Hediyelikler gerçekten çok pahalı. Şöyle magnet açacaklar var güzel geldi banaMerhaba kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarımBen bugün gördüm miniğimi her şey yolundaydı şükür. Hazırlıklar nasıl gidiyor T temmuzekim kapı süsü çok sevimliymiş ben de sipariş vereceğim modeli seçtim. Kızlar bi de hediyelik ne düşünüyorsunuz? Kolonya, magnet, mum vs karar verdiniz mi? Kapı süsünü ekliyorum kız bebek bekleyenlere fikir olsun
Bunlar da kullanılıyor sonrasında evet düşünülebilirHediyelikler gerçekten çok pahalı. Şöyle magnet açacaklar var güzel geldi bana
Ayy cok tatlisHediyelikler gerçekten çok pahalı. Şöyle magnet açacaklar var güzel geldi bana
Evet çok olunca bütçeyi etkiler. Geçen sene arkadaşım kendi çilek reçeli yaptı minik kavanozlara süsleyip etiket bastırdı üstlerine çok güzel olduTeşekkürler❤ evet sayı az olunca pahalı bir şey olsa da çok etkilemez ben 50 tane filan yaptıracağım çok pahalı bir şey seçemem malesef anahtarlık ya da bubble mum . Belki burdaki arkadaşlar da paylaşır buluruz güzel şeyler
Evet berbat bir ağrı yapıyordu benimde mideme ilaçtan büyük ihtimal senin canımBanada bianda mide ağrısı yapıyor nefes dahi alamıyorum sonra kusmaya başlıyorum öyle rahatlıyorum ama uzun bı süre o ağrıyı çekiyorum mide ağrım sirtimada vuruyor
Bugün tvde canan karatayda anlatmış annem dinlemiş. Şeker yüklemesi yaptırmayın insülin direnci baktırın zaten direnciniz varsa şekeriniz var demektir diye. Ben yaptırmış bulundum doktorum önerdi diye ama çoğu doktor önermiyor bir ikilem hep. Benim yasaklı listesini ekliyorum canım işine yarar umarım. Bu arada her yediğimde test ediyorum en çok şekeri çıkaran kesinlikle pirinç. Birde bu yasaklara uyunca kg almamızda durur herhalde her şey yasak çünküHerkese selaaammm, bugün muayene ve kan tahlili günü idi. Şeker yüklemesi yaptırmayı hiç istemiyorum o yüzden insülin direncim var mı yok mu , onu öğrenmek istedim.
Sınır 2,50 imiş , benim 2,70 çıktı. Varmış yani
Açlık şeker de 90 çıkmış.
Diyet yapmam gerekiyor sanırım.
Elinde hamilelere göre ve insilün direnci olanlar için diyet listesi olan varsa , bana da paslasın ne olurrr
Bu arada bir ayda 3 kilo almışım , çok geldi sanki . Bebek 500 gr vardır yoktur .
74 den 77 ye zıplamışımFrene basmam gerek galiba.
Bende baktım açacaklara en azından atılmıyor sonrasında kullanılıyor. Bendede var mesela birkaç bebekten gelen açacak elimin altında iyi oluyor.Hediyelikler gerçekten çok pahalı. Şöyle magnet açacaklar var güzel geldi bana
Bencede hediye edilecek şey kullanılacak.birsey olmalı anahtarlık açacak gibi yoksa bir müddet sonra insan yer kapliyo diye atiyor çöpe gidecek birseyede para vermek bana saçma geliyorBende baktım açacaklara en azından atılmıyor sonrasında kullanılıyor. Bendede var mesela birkaç bebekten gelen açacak elimin altında iyi oluyor.
Evet canım İlk gebelikle bir olmuyor vücudumuz açıldı artık daha kolay sisiyoruzYaaaa çok tatlis duruyor canim çok yakışmışmaşallah hamile göbeği dediğin bendeki de 9 aylık duruyor bu arada ikinci üçüncü hamileliği olan kızlar göbekler daha hızlı büyüdü mu sizinde ikinci gebelik sanki daha hızlı çıktı göbeğim
Teşekkür ederiiiimm.Bugün tvde canan karatayda anlatmış annem dinlemiş. Şeker yüklemesi yaptırmayın insülin direnci baktırın zaten direnciniz varsa şekeriniz var demektir diye. Ben yaptırmış bulundum doktorum önerdi diye ama çoğu doktor önermiyor bir ikilem hep. Benim yasaklı listesini ekliyorum canım işine yarar umarım. Bu arada her yediğimde test ediyorum en çok şekeri çıkaran kesinlikle pirinç. Birde bu yasaklara uyunca kg almamızda durur herhalde her şey yasak çünkü
Sorma bende sütlü tatlıları çok severim şimdi hiç yemiyorum. Sadece haftada bir dondurma yiyiyorum ama yemesem çok iyi olacak. Canım yağlı şeylerde istiyor patates kızartması vsTeşekkür ederiiiimm.
