2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu haftamda olmadı ama 2 hafta önce sürekli oluyordu.dinlenince geçiyordu genede doktora sormakta fayda var

Ben 7+3 olduk bu sabah bulantım yok meme ağrım yok hafif kasık ağrılarım var psikolojik mi bilmiyorum çok korkuyorum
Ben de neredeyse belirtisiz geldim bu günlere diyebilirim, ne şanslısın ki prenses gibi bir hamilelik geçiriyorsun. Aklına kötü şeyler getirme. Herkesin belirtisi olacak diye bir şey yok denilen şeyi kendimde yaşayarak tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum bunu

Sağlıkla ilerlesin inşallah.

Son düzenleme:
Selam hanımlar, bende birkaç gündür gece yatarken aniden sol bacağımın alt kısmına kramplar giriyor ve aniden yataktan kalkıyorum. Birkaç adım atınca geri düzeliyo ama anlamadım neden kramplar oluşuyo.

Selam hanımlar, bende birkaç gündür gece yatarken aniden sol bacağımın alt kısmına kramplar giriyor ve aniden yataktan kalkıyorum. Birkaç adım atınca geri düzeliyo ama anlamadım neden kramplar oluşuyo.
hamilelikde oluyomus bunun en iyi ilacı muz ve madensuyuymus yada magnezyum yazar doktorun ama muzla madensuyuna hemen basla bence aksamlari cok faydasını goren var

selam kızlar cok sukur detaylıya girdim hic bi sorun yok bebiş kesin erkekmiş okadar korktumki bir haftadır bise ckcak diye ruyalarıma giriyodu artk birde nasl fotoraf koyuluyo buraya bir turlu yapamadım

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ya Amin cümleten

hamilelikde oluyomus bunun en iyi ilacı muz ve madensuyuymus yada magnezyum yazar doktorun ama muzla madensuyuna hemen basla bence aksamlari cok faydasını goren var
Hergun muz yiyorum ama magnezyumu daha da dikkatli kullanayım, hergun içmiyorum magnezyum, Ağrılarım olmadığı zaman

kızlar bez ıslak mendil alanınız oldumu umarım doğru yapmışımdır sleep bez almayı düşünğyodum ama hep 1 numarasına çok küçük demişler primanın 1 numarasıyla sleepy 2 numara aynıymış boyut olarak bende o yüzden 2 numara aldım trendyolda spette indirimdeydi 168 tane bezi 146 tlye aldım bebek eğer 3 kg nun altında doğcak gibi olursa doğuma yakın 1 numarada almayı düşünüyorum. birde ıslak mendil aldım gitti gidiyorda sleepy sensitive 9ü lı 24 paket 205 tl si bununsa fiyatı iyi gibi geldi almak isterseniz aklınızda olsub

Ben henüz bez almadım. Ama 1,5-2 ay önce hepsiburada üzerinden 2.si 1tl kampanyası ile 12 paket 60lı sleepy natural yenidoğan ve 12 paket 40lı sleepy bio-natural yenidoğan ıslak mendili aldım.

Ben henüz bez almadım. Ama 1,5-2 ay önce hepsiburada üzerinden 2.si 1tl kampanyası ile 12 paket 60lı sleepy natural yenidoğan ve 12 paket 40lı sleepy bio-natural yenidoğan ıslak mendili aldım
benimkinde yeni doğan yazmıyodu ama yorumlarında doğduğundan beri kullanıyorum diyen çoktu zararmı verirki totişine

selam kızlar cok sukur detaylıya girdim hic bi sorun yok bebiş kesin erkekmiş okadar korktumki bir haftadır bise ckcak diye ruyalarıma giriyodu artk birde nasl fotoraf koyuluyo buraya bir turlu yapamadım
Gözün aydın Yorum yazarken hemen altta dosya ekle yazıyor canm ordan ekleueblrsn

Selamlar hanımlar uzun zamandır miniğimi ultrasonda goremiyorum.2 hafta önce detaylı yaptırmıştım ama devlette olduğu icin ben hiç göremedim,verilen fotolarda iç organlariydi,benim anlayabilecegim birşey degildi :) Salı günü randevum var ve yaklasik 40 günün ardından ultrasonda görmek için sabirsizlaniyorum doktor belki bu sefer 3 boyutluda yüzünü de gösterir,çok merak ediyorum inşallah görürüz ben de bu zaman aralığını dikiş yaparak değerlendirdim ama bir süre durmayı planlıyorum, aldiklarimla beraber kıyafetler bı süre bizi idare eder gibi bütçeyi artık bez,deterjan,şampuan,ıslak mendil gibi şeylere ayirayim bu ayda diyorum.Ama bez konusu karışık,kiminin mükemmel dediği beze kimisi de en kötü yorumu yapıyor.instagram da muhendisinoglu içeriğine göre bez listesi olusturmus.Mesela şokun markası olan bebeland marka bez içeriği temiz ürünler arasındaymis,fiyatıda uygun primaya göre sanırım bezde bebeğin cildine uyum sağlaması önemli markadan çok,o yüzden stok ta yapamıyorum

Eklentiler

• IMG20220521151500.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2022-05-21-18-56-28-07_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2022-05-21-16-32-16-60_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 91
İçerisinde alkol, paraben, parfüm vs yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum. Ben zaten ilk başta pamuk ve su ile temizleyeceğim kısmet olursa, dışarı çıkarken vs yanıma da her ihtimale karşı ıslak mendil alacağım
benimkinde yeni doğan yazmıyodu ama yorumlarında doğduğundan beri kullanıyorum diyen çoktu zararmı verirki totişine

Ben 7+3 olduk bu sabah bulantım yok meme ağrım yok hafif kasık ağrılarım var psikolojik mi bilmiyorum çok korkuyorum
Herkesin bir olmuyor benim 7. Hafta başlamıştı yakın bı arkadaşımla aynı anda hamile kaldım o eski hayatına devam etti ne midesi bulandı ne başka bişey şanslı geebelerdensin işte şükret miğde bulantısı berbat bişey sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle

aynen hiçbiri yok bişi olmaz herhalde.bende evde pamuk suyla temizlicrm dışarda ıslak mendil

Çok teşekkür ederim canım Amin cümleten

Beninde bazen geriliyor bazen biraz iniyor catlak kremi kullanmak iyi gelebilir.ben kremliyorum bol bol hergun rahim boyun iyiyse sorun yok bana doktorum yuruyus bile onerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…