2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aynısı bende de 0var
Kızlar demir ilacını sabah aç karna ictigimde beni mahvediyor mide bulantısı kusma kabızlık halsizlik . Siz nasıl içiyorsunuz
Gece tuvalete kalktığımda içiyorum. Genelde gece 2-3 gibi oluyor, uyku sersemiyle tekrar uyuduğum için bulantı yapmıyor. Kabızlık var tabi

Şu vajina ağrısı berbat bir şey, aklıma çeşit çeşit şey geliyor. Enfeksiyon mu var, sorun mu var derken ne zaman geçecekmiş diye doktoruma sormayı unuttum ben de.

Bende gyno Ferro sanol doktordan bu hapı isteyeyim olmadi
Hamilelik öncesi kullanmıştım o ilacı beni çok etkilemişti. İshal,karın ağrısı,bulantı hepsini yapmıştı resmen. Özellikle o ilacı istemedim ben hamilelikte. Şimdi kullandığımdan memnunum.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım Ben bugün gördüm miniğimi her şey yolundaydı şükür. Hazırlıklar nasıl gidiyor T temmuzekim kapı süsü çok sevimliymiş ben de sipariş vereceğim modeli seçtim. Kızlar bi de hediyelik ne düşünüyorsunuz? Kolonya, magnet, mum vs karar verdiniz mi? Kapı süsünü ekliyorum kız bebek bekleyenlere fikir olsun

Eklentiler

• AF1DBB3B-8E2B-4B1E-8FA9-0CA13517D685.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 79
Çok güzel soft renkler sade ve şık bu arada kız olsaydı bizimde Duru olacaktı adı. kız bebek olunca çeşitte daha bol tabii. Bizim anca mavi - gri tonları . Hediyelik bende daha bakmadım ama akrabalarım farklı şehirdeler gelecek çok az kişi o yüzden 20 tane güzel bir şey yaptırırım diye düşündüm (çoğu kalır zaten)yakınlarıma vermek için.

Teşekkürler ❤ evet sayı az olunca pahalı bir şey olsa da çok etkilemez ben 50 tane filan yaptıracağım çok pahalı bir şey seçemem malesef anahtarlık ya da bubble mum . Belki burdaki arkadaşlar da paylaşır buluruz güzel şeyler

Banada bianda mide ağrısı yapıyor nefes dahi alamıyorum sonra kusmaya başlıyorum öyle rahatlıyorum ama uzun bı süre o ağrıyı çekiyorum mide ağrım sirtimada vuruyor

Herkese selaaammm, bugün muayene ve kan tahlili günü idi. Şeker yüklemesi yaptırmayı hiç istemiyorum o yüzden insülin direncim var mı yok mu , onu öğrenmek istedim.

Sınır 2,50 imiş , benim 2,70 çıktı. Varmış yani
Açlık şeker de 90 çıkmış.

Diyet yapmam gerekiyor sanırım.
Elinde hamilelere göre ve insilün direnci olanlar için diyet listesi olan varsa , bana da paslasın ne olurrr

Bu arada bir ayda 3 kilo almışım , çok geldi sanki . Bebek 500 gr vardır yoktur .
74 den 77 ye zıplamışım Frene basmam gerek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…