2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Magnezyum kullanıyor musun canim kramp bende de vardı magnezyum başlayınca iyi geldi
Herzaman kullanamiyorum o yuzden sanirim unutuyorum dun gece sagdan sola donerken sag kasigimda bir aci hissettim hemen kalkip ictim devam etcem Insallah agri oldukca korkum geliyor
Birde mavis seker testi ne zaman sizde

Sorayım canım ben belki verir

Arkadaşlar Göğüslerinizde sarkma hissediyor musunuz ağırlık falan? Hamilelikten beri ben hissediyorum ve sanki gittikçe çok sarkar gibi oluyor iri biri de değilim sizlerinde böyle mi? Yoksa benimki sarkacak mı böyle sütyen evde falan takmıyorum hemen atıyorum acaba takmak mı gerekir sarkmaması için sizlere danışmak istedim

Herzaman kullanamiyorum o yuzden sanirim unutuyorum dun gece sagdan sola donerken sag kasigimda bir aci hissettim hemen kalkip ictim devam etcem Insallah agri oldukca korkum geliyor
Birde mavis seker testi ne zaman sizde
Onu bende unutuyorum canim mesela şöyle yapabilirsin aç karna olan ilaçlari kahvaltıdan iki saat sonra icebilirsin öğleden sonra magnezyum u icebilirsin tok olanlari da akşam yemeğinden sonra icebilirsin hepsi bir arada zor oluyor yoksa o sekidle düzene girer diye düşünüyorum bu ara bende epey unutuyorum sözler nişanlar vs başladı şeker yüklemesi 24 yada 28. Hafta da oluyor diye biliyorum canim cuma doktora gidicem kesin sorarım gene
Beeeennn fazlasıyla şişlik hissediyorum baya dolgunlasti 75 oldu 85 sanki evde bende hiç takamiyorum eve girdiğim an zipitip atmalik oluyor sütyen ama sarkmasına çözüm varmı bilemiyorum
Evet canim kizim oluyor
Ahhh gozunaydin kuzucum sağlıkla gelsin minnoş isim bellimi

Ayy sarkık mı kalcak ki sonra böyle büyüyüp büyüyüp senin ilk gebelikte sarkma olmuş muydu canım?

Ya kızlar benim dudağımın kenarında leke oluştu sanki kakaolu dondurma yemişimde dudağımda çizgi halinde kalmış gibi hamileliktenmi acaba sizlerde de leke oldumu ?

Dogru haklisin icmem gerek bugun agriyi hissedince aklim basima geldi
Seker testini Doktor bana yazdi sanirim ama emin degilim 6. ayda yapilacak merak ettim

Selam kızlar vajina ağrısı olanlar için yazıyorum korkmanıza gerek yok benim de bir süredir vardı, persembe günü kontrolüm vardı doktoruma sordum. Alttan muayene etti sorun olmadığını, bu dönemlerde çok normal olduğunu, rahim genişlediği için böyle olduğunu söyledi.

Kizlar bugun detayli ultrasona girdim Doktor 2 saat uğraştı bebeğin pozisyonundan dolayı biraz bizi zorladı herseyi güzelmiş sadece kalbinde ufak bir delik var dedi doğuma kadar kapanabilir yada doğumdan sonrada kapanabilir kapanmazsads bir sıkıntı olusturmadikca operasyon yapılmıyor dedi biraz sıkıntılandim ama doktor çok.kafaya takılmak birsey değil.dedi gel de takma simdi

Vajina ağrısı uzanma halinde geçiyor mu
Valla anlamıyorum bazen uzanınca da geçiyor bazen kendi kendine ayaktayken geçiyor. Bazen yokken yatarken geliyor hepsi normal herhalde :)

Ya nasıl yaptın bunu? Tecrübe ve yönlendirmelerinden yararlanmak isterim
Burası da var artık yemin ederim Ekran süreme ağzım açık kalıyor
Bi gün aniden kapadım.
Eşime de kapattırdım.
Çok zor oldu başta gerçekten.
Eşim de kapamasa bu kadar uzun sürmezdi. Nefes aldım kendime zaman ayırabildim.
Tavsiye ederim

Bebek hareketleri 2 gündür azaldı bende bir problem olabilir mi çok korkuyorum 22+5teyim haftaya randevum var

Cok tesekkur ederim doktorda bana gecen hafta oyle soyledi ama bu hafta onu gormeyince stres sariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…