Çok teşekkür ederizÇok kibar çok güzel tam erkek bebiş göbüşü
Anladımm canım bir sıkıntı olmasın sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil tabikiMalesef devlet hastanesinde yaptırdığım için ne renkli gördüm ne yüzünü gördüm. Elime sadece bunları verdiler
Ben 3. Yü hiç düşünmediğinden ne var ne yok herşeyi verdim gitti. Ama iyiymiş toprakta sıfırlamak. Ben de akan su da tutuyodum arada birEğer elinde varsa kolye. Saksının içine göm yenilenir taşın rengi bütün kötü enerjiyi toprağa vermiş olursun bir daha almana gerek kalmaz
Yaaaa çok tatlis duruyor canim çok yakışmışBenim göbüşte bu şekilde biraz küçük amaEki Görüntüle 3069987
Benimde öyle sertleşmler oluyordu özellikle 12ncü haftadan sonra artmıştı bi iki hafta boyunca ama aynı zamanda bacak arası ağrılarımda vardı zor yürüyordum. Doktora söyleyince magnezyum verdi maden suyu içimini arttırdım multivitaminde kullanınca geçti azaldı. Şuan mesela memleketteyim dün de baya sertleşti gene ama biraz ayakta kalıp iş yapmıştım böyle hareketli olduğum zamanlarda ve hazımsızlık gaz gibi şikayetlerimde bakıyorum sertleşmeler artıyor. Eğer oturup uzanınca su içince hafifliyorsa sertleşmeler endişe etmeyin. Dinlenince geçiyorsa önemsiz kasılmalar oluyor birde bebek hareketlenmeleri bi süre sonra başlıyorsa.Günaydın anneler, dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür bebişimiz sağlıklı çok iyi ama kendi durumum biraz farklı. Karnımda sertleşme ve bir basket topu varmış hissini çok yaşıyorum doktorum normal diyor detaylı bakan prof da aynısını dedi ama tedbir amaçlı iğne verdi herhangi bir erken doğum riskine karşın bebeğin ciğerleri gelişmesi içinmiş..
progestan, magnezyum kullanıyordum zaten onlafark ra devam. vajinal olarak rahim boyuna baktı o da normal çıktı ama bu durum benim standardımı gercekten çok düşürüyor basit ev işlerini yapamıyorum karnım da içim de rahat değil, bu sertlik ve top hissini yaşayan anneler siz neler yapıyorsunuz öyle olduğunda doktorlarınız ne diyor
Çıktı valla hatta geçen sağlık ocağına ikizleri 2.5yaş kontrolüne götürmüştüm. Ebe hemen fark etti genemi hamilesin sen diye bi tepkisi var görmeniz lazımdıYaaaa çok tatlis duruyor canim çok yakışmışmaşallah hamile göbeği dediğin bendeki de 9 aylık duruyor bu arada ikinci üçüncü hamileliği olan kızlar göbekler daha hızlı büyüdü mu sizinde ikinci gebelik sanki daha hızlı çıktı göbeğim
Evet canım demek ki rahim daha önce yaşadığı için çabuk büyüyorÇıktı valla hatta geçen sağlık ocağına ikizleri 2.5yaş kontrolüne götürmüştüm. Ebe hemen fark etti genemi hamilesin sen diye bi tepkisi var görmeniz lazımdıbizde takipdesin demi değilsen heme takibe alalım diye. Dedimen başından beri kaydım var sizde. Hatta kendiler ben söylemeden hemen aramışlardı.
