- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Solantenin hamilelere ozel olani var ama 300 tl
Biodermanin aldim bende 200 tltdi
Aa öyle mi bakayım hemen dediğinize, çok tesekkür ederim. Bu süreçte herseye ekstra dikkat ediyoruz, içerikler vs çok önemli.Ben düzenli kullanıyorum canım ama hamile kalınca mineral içerikli kullanmak gerekiyormuş cilt tipime göre buldum. Hamile bir doktor temiz içerikli güneş kremi listesi paylaşmıştı oradan aldım. Bendeki svr sun secure fluide diye bir şey fiyatıda gayet makul. Bu arada eskiden hep vıchy kullanırdım çok güzeldi yapısı ama hamileliğe içerik olarak uygun çıkmadı malesef.
Listeyi aradım bulamadım birsürü başka markalarda vardı ama hiç meşhur markalardan yok içerikleri uygun değil sanırım. Birde benim cildim yağlı her ürün olmuyor ama bu shake tarzı sıvı sürünce beyaz olsada yedirirken beyazlık falan kalmıyor. Birde hatırladığım ısıs pharma diye bir marka daha vardı. Rica ederimAa öyle mi bakayım hemen dediğinize, çok tesekkür ederim. Bu süreçte herseye ekstra dikkat ediyoruz, içerikler vs çok önemli.
Meşhur markalar demek ki o kadar da temiz değilListeyi aradım bulamadım birsürü başka markalarda vardı ama hiç meşhur markalardan yok içerikleri uygun değil sanırım. Birde benim cildim yağlı her ürün olmuyor ama bu shake tarzı sıvı sürünce beyaz olsada yedirirken beyazlık falan kalmıyor. Birde hatırladığım ısıs pharma diye bir marka daha vardı. Rica ederim
Leke ve kizariklik icin olani vardi o benimkiSolenta pregna sanırım, ona baktım ama sürümü zor ve maske etkisi yapıyormuş. Özellikle esmer ve buğday tenlerde beyaz kalıyormuş, korıyuculuğu çok iyimiş ama kalın yapısı sebebiyle vazgeçtim ben ondan. Bioderma da güzel evet, bakayım ona da, tesekkür ederim
Ben dermatolog tavsiyesiyle solante pregna kullanıyorumKızlar herkese iyi akşamlar, malum bu dönemde cildimiz leke oluşumuna çok müsait sürekli güneş kremi kullanmak lazım. Benim elimdeki bitmek üzere yenisini alacağım, aranızda güneş kremi konusunda temiz içerikli olarak tavsiyesi olan var mıdır acaba
Bakayım o zaman buna da tesekkür ederimLeke ve kizariklik icin olani vardi o benimki
Birde surumu cok kolay biraz sivi ama hic beyazlik vs kalmiyor
Onu duydum, yorumları tedirgin etti beni, sürümü vs nasıl yapısı tende beyaz iz kalıyor mu ben buğday tenliyim beyaz iz kalsın istemiyorum ve sürümü rahat olsun istiyorum. Yapisı nasıl acabaBen dermatolog tavsiyesiyle solante pregna kullanıyorum
Amin canım inşallah
Benim de daha düz bı görünümü var, çukur kısmı küçülmüş gibiKızlar göbek deliğinizde bir değişiklik farkettiniz mi? Böyle delik dışarı çıkıyor gibi, tam öyle de değil de orda bi boşluk oluşmuş düz şekilde. Eskiden daha buruşuktu. Bugün de böyle bir aydınlanma yaşadım
Solante ben de kullandım çok övülmüştü ama hayatımda kullandığım en kötü güneş kremiydi. Cildim kuru ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama hiç güzel dağılmıyor ve beyaz kalıntı bırakıyor. Nemlendirici üzerine/altına sürerseniz ehh işte.sanırım her ürün her cilde iyi gelmiyor mesela ben La Roche Posay Anthelios Ultra Light kullanıyorum,o da kuzenime iyi gelmedi.. aslında Roc Leke Karşıtı 50 faktör olanı da çok güzel tavsiye ederim ikisini deOnu duydum, yorumları tedirgin etti beni, sürümü vs nasıl yapısı tende beyaz iz kalıyor mu ben buğday tenliyim beyaz iz kalsın istemiyorum ve sürümü rahat olsun istiyorum. Yapisı nasıl acaba
