- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Ayy gidip tekrar mi geliyor aceba bu cok kotuBenim de birkaç gündür özellikle sabahları var bulantım.
Bende fotoğraflarda aşırı iri çıkıyorum özellikle yüzüm gıdım falan çıkmış zaten hep yüzden belli ederim kg aldığımı şimdi durum fena. Sivilcelerimde doğurana kadar geçmeyecek anladığım kadarıyla hamilelik haberinden beri varlar. Güya erkek güzelleştiriyordu tam tersi oldum ben.Külotlarda ben de yaşamaya başladım onu, zaten yüksek bek severdim biraz
En rahatı elbise dediğin gibi, bir de şimdi havalarda direkt kıştan yaza geçtiği için tayt bile yakar oldu bugün. Rahat edemedim onla bile. Bir de bir kare fotoğraf çekeyim dedim, göbeğim önden el sallamış yüzüm gözüm de şiş gibi. Oysa fotoğrafı görmeden kendimi çok fit sanıyordum
Bir kaç elbise alacağım canım eğer beğendiğin olursa paylaşırsan sevinirim, ben de bakalak oluyorum ama. Bir de trendyoldaki meşhur solopetlerden göndermiş bi arkadaşım o da çok rahat bakabilirsin ekledim.
Benimki gecmedi Kuzum ya yemek mutfak o kokular basa donmus gibi hissettirfiMagnifiaque bana da geldi bugün o bulantı ama çok az ve arabadaydık ondan olabilir.
Bir şey söyleyeyim mi ben de bu ara kendimi çirkinleşmiş hissediyorum, bir de ağırlaşma ile beraber hiçbir şey yapasım yok hareketsizlik de bunalım getiriyor galiba:)Bende fotoğraflarda aşırı iri çıkıyorum özellikle yüzüm gıdım falan çıkmış zaten hep yüzden belli ederim kg aldığımı şimdi durum fena. Sivilcelerimde doğurana kadar geçmeyecek anladığım kadarıyla hamilelik haberinden beri varlar. Güya erkek güzelleştiriyordu tam tersi oldum ben.salopetler boydan dolayı beni rahatsız ediyor nedense öyle uzunda değilim ama alışkanlığım yok galiba. Elbiseleri colinsten almıştım büyük beden olarak ama bulamadım modellerini indirime girmişler sanırım mağazalarda olabilir belki Diğerleri evde olanlar. Tayt tişörtler hep lcw onlinedan aldım mağazalarda çeşit yok pek. Birde dar sevmiyorum o yüzden mi iri duruyorum anlamadım öyle çok karnımda yok yani ama fotoğraflarda fena. Şekerlede başım ciddi belada bu akşam sarma yedim dayanamadım 217ye fırlamış 1.saat ölçümüm nasıl dayanacağım bilmiyorum bu gidişle insülin başlatmazsa doktorum iyi.
Yemek zor yapıyorum bende yaa yoruluyorum hemen. Allahtan akşamları yürüyorum iyi geliyor. Canım normalde 24.haftalar zaten ben kendim ölçüp yüksek olduğunu görünce erken yaptı doktorum. Dondurma bu kadar yükseltmiyor ya bu pirinç fena çıkartıyor işte.Bir şey söyleyeyim mi ben de bu ara kendimi çirkinleşmiş hissediyorum, bir de ağırlaşma ile beraber hiçbir şey yapasım yok hareketsizlik de bunalım getiriyor galiba:)
Collins’e bakayım canım.
Şeker olayın ısrarla söyledim ben doktoruma ama 24. Haftayı bekleyelim dedi. Kendim de ölçmüyorum inşallah bir şey olmaz.
Sarmadan bile oluyorsa esas yaylılar neler yapıyordur kimbilir ya
Ayy bir önce gebelik planlayanlar başlığında mı yazmışım
Ben de korkmuyor değilim ama benim durduk yere bulanmıyor. Buzdolabı kokusu çöp kokusu bulandırıyorAyy gidip tekrar mi geliyor aceba bu cok kotu
bBen de korkmuyor değilim ama benim durduk yere bulanmıyor. Buzdolabı kokusu çöp kokusu bulandırıyor
Çirkin hissetme bende de var yaBir şey söyleyeyim mi ben de bu ara kendimi çirkinleşmiş hissediyorum, bir de ağırlaşma ile beraber hiçbir şey yapasım yok hareketsizlik de bunalım getiriyor galiba:)
Collins’e bakayım canım.
