Benim ilk hamilelik 9 aylik gibi duruyor kimse inanmiyor 5 aylik olduguna ikiz mi diyorlarYaaaa çok tatlis duruyor canim çok yakışmışmaşallah hamile göbeği dediğin bendeki de 9 aylık duruyor bu arada ikinci üçüncü hamileliği olan kızlar göbekler daha hızlı büyüdü mu sizinde ikinci gebelik sanki daha hızlı çıktı göbeğim
Yok kuzum olmaz mı hiç 6.ayindan sonra kocaman olacakÇok teşekkür ederim canımay bende belli olsun diye dar elbiseyle çekindim belli olması hoşuma gidiyor 3 aylıkken falan hiç belli olmucak diye üzülüyordum
O zaman gayet normal canimBenim birden çok çıktı
Canım ilk gebelikte aynısını yaşıyordum uykunun arasında birden bacağıma kramp giriyordu hoplayıp kalkıyordm uykudan yürüyünce geçiyordu magnezyum eksikliği soda yeterli olmuyor bazenSelam hanımlar, bende birkaç gündür gece yatarken aniden sol bacağımın alt kısmına kramplar giriyor ve aniden yataktan kalkıyorum. Birkaç adım atınca geri düzeliyo ama anlamadım neden kramplar oluşuyo.
Kuzum vücut yapısına göre değişiyor olabilir doğum dan sonra hepsi gidiyor emzirirkenBenim ilk hamilelik 9 aylik gibi duruyor kimse inanmiyor 5 aylik olduguna ikiz mi diyorlar
Ayy benimkinde çoğunlukla akşam 22den sonra tekmelemeye başlıyor, inşallah doğunca da öyle olmazGünaydın annislerim mutlu pazarlar olsun inşallahnasılsınız keyifler yerinde mi artık çoğunluğumuz bebek hareketlerini hissediyordr sanırım sabah erkenden tekmeleryle uyandım valla gece sakin sabahları kıpır kıpır ilk oğlumda tam tersiydi gece uyanikti gündüz uyurdu doğunca da öyle oldu hakikaten
Günaydın cnm, ben de geceleri tekmelerden uyuyamıyorum özellikle saat 4 civarı, sabah da 10a kadar hareketli sonra uyuyor. Doğunca da öyleyse vah bana şimdidenGünaydın annislerim mutlu pazarlar olsun inşallahnasılsınız keyifler yerinde mi artık çoğunluğumuz bebek hareketlerini hissediyordr sanırım sabah erkenden tekmeleryle uyandım valla gece sakin sabahları kıpır kıpır ilk oğlumda tam tersiydi gece uyanikti gündüz uyurdu doğunca da öyle oldu hakikaten
Ayy benimkinde çoğunlukla akşam 22den sonra tekmelemeye başlıyor, inşallah doğunca da öyle olmaz
Artık şansa kızlar bebekten bebeğe göre değişir tabiki ben 40 gün yaşadım bu olayı sonra yavaş yavaş normale döndü inşallah uyuyan uslu sağlıklı annelerini uzmeyen bebisler olurlarGünaydın cnm, ben de geceleri tekmelerden uyuyamıyorum özellikle saat 4 civarı, sabah da 10a kadar hareketli sonra uyuyor. Doğunca da öyleyse vah bana şimdiden
Ah yürüyüş keşke yapabilsem 4.aya kadar hiç hamile değilmişim gibi yaşadım 5.ayla birlikte bu gibi durumlar çıkınca doktor mümkün olduğunca istirahat dedi. Yoksa düzenli spor yapan hareketli bi yaşamım vardı şimdi çoğunlukla yatıyor olmak epey zorluyor her yönden ama olsun çok şükür her şeye bebişlerimiz iyi olsun yeterki yatarızBeninde bazen geriliyor bazen biraz iniyor catlak kremi kullanmak iyi gelebilir.ben kremliyorum bol bol hergun rahim boyun iyiyse sorun yok bana doktorum yuruyus bile onerdi.
Günaydııın kuzumGünaydın annislerim mutlu pazarlar olsun inşallahnasılsınız keyifler yerinde mi artık çoğunluğumuz bebek hareketlerini hissediyordr sanırım sabah erkenden tekmeleryle uyandım valla gece sakin sabahları kıpır kıpır ilk oğlumda tam tersiydi gece uyanikti gündüz uyurdu doğunca da öyle oldu hakikaten
Sanirim öyle canim bir kaç güne daha net anlarsın sende hiç bitmesini istemeyeceğimiz duygularGünaydııın kuzum
Ben de hissediyorum diyebilirim artık, öyle uykudan uyandıracak kadar bir belirgin hareket yok ama içten içe hissediyorum gün içerisinde.
