maşallah canımBen geldim canim herşey yolunda çok şükür 500 Gr olmuşuz 21 cm dedi 1 ay sonra yeni kontrol yüzünü de gördük bırakıyorum buraya alırız bı maşallah abiye benziyor
İnşallah sana da hatıra kalacak güzel bir fotoğraf yakalar canım bu velet uyuyor muydu anlamadım hiç zorlamadi bizi :)Kızlar her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah
Ultrason fotoğrafı da harika ya bakalım ben alabilecek miyim Şafak 5 :)
Kız bebisler daha minyon oluyor canımMaşallah canımerkek bebişler erkekliklerini şimdiden belli etmeye başladılar kilosunada maşallah ben 20+3de gittim 320 gr dedi küçük cimcimeye.şimdiden analık duygularmla zayıf deyip duruyorum kendi kendime
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın özel değilse ne kadara geldi ikisi canim oğlumdan kalma beşik var ama anne yani almayı düşünüyorum bende aslında bebek arabasi da vardı ama tekerleği kırıldı onunda yenisini almak lazım artık :)Kızlar bugün eşimle birlikte e-bebekteki 2.ürüne %40 indirimi kullanarak oğlumuza park yatak ve travel sistem bebek arabası aldıkAllah yavrumuza sağlıkla, huzurla, zamanı gelince bizlerle birlikte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
Canim başıma hiç gelmedi ama acı ağrı varmı ucunda mesela geçen gün benim sarimsiydi ucu aciyordu yara olmuş gibi belki öyledr ondan su gelmiştir düşüncesindeyimCanım analar bir sorum var. erken haftalarda göğsünden sıvı gelen var mı ?
18+0 bugün ve berrak sıvı damlacıklar çıktı iki göğsümden de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?