2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok güzelmiş canım, benim göğüslerim küçük ama şimdi bile sütyenden daraldım ben evde hiç takmıyorum.

Bunlara bakayım.
Çok rahatlar kumaşları da çok hoş, mağazada görürseniz bi bakabilirsiniz bence. Ben normalde 80B kullanıyorum, bunları 85C aldım, göğüs pedi kalkan vs payı ile tam olur diye düşünüyorum

Cok guzel urunler Alttakinin linkini bulamadim ustteki dantelli gogus ucu belli ediyor mu pentiye gidersem bir bakayim canim

Ben geldim Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş bebeğim görmeyeli 25cm 401gr 21+0 tam. L Lalalala1

Bugün ilk defa alttanda baktı doktorum. Rahim boyum güzelmiş. Enfeksiyonum yoğun orayı ilaçla rahatlatmak için temizledi ve günde bir fitil başlattı 6 günlük.
Şekerimin yüksek olduğunu söyledim o yüzden 24. Haftaya kadar beklemeyecek yarın sabahtan şeker testim var.
Bu arada banada özel boğmacalı tetanozu önerdi ama eczaneden alınmıyor sağlık ocağını arıyorsun onlar temin edip seni arıyorlar dedi yarın orayı arayacağım.

Son olarak güzel bir görüntü bırakıyorum

Eklentiler

• 3AD9A060-D105-4EA7-AA7A-629AEE52A155.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 101
Oyyyt maşallah maşallah

Gözük aydın canım benim, her şey yolunda kocaman olmuşlar gerçekten, inanılmaz bir hızla büyüyorlar bu aralar zaten.

Rahim uzunluğuna bakmasını sen mi söyledin yoksa kendi rutin kontrolü mü bu şekilde? Bir de şekerini düzenli olarak ölçüyorsun diye anlıyorum öyle mi?

Ben de hamileliğimi öğrendiğim ilk zaman yapılan rutin testlerde 4.5 çıkmıştı insülin direncim. Biraz endişe ediyorum, her insülin direnci olanda şeker çıkmıyormuş ama tedirginim yine de.
Eğer kendin ölçüyorsan ölçüm aleti tavsiyeni alırım

Tetanoz alışını ben de soracağım.
Bir de bu detaylı usg değildi dimi? Eğer öyle değilse detaylı ne zamandı senin?

Benimde ayni ozellikle sabah kahvaltidan sonra basim cok donuyor

Kızlar merhaba, yine bir kafa karışıklığı
Gebeliğimden önceden beri demir hapı kullanıyorum, son ayki tahlilimde ferritin değeri iyice düşmüş 5 civarına. Aynı durumu yaşayan var mı ilaç alındığı halde artması gereken değer neden düşer?

İnsan bi rahatlıyor görünce . Enfeksiyon için alttan bakması gerekti bakmışken uzunluğunada bakalım dedi. Şekerimi ailemin yanındayken ölçüyordum benim aletim yok ama markası optima idi. Büyük ihtimal bazı şeyleri yasaklayacak bana bakalım yarın belli olur herhalde. Detaylım cumartesi günü perinatologta canım.

Belki dozu yeterli gelmiyordur canım, Demir eksikliği yaşanabiliyormuş bu dönemde. Mutlaka doktoruna haber ver belki ilacını değiştirir.
Benim karından muayenede yazıyor rahim ağzı uzunluğunu, geçen sefer 3,9 yazmış ama öğrendim ki vajinal muayene daha önemliymiş bu konuda. Notlarımı aldım perşembeyi bekliyorum

Cok guzel urunler Alttakinin linkini bulamadim ustteki dantelli gogus ucu belli ediyor mu pentiye gidersem bir bakayim canim
İkisinin de linkini bırakayım ben:) yok belki etmiyor göğüs ucunu.

Benim karından muayenede yazıyor rahim ağzı uzunluğunu, geçen sefer 3,9 yazmış ama öğrendim ki vajinal muayene daha önemliymiş bu konuda. Notlarımı aldım perşembeyi bekliyorum
Gitmişken baktır canım aklında kalmasın bence. Bu arada ben hep sol kasıkta hissediyordum ayaklarını meğerse orası kafasıymış kafa atıyor çocuğum

Sakin ol canım. Iyi yapmissin bi git görün iyi olur. Ama endişelenme. Hayirki güzel haberlerle gel inşallah

Hersey yolundadır umarım, kendinizi yıpratmayın lütfen, doktora gitmeniz iyi olur böylece kafanız rahat eder. Buraya da yazın lütfen, dua edeceğim size ve miniğinize
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kızlar. Kalp atışı vardı yatış yapalım ya da evde istirahat et randevu al detaylı bakılması için dediler. Yatış istemiyorum diye imza attım 2 gün sonraya randevum olduğu için. Kalp atışını duymak sakinleştirdi randevum da iyi geçerse tam rahatlayacağım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kalp atışını duyamıycam diye o kadar korktum ki çok çaresiz hissettim inşaallah hiçbir sorun yoktur

Detayli ultrason için randevu aldim 24 mayısta insallah
Bugun ultrasona girdim bebek hareket edip duruyordu ve ben hicbirsey hissetmiyordum demek ki tam hissetmeye başlamadım o yuzden sıkıntı yapmaya gerek yok acaba bebek hareket ediyo mu biseymi oldu diye

Sadece kalp atışına mu baktılar canım. Mesela enfeksiyon var mı veya açılma gibi bisey söz konusu mu rahim boyu falan onlara bakmadılar mi. Belmi enfeksiyon vardır ondandır gibi bi sonuç söylenmedi mi

Çok şükür çok sevindim, ama bu 2 gün boyunca hiç kalkmamaya çalış lütfen ne olur ne olmaz, 2 gün sonra Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Çok geçmiş olsun, olabildiğince uzanarak istirahat edin, o korkuyu biliyorum, Allah kimseye yaşatmasın Kontrolünüzde güzel gecicek inşallah, içinizi ferah tutmaya çalışın

Sadece kalp atışına mu baktılar canım. Mesela enfeksiyon var mı veya açılma gibi bisey söz konusu mu rahim boyu falan onlara bakmadılar mi. Belmi enfeksiyon vardır ondandır gibi bi sonuç söylenmedi mi
Hayır o kadar ilgisizler ki açıklığa baktı ilişki yaşandı mı dedi evet dedim kalp atışına bakıp istersen yatış yapalım istersen randevu al detaylı için diyip gönderdiler. O anki kafa karışıklığıyla açıklık var mı neden ilişki sordunuz diye bile soramadım kalp atışı yetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…