2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim ilk hamilelik 9 aylik gibi duruyor kimse inanmiyor 5 aylik olduguna ikiz mi diyorlar

Benim birden çok çıktı
O zaman gayet normal canim
Selam hanımlar, bende birkaç gündür gece yatarken aniden sol bacağımın alt kısmına kramplar giriyor ve aniden yataktan kalkıyorum. Birkaç adım atınca geri düzeliyo ama anlamadım neden kramplar oluşuyo.
Canım ilk gebelikte aynısını yaşıyordum uykunun arasında birden bacağıma kramp giriyordu hoplayıp kalkıyordm uykudan yürüyünce geçiyordu magnezyum eksikliği soda yeterli olmuyor bazen
Benim ilk hamilelik 9 aylik gibi duruyor kimse inanmiyor 5 aylik olduguna ikiz mi diyorlar
Kuzum vücut yapısına göre değişiyor olabilir doğum dan sonra hepsi gidiyor emzirirken

Günaydın annislerim mutlu pazarlar olsun inşallah nasılsınız keyifler yerinde mi artık çoğunluğumuz bebek hareketlerini hissediyordr sanırım sabah erkenden tekmeleryle uyandım valla gece sakin sabahları kıpır kıpır ilk oğlumda tam tersiydi gece uyanikti gündüz uyurdu doğunca da öyle oldu hakikaten

Ayy benimkinde çoğunlukla akşam 22den sonra tekmelemeye başlıyor, inşallah doğunca da öyle olmaz

Günaydın cnm, ben de geceleri tekmelerden uyuyamıyorum özellikle saat 4 civarı, sabah da 10a kadar hareketli sonra uyuyor. Doğunca da öyleyse vah bana şimdiden

Ayy benimkinde çoğunlukla akşam 22den sonra tekmelemeye başlıyor, inşallah doğunca da öyle olmaz
Günaydın cnm, ben de geceleri tekmelerden uyuyamıyorum özellikle saat 4 civarı, sabah da 10a kadar hareketli sonra uyuyor. Doğunca da öyleyse vah bana şimdiden
Artık şansa kızlar bebekten bebeğe göre değişir tabiki ben 40 gün yaşadım bu olayı sonra yavaş yavaş normale döndü inşallah uyuyan uslu sağlıklı annelerini uzmeyen bebisler olurlar

Beninde bazen geriliyor bazen biraz iniyor catlak kremi kullanmak iyi gelebilir.ben kremliyorum bol bol hergun rahim boyun iyiyse sorun yok bana doktorum yuruyus bile onerdi.
Ah yürüyüş keşke yapabilsem 4.aya kadar hiç hamile değilmişim gibi yaşadım 5.ayla birlikte bu gibi durumlar çıkınca doktor mümkün olduğunca istirahat dedi. Yoksa düzenli spor yapan hareketli bi yaşamım vardı şimdi çoğunlukla yatıyor olmak epey zorluyor her yönden ama olsun çok şükür her şeye bebişlerimiz iyi olsun yeterki yatarız çatlak için özel bi krem almadım henüz ben hindistan cevizi ve kantaron yağı sürüyorum

Günaydııın kuzum

Ben de hissediyorum diyebilirim artık, öyle uykudan uyandıracak kadar bir belirgin hareket yok ama içten içe hissediyorum gün içerisinde.
Bazen sessizleşiyor, sonra uyanıyor heralde çok şükür Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.

Senin ikinci gebeliğin ya hareketler de daha kuvvetli hissediyor heralde:)

Sanirim öyle canim bir kaç güne daha net anlarsın sende hiç bitmesini istemeyeceğimiz duygular az da olsa hissettin ya gerisi gelir seninde sağlıkla gelsin minikler

Ne güzel çoğunluk bebeğini hissetmeye başlamış
Ben de hareketler tam netlesmedi bir gün hic bir his yok bir günde damar atmasi gibi his oluyor
Yarin detayli ultrasonum var dua edin iyi geçsin

Ben hareketleri 18.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. Cuma günü detaylı ultrasona girmiştim o gün bütün gün bebek tekme attı acaba rahatsızmı oldu anlamadım. Bu arada 6 kilo almışım normalmi değilmi doktorada sormayı unuttum. 56 ile hamile kaldım 62 oldum karnım çok fazla çıktı kıyafet sorunu yaşıyorum resmen. Hamile kalmadan önce hiç bol kıyafet almamışım bunu fark ettim

Ne güzel çoğunluk bebeğini hissetmeye başlamış
Ben de hareketler tam netlesmedi bir gün hic bir his yok bir günde damar atmasi gibi his oluyor
Yarin detayli ultrasonum var dua edin iyi geçsin
Çoook güzel haberlerle dön inşallah, bebeğini uzun uzun göreceksin tadını çıkar:)
Kıyafet sorununu ben de bugün yaşamaya başladığımı hissettim, pantolonlar zaten iptal. Bol üst kıyafetlerim de daraldı göbeğim yukarı çekmeye başladı. Tutunmaya çalıştığım bir kaç kıyafetim kaldı elimde:)))

Öyle çok hamile kıyafeti de almak istemiyorum ama işim gereği taytla da takılamıyorum sürekli.

Tanıdığım biri vardı pandemi dönemi evden çalışıyordu tek bir tayt ve eşinin bol tişörtleriyle geçirdi hamileliğini maşallah.

Canım iş için oversize elbiseler birebir bence :) doğum sonrasıda giyersin ben hep hamilelik öncesi elbiselerimi giyiyorum. Birkaç tane ilave aldım. Birkaç tayt tişört ve iç çamaşırı aldım doğuma kadar rahat götürürler beni diye düşünüyorum. :) normal külotlarım alerji yaparsa diye hep pamuklu almıştım onlarda artık yürürken aşağı düşüyor gibi oluyor sanki karnımdan dolayı galiba şimdi hamile külodu sipariş verdim.

Külotlarda ben de yaşamaya başladım onu, zaten yüksek bek severdim biraz

En rahatı elbise dediğin gibi, bir de şimdi havalarda direkt kıştan yaza geçtiği için tayt bile yakar oldu bugün. Rahat edemedim onla bile. Bir de bir kare fotoğraf çekeyim dedim, göbeğim önden el sallamış yüzüm gözüm de şiş gibi. Oysa fotoğrafı görmeden kendimi çok fit sanıyordum

Bir kaç elbise alacağım canım eğer beğendiğin olursa paylaşırsan sevinirim, ben de bakalak oluyorum ama. Bir de trendyoldaki meşhur solopetlerden göndermiş bi arkadaşım o da çok rahat bakabilirsin ekledim.

Eklentiler

• 4913640A-6B9D-4533-81B2-D8F4AB5782A3.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 90
Bn aşdım canım molfıx 1 numara 216 adet208 tl aldım kızlarımda kullandım memnun kaldım

Kizlar ben hic iyi degilim 16, haftadan itibarrn bulantilarim bitmisti bugun dus alirken tekrar baslafi ve kesilmiyor geri bulantilar baslarmu ya sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…