Bazen sessizleşiyor, sonra uyanıyor heralde çok şükür Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.
Senin ikinci gebeliğin ya hareketler de daha kuvvetli hissediyor heralde:)
Çoook güzel haberlerle dön inşallah, bebeğini uzun uzun göreceksin tadını çıkar:)Ne güzel çoğunluk bebeğini hissetmeye başlamış
Ben de hareketler tam netlesmedi bir gün hic bir his yok bir günde damar atmasi gibi his oluyor
Yarin detayli ultrasonum var dua edin iyi geçsin
Kıyafet sorununu ben de bugün yaşamaya başladığımı hissettim, pantolonlar zaten iptal. Bol üst kıyafetlerim de daraldı göbeğim yukarı çekmeye başladı. Tutunmaya çalıştığım bir kaç kıyafetim kaldı elimde:)))Ben hareketleri 18.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. Cuma günü detaylı ultrasona girmiştim o gün bütün gün bebek tekme attı acaba rahatsızmı oldu anlamadım. Bu arada 6 kilo almışım normalmi değilmi doktorada sormayı unuttum. 56 ile hamile kaldım 62 oldum karnım çok fazla çıktıkıyafet sorunu yaşıyorum resmen. Hamile kalmadan önce hiç bol kıyafet almamışım bunu fark ettim
Canım iş için oversize elbiseler birebir bence :) doğum sonrasıda giyersin ben hep hamilelik öncesi elbiselerimi giyiyorum. Birkaç tane ilave aldım. Birkaç tayt tişört ve iç çamaşırı aldım doğuma kadar rahat götürürler beni diye düşünüyorum. :) normal külotlarım alerji yaparsa diye hep pamuklu almıştım onlarda artık yürürken aşağı düşüyor gibi oluyor sanki karnımdan dolayı galiba şimdi hamile külodu sipariş verdim.Çoook güzel haberlerle dön inşallah, bebeğini uzun uzun göreceksin tadını çıkar:)
Kıyafet sorununu ben de bugün yaşamaya başladığımı hissettim, pantolonlar zaten iptal. Bol üst kıyafetlerim de daraldı göbeğim yukarı çekmeye başladı. Tutunmaya çalıştığım bir kaç kıyafetim kaldı elimde:)))
Öyle çok hamile kıyafeti de almak istemiyorum ama işim gereği taytla da takılamıyorum sürekli.
Tanıdığım biri vardı pandemi dönemi evden çalışıyordu tek bir tayt ve eşinin bol tişörtleriyle geçirdi hamileliğini maşallah.
Külotlarda ben de yaşamaya başladım onu, zaten yüksek bek severdim birazCanım iş için oversize elbiseler birebir bence :) doğum sonrasıda giyersin ben hep hamilelik öncesi elbiselerimi giyiyorum. Birkaç tane ilave aldım. Birkaç tayt tişört ve iç çamaşırı aldım doğuma kadar rahat götürürler beni diye düşünüyorum. :) normal külotlarım alerji yaparsa diye hep pamuklu almıştım onlarda artık yürürken aşağı düşüyor gibi oluyor sanki karnımdan dolayı galiba şimdi hamile külodu sipariş verdim.
Bn aşdım canım molfıx 1 numara 216 adet208 tl aldım kızlarımda kullandım memnun kaldımkızlar bez ıslak mendil alanınız oldumu umarım doğru yapmışımdır sleep bez almayı düşünğyodum ama hep 1 numarasına çok küçük demişler primanın 1 numarasıyla sleepy 2 numara aynıymış boyut olarak bende o yüzden 2 numara aldım trendyolda spette indirimdeydi 168 tane bezi 146 tlye aldım bebek eğer 3 kg nun altında doğcak gibi olursa doğuma yakın 1 numarada almayı düşünüyorum. birde ıslak mendil aldım gitti gidiyorda sleepy sensitive 9ü lı 24 paket 205 tl si bununsa fiyatı iyi gibi geldi almak isterseniz aklınızda olsub
Benim de birkaç gündür özellikle sabahları var bulantım.Kizlar ben hic iyi degilim 16, haftadan itibarrn bulantilarim bitmisti bugun dus alirken tekrar baslafi ve kesilmiyor geri bulantilar baslarmu ya sonradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?