Ben de daha net hissetmeye başladım sanki, bazen eşime diyorum ki ‘ben uyduruyor olamam dimi bu hissettiğim bebek hareketidir?Benim de daha düz bı görünümü var, çukur kısmı küçülmüş gibiDün tekmeleri göbek deliğine doğru yedim zaten
Solante Telerubor tinted kullanıyorum yıllardır, cildim aşırı hassas ve rozaseam var. Bbkrem gibi cildi esitliyor, beyaz iz sorunu olmuyor. Gebelikte çok az kullandım, şimdi de malum sürekli evde olucam, içeriğine bı bakayım ben deOnu duydum, yorumları tedirgin etti beni, sürümü vs nasıl yapısı tende beyaz iz kalıyor mu ben buğday tenliyim beyaz iz kalsın istemiyorum ve sürümü rahat olsun istiyorum. Yapisı nasıl acaba
Evet canım sanki açılıyor gibi büyümüş gibi değişti biKızlar göbek deliğinizde bir değişiklik farkettiniz mi? Böyle delik dışarı çıkıyor gibi, tam öyle de değil de orda bi boşluk oluşmuş düz şekilde. Eskiden daha buruşuktu. Bugün de böyle bir aydınlanma yaşadım
Günden güne daha güçleniyorlar ama her gün aynı hareketlilik, ya da aynı güç olmuyor. Onların keyfine göre bunu anladım, artık daha rahatım, daha az hissettiğim zamanlarda. Bence o hissettikleriniz bebek hareketi başlarda emin olamiyor insan. Ben 20.hafta itibariyle emin olabilmistim.Ben de daha net hissetmeye başladım sanki, bazen eşime diyorum ki ‘ben uyduruyor olamam dimi bu hissettiğim bebek hareketidir?’
Öyle çok güm güm olmadığı İçin hala araftayım. Ama ilk zamanlar içten hissedilirmiş zaten.
Yapısı biraz yoğun ama güzel dağıtınca iz kalmıyor. Sadece biraz yağlı bir krem parlatıyor cildi bayaOnu duydum, yorumları tedirgin etti beni, sürümü vs nasıl yapısı tende beyaz iz kalıyor mu ben buğday tenliyim beyaz iz kalsın istemiyorum ve sürümü rahat olsun istiyorum. Yapisı nasıl acaba
Dün eşime göbek deliğim bi garipleşti sanki dışarı çıkacak gibi dedimKızlar göbek deliğinizde bir değişiklik farkettiniz mi? Böyle delik dışarı çıkıyor gibi, tam öyle de değil de orda bi boşluk oluşmuş düz şekilde. Eskiden daha buruşuktu. Bugün de böyle bir aydınlanma yaşadım
Benim cildim de kuru, koyu kıvamlı olanlar bana hiç iyi gelmiyor süröesü6vs eziyet oluyor adeta. La roche ürünlerini normalde severek kullanıyorum, Roc daha önce kullanmadım ama çok duydum namını. Tesekkür ederim tavsiyeleriniz içinSolante ben de kullandım çok övülmüştü ama hayatımda kullandığım en kötü güneş kremiydi. Cildim kuru ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama hiç güzel dağılmıyor ve beyaz kalıntı bırakıyor. Nemlendirici üzerine/altına sürerseniz ehh işte.sanırım her ürün her cilde iyi gelmiyor mesela ben La Roche Posay Anthelios Ultra Light kullanıyorum,o da kuzenime iyi gelmedi.. aslında Roc Leke Karşıtı 50 faktör olanı da çok güzel tavsiye ederim ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?