Şeker olayın ısrarla söyledim ben doktoruma ama 24. Haftayı bekleyelim dedi. Kendim de ölçmüyorum inşallah bir şey olmaz.
Sarmadan bile oluyorsa esas yaylılar neler yapıyordur kimbilir ya
Aa olabilir kansızlıkla başım dertte çünküBenim birinci trimestirda herseyden dustan sudan dahi bulanirdi bugun gene basladi dustan sonra sadece kokulara karsi ama anlam veremedim netten baktim kansizlik diyor sadece
b
Bende de var paytak yürümeÇirkin hissetme bende de var ya
Bi de göbek çıktı tabi ama sanki hamileliğimin son dönemindeyim gibi paytak paytak yürüyorum sizde de var mı sanki kemikler birleşmiyor
Bi kadın gördüm benim 2-3 katım göbeği var o da aynıydı. Ama onla alakalı değil sanırım ben eskisi gibi seri adımlı ve düz yürümeye çalıştığımda olmuyor
İpek olarak ekliyorum canım sağlıkla gelsin prensesmaviss_34 kızımın adına karar verdik ismi ipek olucak belkıde ipek feyza tam karar veremedım ama kesın ipek
Hahahah o yürüyüş bende de var daha şimdiden böyleÇirkin hissetme bende de var ya
Bi de göbek çıktı tabi ama sanki hamileliğimin son dönemindeyim gibi paytak paytak yürüyorum sizde de var mı sanki kemikler birleşmiyor
Bi kadın gördüm benim 2-3 katım göbeği var o da aynıydı. Ama onla alakalı değil sanırım ben eskisi gibi seri adımlı ve düz yürümeye çalıştığımda olmuyor
Günaydın canım agrilarin geçmesine sevindimGünaydın herkese, birkaç gündür düzenli magnezyum kullanıyorum şimdilik geçti kramplar. Ama benim bebeğim de gececi olacak herhalde, akşam yatağa yattığımda basliyo tekmelemeye
Hepsi çok güzel isimler bence ruhları var :)Ayy bir önce gebelik planlayanlar başlığında mı yazmışımYook hala isim yok. Bugün bebek arabasi, bebek odası aldık. Çocuğumun her seyi vaar ismi yok siz ege isminde net misiniz? Ben de Ege, Barış, Özgür, Doğa, Batı bunlar var ama hiçbiri tam içime sinmedi. Doğumdan sonra isim netleştireceğiz herhalde
Çok normal akıntı bende de var, bazen fazlalaşıyor.Günaydın kızlargün içinde wcye gittiğimde söylemesi ayıp idrardan sonra peçeteyi sildiğimde kokusuz hafif kremsi sarımsı akıntı gibi ara ara gün içinde gelmesi normal midir ya? Koku, ağrı vs.. yok ama çişim sık sık geliyor dışarı cıktığımda falan dayanamıyorum koşuyorum hemen tutunca kasıklar acıyor var mı böyle bir durumda olan ? İdrar yolu için de kaç kere ilaç kullandım su da eriyen falan artık bişiy yoktur inş bıktım ya sürekli doktora idrar yolu enfeksiyonu var mı diye sormakta istemiyorum artık
Ay ikiside cok kotu insallah gecerAa olabilir kansızlıkla başım dertte çünkü
Yani renk olarak çok bembeyaz değil bazen kremle beyaz karışık gibi hafif sarımsı nokta olabiliyor çok yoğun değil sadece silerken geliyor.bende ped kullanmıyorum zararlı. Havlu peçete ya da tuvalet kağıdı koyuyorum arada. günlük çamaşır değiştiriyorum falan. İdrarımı gündüz tutmuyorum da bazen gece uykudan geciktirebiliyorum sonra dayanamayıp kalkıyorum zaten gece baya uyandırıyor yaÇok normal akıntı bende de var, bazen fazlalaşıyor.
Günlük ped falan da kullanmıyorum zararlı çünkü, çamaşır değiştiriyorum ben. Koku renk sıkıntısı yoksa rahat ol.
İdrarının asla tutma zaten doktorum bana çok zararlı bebeğe baskı yapıyor demişti. Benim de sık tuvaletim geliyor ama çok su içiyorum ben.
Ayy ben kapı süsü siparişi verdim dün poyraz isminde netleştik bizHepsi çok güzel isimler bence ruhları var :)
Şimdilik öyle ama dediğin gibi evet işte bu diyemedik ona da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?