Sertleşme bnde cok oluyor sanki yırtılıcakmış taş gibi bn hc doktoruma söylemedm cok yemekten oldugunu düşünüyorum hep bilmedigimdenGünaydın anneler, dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür bebişimiz sağlıklı çok iyi ama kendi durumum biraz farklı. Karnımda sertleşme ve bir basket topu varmış hissini çok yaşıyorum doktorum normal diyor detaylı bakan prof da aynısını dedi ama tedbir amaçlı iğne verdi herhangi bir erken doğum riskine karşın bebeğin ciğerleri gelişmesi içinmiş..
progestan, magnezyum kullanıyordum zaten onlara devam. vajinal olarak rahim boyuna baktı o da normal çıktı ama bu durum benim standardımı gercekten çok düşürüyor basit ev işlerini yapamıyorum karnım da içim de rahat değil, bu sertlik ve top hissini yaşayan anneler siz neler yapıyorsunuz öyle olduğunda doktorlarınız ne diyor
Benim birden çok çıktıYaaaa çok tatlis duruyor canim çok yakışmışmaşallah hamile göbeği dediğin bendeki de 9 aylık duruyor bu arada ikinci üçüncü hamileliği olan kızlar göbekler daha hızlı büyüdü mu sizinde ikinci gebelik sanki daha hızlı çıktı göbeğim
Duydunuz mu son dutum nedirEvet yarın gidicem inşallah duyarım7+3olacak bakalım duyabilecekmiyiz
Çok şükür duydum 22 haftalık olduk bileDuydunuz mu son dutum nedir
Ben 7+3 olduk bu sabah bulantım yok meme ağrım yok hafif kasık ağrılarım var psikolojik mi bilmiyorum çok korkuyorumÇok şükür duydum 22 haftalık olduk bile
Doktor da düzenli olduğunda sorun olabileceğini söyledi, düzenli değil ama sık oluyor. Bol istirahat bol su dediğiniz gibi yapılacak başka pek bir sey yok galiba dikkat edeceğiz doğum zamanına kadar. sağlıkla, zamanında gelsin yavrularımız insBenimde öyle sertleşmler oluyordu özellikle 12ncü haftadan sonra artmıştı bi iki hafta boyunca ama aynı zamanda bacak arası ağrılarımda vardı zor yürüyordum. Doktora söyleyince magnezyum verdi maden suyu içimini arttırdım multivitaminde kullanınca geçti azaldı. Şuan mesela memleketteyim dün de baya sertleşti gene ama biraz ayakta kalıp iş yapmıştım böyle hareketli olduğum zamanlarda ve hazımsızlık gaz gibi şikayetlerimde bakıyorum sertleşmeler artıyor. Eğer oturup uzanınca su içince hafifliyorsa sertleşmeler endişe etmeyin. Dinlenince geçiyorsa önemsiz kasılmalar oluyor birde bebek hareketlenmeleri bi süre sonra başlıyorsa.
Çok yiyince de karın sert oluyor ama bu farklı sadece rahmin sertleştiğini bi süre sonra yumuşadığını farkediyorsunuz zaten. Sizinki çok yemektendir inşallah yine de doktorunuza belirtmenizde fayda var. Zaten bu sertleşmeler düzenli değilse sorun teşkil etmiyormuş. Olumsuz etkilemesin sizi benim sorunumSertleşme bnde cok oluyor sanki yırtılıcakmış taş gibi bn hc doktoruma söylemedm cok yemekten oldugunu düşünüyorum hep bilmedigimden
Çok teşekkür ederim canımYaaaa çok tatlis duruyor canim çok yakışmışmaşallah hamile göbeği dediğin bendeki de 9 aylık duruyor bu arada ikinci üçüncü hamileliği olan kızlar göbekler daha hızlı büyüdü mu sizinde ikinci gebelik sanki daha hızlı çıktı göbeğim
Çok silik birşey görebiliyorum ama kan ver bnce acabalar oluşmasn kafanda daha fazlaReglim iki gün gecikti var mi biseyEki Görüntüle 3070171
Çok silik birşey görebiliyorum ama kan ver bnce acabalar oluşmasn kafanda daha fazla
İlk 5 dk içinde cıkan çizgi degilmiEki Görüntüle 3070173
Bunu da dun aksam yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?