2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun canim bugün değil de yarın kolunda ağrı hissedebilirsin ama çok sürmüyor oda evet aşısı olmayana da bir ay sonra bir de doğumdan sonra oluyor hatta beş doza tamamliyorlar diye biliyorum değişmediyse kuzummm. Bende bitane oldum diğerini doğumdan sonra yapalım daha önce olmuşsun dedi

Sağol canım benim, sen boğmacalı olanı bekliyorsun dimi?

Ben de doktoruma bi danışayım dedim sağolsunlar sağlık ocağındakiler çok ilgisiz, ağızlarından zorla laf alıyoruz.

Sağol canım benim, sen boğmacalı olanı bekliyorsun dimi?

Ben de doktoruma bi danışayım dedim sağolsunlar sağlık ocağındakiler çok ilgisiz, ağızlarından zorla laf alıyoruz.
Yaaa öyle mi aslında biraz şans işi galiba kendi hemsiremden çok memnunum sanki hemşire değil abla gibi ilk oglumda da onunlaydik ondan galiba birazda yok canım bogmacali yi asi olduktan sonra duydum ben o yüzden gerek duymadım

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz? Ben hep evdeyim çok hareketsiz hissediyorum kendimi.
Ben yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince, ekstra keyif için yürüyüşe çıkamayacağım zamanlarda işyerinde dışarıda bir işim varsa yürüyerek gidip geliyorum o şekilde tamamlamaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…