Yatınca geçiyor ama kalkarken gene oluyor bende yani her halükarda oluyor bütün zaman da yatamiyor insan doğal olarakVajina ağrısı uzanma halinde geçiyor mu
Herzaman kullanamiyorum o yuzden sanirim unutuyorumMagnezyum kullanıyor musun canim kramp bende de vardı magnezyum başlayınca iyi geldi
Sorayım canım ben belki verirBi süre sonra şutluyor göremiyorum da
Dm yazmış iletişim için numara olsa ben de iletişime geçebilirdim
Sosyal mosyal yok bam bam bam dermişim
Bi seneyi geçti kapadık komple canım ya açmam herhalde daha daİyi geldi bize
Evet canim kizim oluyorKızın mi oluyor zeynocum
Onu bende unutuyorum canim mesela şöyle yapabilirsin aç karna olan ilaçlari kahvaltıdan iki saat sonra icebilirsin öğleden sonra magnezyum u icebilirsin tok olanlari da akşam yemeğinden sonra icebilirsin hepsi bir arada zor oluyor yoksa o sekidle düzene girer diye düşünüyorum bu ara bende epey unutuyorum sözler nişanlar vs başladıHerzaman kullanamiyorum o yuzden sanirim unutuyorumdun gece sagdan sola donerken sag kasigimda bir aci hissettim hemen kalkip ictim devam etcem Insallah agri oldukca korkum geliyor
Birde mavis seker testi ne zaman sizde
Beeeennn fazlasıyla şişlik hissediyorum baya dolgunlasti 75 oldu 85 sanki evde bende hiç takamiyorum eve girdiğim an zipitip atmalik oluyor sütyenArkadaşlar Göğüslerinizde sarkma hissediyor musunuz ağırlık falan? Hamilelikten beri ben hissediyorum ve sanki gittikçe çok sarkar gibi oluyor iri biri de değilim sizlerinde böyle mi? Yoksa benimki sarkacak mı böylesütyen evde falan takmıyorum hemen atıyorum acaba takmak mı gerekir sarkmaması için sizlere danışmak istedim
Ahhh gozunaydin kuzucum sağlıkla gelsin minnoş isim bellimiEvet canim kizim oluyor
Ayy sarkık mı kalcak ki sonra böyle büyüyüp büyüyüpOnu bende unutuyorum canim mesela şöyle yapabilirsin aç karna olan ilaçlari kahvaltıdan iki saat sonra icebilirsin öğleden sonra magnezyum u icebilirsin tok olanlari da akşam yemeğinden sonra icebilirsin hepsi bir arada zor oluyor yoksa o sekidle düzene girer diye düşünüyorum bu ara bende epey unutuyorum sözler nişanlar vs başladışeker yüklemesi 24 yada 28. Hafta da oluyor diye biliyorum canim cuma doktora gidicem kesin sorarım gene
Beeeennn fazlasıyla şişlik hissediyorum baya dolgunlasti 75 oldu 85 sanki evde bende hiç takamiyorum eve girdiğim an zipitip atmalik oluyor sütyenama sarkmasına çözüm varmı
Olmuştu canim sütü kestikten sonra normale dönüyor ama şuan gene büyüdüğü için sarkık duruyorAyy sarkık mı kalcak ki sonra böyle büyüyüp büyüyüpsenin ilk gebelikte sarkma olmuş muydu canım?
MERHABA CANIM DOKTORA SORDUĞUNDA BANA DA YAZAR MISIN NE DEDİĞİNİ. AYNI HİS BENDE DE VARTuvalet bende de öyle vajina kısmıda. Hatta çok yorulduğumda sanki vajinamdan bişi çıkıcakmış gibi hissetmeye başladım bi kaç gün sonra doktor kontrolüm var sorucam mutlaka
Dogru haklisin icmem gerek bugun agriyi hissedince aklim basima geldiOnu bende unutuyorum canim mesela şöyle yapabilirsin aç karna olan ilaçlari kahvaltıdan iki saat sonra icebilirsin öğleden sonra magnezyum u icebilirsin tok olanlari da akşam yemeğinden sonra icebilirsin hepsi bir arada zor oluyor yoksa o sekidle düzene girer diye düşünüyorum bu ara bende epey unutuyorum sözler nişanlar vs başladışeker yüklemesi 24 yada 28. Hafta da oluyor diye biliyorum canim cuma doktora gidicem kesin sorarım gene
Beeeennn fazlasıyla şişlik hissediyorum baya dolgunlasti 75 oldu 85 sanki evde bende hiç takamiyorum eve girdiğim an zipitip atmalik oluyor sütyenama sarkmasına çözüm varmı bilemiyorum
Ahhh gozunaydin kuzucum sağlıkla gelsin minnoş isim bellimi
Hmm anladım canım ozaman hormanlarla be sütle alakalı gibi teşekkür ederimOlmuştu canim sütü kestikten sonra normale dönüyor ama şuan gene büyüdüğü için sarkık duruyor
Bende sık gidiyorum doktora bugun sordum gayet normal dediOzaman akıntı normal galiba benim başka bi durum yok sadece idrara sık gidiyorum. Takıntı yapmak istemiyorum artık akışına bırakayım biraz
Valla anlamıyorum bazen uzanınca da geçiyor bazen kendi kendine ayaktayken geçiyor. Bazen yokken yatarken geliyor hepsi normal herhalde :)Vajina ağrısı uzanma halinde geçiyor mu
Bi gün aniden kapadım.Ya nasıl yaptın bunu? Tecrübe ve yönlendirmelerinden yararlanmak isterim
Burası da var artık yemin ederim Ekran süreme ağzım açık kalıyor
Cok tesekkur ederimSelam kızlar vajina ağrısı olanlar için yazıyorum korkmanıza gerek yok benim de bir süredir vardı, persembe günü kontrolüm vardı doktoruma sordum. Alttan muayene etti sorun olmadığını, bu dönemlerde çok normal olduğunu, rahim genişlediği için böyle olduğunu söyledi.
Ben gece yatmadan önce içiyorum ama 3 saat öncesinden çay, kahve ve süt ürünlerini kesiyorum. Kabızlık için ilaç değiştirmek gerekebilir belki.Kızlar demir ilacını sabah aç karna ictigimde beni mahvediyor mide bulantısı kusma kabızlık halsizlik . Siz nasıl içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?