2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bende fotoğraflarda aşırı iri çıkıyorum özellikle yüzüm gıdım falan çıkmış zaten hep yüzden belli ederim kg aldığımı şimdi durum fena. Sivilcelerimde doğurana kadar geçmeyecek anladığım kadarıyla hamilelik haberinden beri varlar. Güya erkek güzelleştiriyordu tam tersi oldum ben. salopetler boydan dolayı beni rahatsız ediyor nedense öyle uzunda değilim ama alışkanlığım yok galiba. Elbiseleri colinsten almıştım büyük beden olarak ama bulamadım modellerini indirime girmişler sanırım mağazalarda olabilir belki Diğerleri evde olanlar. Tayt tişörtler hep lcw onlinedan aldım mağazalarda çeşit yok pek. Birde dar sevmiyorum o yüzden mi iri duruyorum anlamadım öyle çok karnımda yok yani ama fotoğraflarda fena. Şekerlede başım ciddi belada bu akşam sarma yedim dayanamadım 217ye fırlamış 1.saat ölçümüm nasıl dayanacağım bilmiyorum bu gidişle insülin başlatmazsa doktorum iyi.

Bir şey söyleyeyim mi ben de bu ara kendimi çirkinleşmiş hissediyorum, bir de ağırlaşma ile beraber hiçbir şey yapasım yok hareketsizlik de bunalım getiriyor galiba:)

Collins’e bakayım canım.

Şeker olayın ısrarla söyledim ben doktoruma ama 24. Haftayı bekleyelim dedi. Kendim de ölçmüyorum inşallah bir şey olmaz.

Sarmadan bile oluyorsa esas yaylılar neler yapıyordur kimbilir ya

Yemek zor yapıyorum bende yaa yoruluyorum hemen. Allahtan akşamları yürüyorum iyi geliyor. Canım normalde 24.haftalar zaten ben kendim ölçüp yüksek olduğunu görünce erken yaptı doktorum. Dondurma bu kadar yükseltmiyor ya bu pirinç fena çıkartıyor işte.

C charlottes aranan isim bulundu muuuu?
Ayy bir önce gebelik planlayanlar başlığında mı yazmışım Yook hala isim yok. Bugün bebek arabasi, bebek odası aldık. Çocuğumun her seyi vaar ismi yok siz ege isminde net misiniz? Ben de Ege, Barış, Özgür, Doğa, Batı bunlar var ama hiçbiri tam içime sinmedi. Doğumdan sonra isim netleştireceğiz herhalde

Çirkin hissetme bende de var ya
Bi de göbek çıktı tabi ama sanki hamileliğimin son dönemindeyim gibi paytak paytak yürüyorum sizde de var mı sanki kemikler birleşmiyor
Bi kadın gördüm benim 2-3 katım göbeği var o da aynıydı. Ama onla alakalı değil sanırım ben eskisi gibi seri adımlı ve düz yürümeye çalıştığımda olmuyor

Bende de var paytak yürüme

Günaydın herkese, birkaç gündür düzenli magnezyum kullanıyorum şimdilik geçti kramplar. Ama benim bebeğim de gececi olacak herhalde, akşam yatağa yattığımda basliyo tekmelemeye

maviss_34 kızımın adına karar verdik ismi ipek olucak belkıde ipek feyza tam karar veremedım ama kesın ipek
İpek olarak ekliyorum canım sağlıkla gelsin prenses
Hahahah o yürüyüş bende de var daha şimdiden böyle
Günaydın herkese, birkaç gündür düzenli magnezyum kullanıyorum şimdilik geçti kramplar. Ama benim bebeğim de gececi olacak herhalde, akşam yatağa yattığımda basliyo tekmelemeye
Günaydın canım agrilarin geçmesine sevindim halı vakti iyi olsun da hep tekmislesin

Hepsi çok güzel isimler bence ruhları var :)
Şimdilik öyle ama dediğin gibi evet işte bu diyemedik ona da.

Günaydın kızlar gün içinde wcye gittiğimde söylemesi ayıp idrardan sonra peçeteyi sildiğimde kokusuz hafif kremsi sarımsı akıntı gibi ara ara gün içinde gelmesi normal midir ya? Koku, ağrı vs.. yok ama çişim sık sık geliyor dışarı cıktığımda falan dayanamıyorum koşuyorum hemen tutunca kasıklar acıyor var mı böyle bir durumda olan ? İdrar yolu için de kaç kere ilaç kullandım su da eriyen falan artık bişiy yoktur inş bıktım ya sürekli doktora idrar yolu enfeksiyonu var mı diye sormakta istemiyorum artık

Çok normal akıntı bende de var, bazen fazlalaşıyor.

Günlük ped falan da kullanmıyorum zararlı çünkü, çamaşır değiştiriyorum ben. Koku renk sıkıntısı yoksa rahat ol.

İdrarının asla tutma zaten doktorum bana çok zararlı bebeğe baskı yapıyor demişti. Benim de sık tuvaletim geliyor ama çok su içiyorum ben.

Yani renk olarak çok bembeyaz değil bazen kremle beyaz karışık gibi hafif sarımsı nokta olabiliyor çok yoğun değil sadece silerken geliyor.bende ped kullanmıyorum zararlı. Havlu peçete ya da tuvalet kağıdı koyuyorum arada. günlük çamaşır değiştiriyorum falan. İdrarımı gündüz tutmuyorum da bazen gece uykudan geciktirebiliyorum sonra dayanamayıp kalkıyorum zaten gece baya uyandırıyor ya suyu 2 litre ancak içiyorum sanırım çoğaltmaya çalışıyorum. İşte insanın bu durumlar kafasını kurcalıyor gece çok kalkınca hamileliktan mi yoksa enfeksiyon mu vardır nedendir diye evham yapıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…