- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Gece yatmadan önce içiyorum. Herhangi bir etki yaşamadım. Sıdefer kapsül kullanıyorum.Kızlar demir ilacını sabah aç karna ictigimde beni mahvediyor mide bulantısı kusma kabızlık halsizlik . Siz nasıl içiyorsunuz
Gece tuvalete kalktığımda içiyorum. Genelde gece 2-3 gibi oluyor, uyku sersemiyle tekrar uyuduğum için bulantı yapmıyor. Kabızlık var tabiKızlar demir ilacını sabah aç karna ictigimde beni mahvediyor mide bulantısı kusma kabızlık halsizlik . Siz nasıl içiyorsunuz
Bende de oluyor bazen, uyuyorlar uzun süre, bir gün boyunca hiç hissetmezsen sorun, arada hissediyoruz buna da şükürBebek hareketleri 2 gündür azaldı bende bir problem olabilir mi çok korkuyorum 22+5teyim haftaya randevum var
Şu vajina ağrısı berbat bir şey, aklıma çeşit çeşit şey geliyor. Enfeksiyon mu var, sorun mu var derken ne zaman geçecekmiş diye doktoruma sormayı unuttum ben de.Selam kızlar vajina ağrısı olanlar için yazıyorum korkmanıza gerek yok benim de bir süredir vardı, persembe günü kontrolüm vardı doktoruma sordum. Alttan muayene etti sorun olmadığını, bu dönemlerde çok normal olduğunu, rahim genişlediği için böyle olduğunu söyledi.
Evet doktora söyleyeceğim teşekkür ederim bende gece içeyim artikBen gece yatmadan önce içiyorum ama 3 saat öncesinden çay, kahve ve süt ürünlerini kesiyorum. Kabızlık için ilaç değiştirmek gerekebilir belki.
Bende gyno Ferro sanol doktordan bu hapı isteyeyim olmadiGece yatmadan önce içiyorum. Herhangi bir etki yaşamadım. Sıdefer kapsül kullanıyorum.
Bende gece içeyim artık bu kabızlığı napicazAynısı bende de 0var
Gece tuvalete kalktığımda içiyorum. Genelde gece 2-3 gibi oluyor, uyku sersemiyle tekrar uyuduğum için bulantı yapmıyor. Kabızlık var tabi
Kabizlik ilginc ben yan etkisine baktigimda ishal yaziyorduKızlar demir ilacını sabah aç karna ictigimde beni mahvediyor mide bulantısı kusma kabızlık halsizlik . Siz nasıl içiyorsunuz
Ben bunun flakon olanını içiyorum, şurup gibi tek içimlik minik şişelerde, normalde kabız gibiyimdir ama nedense bu ilaçla daha rahat cikiyorum, eskiden maltofer kullanırdım şimdi piyasadan kalkmış malesefBende gyno Ferro sanol doktordan bu hapı isteyeyim olmadi
Hamilelik öncesi kullanmıştım o ilacı beni çok etkilemişti. İshal,karın ağrısı,bulantı hepsini yapmıştı resmen. Özellikle o ilacı istemedim ben hamilelikte. Şimdi kullandığımdan memnunum.Bende gyno Ferro sanol doktordan bu hapı isteyeyim olmadi
Tabi canım randevum cumaya ertelenmek zorunda kaldı ama sorunca yazarım mutlakaMERHABA CANIM DOKTORA SORDUĞUNDA BANA DA YAZAR MISIN NE DEDİĞİNİ. AYNI HİS BENDE DE VAR
Bebeğin pozisyonundan dolayı bazen hissedilemiyor hareketlerBebek hareketleri 2 gündür azaldı bende bir problem olabilir mi çok korkuyorum 22+5teyim haftaya randevum var
Çok güzel soft renkler sade ve şık bu arada kız olsaydı bizimde Duru olacaktı adı.Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarımBen bugün gördüm miniğimi her şey yolundaydı şükür. Hazırlıklar nasıl gidiyor T temmuzekim kapı süsü çok sevimliymiş ben de sipariş vereceğim modeli seçtim. Kızlar bi de hediyelik ne düşünüyorsunuz? Kolonya, magnet, mum vs karar verdiniz mi? Kapı süsünü ekliyorum kız bebek bekleyenlere fikir olsun
TeşekkürlerÇok güzel soft renkler sade ve şık bu arada kız olsaydı bizimde Duru olacaktı adı.kız bebek olunca çeşitte daha bol tabii. Bizim anca mavi - gri tonları . Hediyelik bende daha bakmadım ama akrabalarım farklı şehirdeler gelecek çok az kişi o yüzden 20 tane güzel bir şey yaptırırım diye düşündüm (çoğu kalır zaten)yakınlarıma vermek için.
Kabızlık bundanmi bilmiyorum ama kusturanin bu ilaç olduğuna eminimKabizlik ilginc ben yan etkisine baktigimda ishal yaziyordu
Bende gece iciyorum sut cay icmemek gzrek
Sonrasinda
Mutlaka doktora değiştirteceğim bendeBen bunun flakon olanını içiyorum, şurup gibi tek içimlik minik şişelerde, normalde kabız gibiyimdir ama nedense bu ilaçla daha rahat cikiyorum, eskiden maltofer kullanırdım şimdi piyasadan kalkmış malesef
Banada bianda mide ağrısı yapıyor nefes dahi alamıyorum sonra kusmaya başlıyorum öyle rahatlıyorum ama uzun bı süre o ağrıyı çekiyorum mide ağrım sirtimada vuruyorHamilelik öncesi kullanmıştım o ilacı beni çok etkilemişti. İshal,karın ağrısı,bulantı hepsini yapmıştı resmen. Özellikle o ilacı istemedim ben hamilelikte. Şimdi kullandığımdan memnunum.
Kabızlık bundanmi bilmiyorum ama kusturanin bu ilaç olduğuna eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?