Ayy bende isimli kapı süsü aynalı istiyorum daha araştırmadımTabii canım modeli bu. Bizim ismimize uyarlayacaklar
Oda takımımızı halımızı falan aldık, aksesuarlar , abajur, süs püs alınacakTabii canım modeli bu. Bizim ismimize uyarlayacaklar
çok güzelmiş link alalımTabii canım modeli bu. Bizim ismimize uyarlayacaklar
Evet bende fitilden sonra bitecek sandım ama doğuma kadar normalmişOzaman akıntı normal galiba benim başka bi durum yok sadece idrara sık gidiyorum. Takıntı yapmak istemiyorum artık akışına bırakayım biraz
Evet aynalılarda var birkaç yerde görmüştüm bendeAyy bende isimli kapı süsü aynalı istiyorum daha araştırmadımçok hoşuma gidiyor
Ne güzel sağlıkla kullansın hepsini. Bizimde tek oda takımı kaldı onuda alacağız bu aralar :)Oda takımımızı halımızı falan aldık, aksesuarlar , abajur, süs püs alınacakyataştan nevresim aldık geçende. Yatağı yorganı alınacak birde inş. biberonda dr browns cam tercih ettik
Benim de T temmuzekim gibi döküntüm var çok kaşınıyor onu soracağım bir sonraki kontrolümde ama akıntı normal bence de rahimde inanılmaz bir gelişim var şuan. Sen yine rahat edeceksen git bir kontrole canım.Yani renk olarak çok bembeyaz değil bazen kremle beyaz karışık gibi hafif sarımsı nokta olabiliyor çok yoğun değil sadece silerken geliyor.bende ped kullanmıyorum zararlı. Havlu peçete ya da tuvalet kağıdı koyuyorum arada. günlük çamaşır değiştiriyorum falan. İdrarımı gündüz tutmuyorum da bazen gece uykudan geciktirebiliyorum sonra dayanamayıp kalkıyorum zaten gece baya uyandırıyor yasuyu 2 litre ancak içiyorum sanırım çoğaltmaya çalışıyorum. İşte insanın bu durumlar kafasını kurcalıyor gece çok kalkınca hamileliktan mi yoksa enfeksiyon mu vardır nedendir diye evham yapıyor insan.
Canım instagramda ‘sihirliellermakrome’ kullanıcı adıçok güzelmiş link alalım
Canım kaşıntı ve döküntüye fitil çok iyi geldi bana doktoruna danışabilirsin bencede rahatlarsınBenim de T temmuzekim gibi döküntüm var çok kaşınıyor onu soracağım bir sonraki kontrolümde ama akıntı normal bence de rahimde inanılmaz bir gelişim var şuan. Sen yine rahat edeceksen git bir kontrole canım.
Suya çözümü de ben su şişesi taşımakta buldum, gözümün önünde olunca iyi oluyor.
T temmuzekim poyraz çok güzel isimkapı süsü sipariş bile verilmiş ya harikasın çok güzel ilerliyorsun bu alışveriş ve ihtiyaç yemini hususunda.
TeşekkürlerEvet bende fitilden sonra bitecek sandım ama doğuma kadar normalmiş
Evet aynalılarda var birkaç yerde görmüştüm bende
Ne güzel sağlıkla kullansın hepsini. Bizimde tek oda takımı kaldı onuda alacağız bu aralar :)
Evet şişe şart canım yoksa üşenip unutuluyor teşekkürler tavsiyeler içinBenim de T temmuzekim gibi döküntüm var çok kaşınıyor onu soracağım bir sonraki kontrolümde ama akıntı normal bence de rahimde inanılmaz bir gelişim var şuan. Sen yine rahat edeceksen git bir kontrole canım.
Suya çözümü de ben su şişesi taşımakta buldum, gözümün önünde olunca iyi oluyor.
T temmuzekim poyraz çok güzel isimkapı süsü sipariş bile verilmiş ya harikasın çok güzel ilerliyorsun bu alışveriş ve ihtiyaç yemini hususunda.
Oy bu işler de hep instagramda yaaCanım instagramda ‘sihirliellermakrome’ kullanıcı adı
Yok canım ama sayfasına bakabiliyorsun diye biliyorum üye olmasanda instagramda.Oy bu işler de hep instagramda yaa
Ben instoş kullanmıyorum uzun süredir bi iletişim numarası filan paylaşıyorlar mı ?
Sosyal detoks mu?Oy bu işler de hep instagramda yaa
Ben instoş kullanmıyorum uzun süredir bi iletişim numarası filan paylaşıyorlar mı ?
Benim bel ve vajinam da çok ağrı oluyor oturup kalkarken özellikle çok erken başladı bebek hala mi aşağı da diye dusunuyorumKizlar 23. Haftalikta agrilariniz oluyormuydu ?
Sanirim tuvaleti tuttugumuz icinmi oluyor aceba
Bi süre sonra şutluyor göremiyorum daYok canım ama sayfasına bakabiliyorsun diye biliyorum üye olmasanda instagramda.
Sosyal mosyal yok bam bam bam dermişimSosyal detoks mu?
Benimki asagida o yuzden sanirim haklisin ondan olabilir zaten hep tuvalet var hissine alistim ama vajinal agri bende de cok Birde kramp giriyor sagdanBenim bel ve vajinam da çok ağrı oluyor oturup kalkarken özellikle çok erken başladı bebek hala mi aşağı da diye dusunuyorum
Ya nasıl yaptın bunu? Tecrübe ve yönlendirmelerinden yararlanmak isterimBi süre sonra şutluyor göremiyorum da
Dm yazmış iletişim için numara olsa ben de iletişime geçebilirdim
Sosyal mosyal yok bam bam bam dermişim
Bi seneyi geçti kapadık komple canım ya açmam herhalde daha daİyi geldi bize
Magnezyum kullanıyor musun canim kramp bende de vardı magnezyum başlayınca iyi geldiBenimki asagida o yuzden sanirim haklisin ondan olabilir zaten hep tuvalet var hissine alistim ama vajinal agri bende de cok Birde kramp giriyor sagdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?