Allahtan pilav sevmiyorum onu da sevsem ne olacak kim bilir?
Yaa tatlı canım istiyor arada ne yalan söyleyeyim. İlk aylarda böyle bulantıdan tatlı yiyemiyordum, bulantı bitti böyle garip garip şeyler canım istemeye başladı. İncir reçeli, bu yeşil olandan mesela.Normalde aklıma gelmez. Ama biraz dikkat edeyim de sonra üzülmeyeyim .
Hem kullanışlı hemde çeşit çeşit modelleri var. Bu attığım sayfa tanesine 5.90₺ dedi. Ama ben daha uyguna yapanı buldum düşünürseniz instagramdan adresi veririmBende baktım açacaklara en azından atılmıyor sonrasında kullanılıyor. Bendede var mesela birkaç bebekten gelen açacak elimin altında iyi oluyor.
Yani birde çocuğun ismini etiket gibi yaparım anahtarlık falan yaptırırsamda ki isteyen çıkarıp kullanabilsin.Bencede hediye edilecek şey kullanılacak.birsey olmalı anahtarlık açacak gibi yoksa bir müddet sonra insan yer kapliyo diye atiyor çöpe gidecek birseyede para vermek bana saçma geliyor
Ben henüz karar veremedim ne yaptıracağıma iyi bir şey olsun istiyorum zaten çok az yaptıracağım max 20 adet canım teşekkür ederimHem kullanışlı hemde çeşit çeşit modelleri var. Bu attığım sayfa tanesine 5.90₺ dedi. Ama ben daha uyguna yapanı buldum düşünürseniz instagramdan adresi veririm
1. Saat 140Sorma bende sütlü tatlıları çok severim şimdi hiç yemiyorum. Sadece haftada bir dondurma yiyiyorum ama yemesem çok iyi olacak. Canım yağlı şeylerde istiyor patates kızartması vsHepside yasak listesinde zaten. Birde bu şeker plesenta büyüdükçe diyet yapsanda yükseliyormuş doktor söyledi bi madde üretiyormuş şekeri yükselten adını unuttum o zamanda insülin başlıyorlarmış doğuma kadar umarım o noktalara gelmeyiz. Ben şimdi babamın cihazını aldım iki günde bir düzenli ölçüp haftalık doktora atıyorum 140ı geçmeyecek 1.saat ölçümleri dedi. Düşüremedim bir türlü ortalama 145-150 çıkıyor. Dün 217 çıktı sarma yemiştim işte pirinç mahvetmiş.
Bezelyeli patates yemeği yapmıştım o zaman yüksek çıkmadı benim. Artık deneye deneye öğreneceğiz. Bir kerede karışık mevsim kızartma yapmıştım o zamanda 166 gelmişti. Bence fazla yükseltmez gibime geliyor sonuçta yağı çok az. Bende fırında deneyeceğim1. Saat 140tamamdır ben de başlayayım ölçmeye.
Patates de şekeri zıplatıyormuş biliyorum, ama air fryer da yapılan da aynı mı olur acaba? Ben de yiyip ölçeyim bir saat sonra, merak ettim.
GünaydınGünaydın kızlar çalışma saati konusunda yazan bir arkadaş vardı gerilerde kaldı bulamadım şimdi teşekkür etmek istedim kendisineHakkımı bildiğim halde masa başı H.içi çalışıyorum diye umursamıyordum ama iş saatleri insan kalabalığından bıkmıştım şimdi saatlerim kısaldı bende kalabalığa girmeden gidip geliyorum çok iyi oldu yani patronum çok bozuldu tabi ama onlara zaten yaranmak mümkün değil ne düşünürse düşünsün detaylıda su fazlası yazmış rapora doktor, gebelik şekerinde oluyormuş genelde bende şeker yükleme yaptırmak istemiyorum normalde meyve harici şeker kullanan biri bile değilim asitli içmem, abur cubur çikolata bile yemem ben kızım şeker gibiyse demek ki dahiliyeye gidip ölçtüreyim bari bende doktorum yaptır dese de içime sinmiyor glikoz içmek.
Günaydın kızlarGünaydınYükleme istemiyorsanız açlık şekeri ve insülin direncinize baktırın direnç varsa şeker var demekmiş zaten. Bende doktorum önerdi diye yaptırdım ama içimde hep kararsızlık vardı malesef
Ben bunu kullanıyorum o da bulantı yapıyor maalesef. Bulantılarım bitmesine rağmen ne zaman kullansam yine başlıyorBende gyno Ferro sanol doktordan bu hapı isteyeyim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?