2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ozaman akıntı normal galiba benim başka bi durum yok sadece idrara sık gidiyorum. Takıntı yapmak istemiyorum artık akışına bırakayım biraz
Evet bende fitilden sonra bitecek sandım ama doğuma kadar normalmiş
Ayy bende isimli kapı süsü aynalı istiyorum daha araştırmadım çok hoşuma gidiyor
Evet aynalılarda var birkaç yerde görmüştüm bende
Oda takımımızı halımızı falan aldık, aksesuarlar , abajur, süs püs alınacak yataştan nevresim aldık geçende. Yatağı yorganı alınacak birde inş. biberonda dr browns cam tercih ettik
Ne güzel sağlıkla kullansın hepsini. Bizimde tek oda takımı kaldı onuda alacağız bu aralar :)

Benim de T temmuzekim gibi döküntüm var çok kaşınıyor onu soracağım bir sonraki kontrolümde ama akıntı normal bence de rahimde inanılmaz bir gelişim var şuan. Sen yine rahat edeceksen git bir kontrole canım.

Suya çözümü de ben su şişesi taşımakta buldum, gözümün önünde olunca iyi oluyor.

T temmuzekim poyraz çok güzel isim kapı süsü sipariş bile verilmiş ya harikasın çok güzel ilerliyorsun bu alışveriş ve ihtiyaç yemini hususunda.

Canım kaşıntı ve döküntüye fitil çok iyi geldi bana doktoruna danışabilirsin bencede rahatlarsın Boşluktan herhalde alışveriş işlerini hallettim hep eşim gelene kadar oda takımı kaldı onuda eşimi bekliyorum eşimin fikrini almadan almak istemedim çünkü Battaniye ördürecek kayınvalidem şu modellerde ama daha tam karar veremedik instagramdaki eylüle kadar doluymuş malesef. Kayınvalidem çarşıdan da bakayım dedi. Varsa bu tarz ören bildiğiniz linkleyin benii

Eklentiler

• CDE4C343-6372-466B-8616-F0FDC1E56EA3.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 68
Teşekkürler Bizde odayı alıp büyük olan aradan cıksın istedik pahallanıyor diye gözümüzde büyümesin dedik darısı size seçmesi çok eğlenceli inş sağlıkla kullansınlar

Evet şişe şart canım yoksa üşenip unutuluyor teşekkürler tavsiyeler için

Yok canım ama sayfasına bakabiliyorsun diye biliyorum üye olmasanda instagramda.
Bi süre sonra şutluyor göremiyorum da
Dm yazmış iletişim için numara olsa ben de iletişime geçebilirdim
Sosyal detoks mu?
Sosyal mosyal yok bam bam bam dermişim
Bi seneyi geçti kapadık komple canım ya açmam herhalde daha da İyi geldi bize

Ya nasıl yaptın bunu? Tecrübe ve yönlendirmelerinden yararlanmak isterim
Burası da var artık yemin ederim Ekran süreme ağzım açık kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…