2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hediyelikler gerçekten çok pahalı. Şöyle magnet açacaklar var güzel geldi bana

Eklentiler

• 775CD27E-1B40-4F5B-BB08-36BB749F6DE5.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 107
  • 0B81D443-2722-4226-8AA4-1CC9D5964DB7.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 107
Evet çok olunca bütçeyi etkiler. Geçen sene arkadaşım kendi çilek reçeli yaptı minik kavanozlara süsleyip etiket bastırdı üstlerine çok güzel oldu
Banada bianda mide ağrısı yapıyor nefes dahi alamıyorum sonra kusmaya başlıyorum öyle rahatlıyorum ama uzun bı süre o ağrıyı çekiyorum mide ağrım sirtimada vuruyor
Evet berbat bir ağrı yapıyordu benimde mideme ilaçtan büyük ihtimal senin canım

Bugün tvde canan karatayda anlatmış annem dinlemiş. Şeker yüklemesi yaptırmayın insülin direnci baktırın zaten direnciniz varsa şekeriniz var demektir diye. Ben yaptırmış bulundum doktorum önerdi diye ama çoğu doktor önermiyor bir ikilem hep. Benim yasaklı listesini ekliyorum canım işine yarar umarım. Bu arada her yediğimde test ediyorum en çok şekeri çıkaran kesinlikle pirinç. Birde bu yasaklara uyunca kg almamızda durur herhalde her şey yasak çünkü

Eklentiler

• 2C3FFB8B-28C8-4513-99D7-BAAF2373995A.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 100
Hediyelikler gerçekten çok pahalı. Şöyle magnet açacaklar var güzel geldi bana
Bende baktım açacaklara en azından atılmıyor sonrasında kullanılıyor. Bendede var mesela birkaç bebekten gelen açacak elimin altında iyi oluyor.

Bende baktım açacaklara en azından atılmıyor sonrasında kullanılıyor. Bendede var mesela birkaç bebekten gelen açacak elimin altında iyi oluyor.
Bencede hediye edilecek şey kullanılacak.birsey olmalı anahtarlık açacak gibi yoksa bir müddet sonra insan yer kapliyo diye atiyor çöpe gidecek birseyede para vermek bana saçma geliyor

Evet canım İlk gebelikle bir olmuyor vücudumuz açıldı artık daha kolay sisiyoruz

Teşekkür ederiiiimm.

Allahtan pilav sevmiyorum onu da sevsem ne olacak kim bilir?

Yaa tatlı canım istiyor arada ne yalan söyleyeyim. İlk aylarda böyle bulantıdan tatlı yiyemiyordum, bulantı bitti böyle garip garip şeyler canım istemeye başladı. İncir reçeli, bu yeşil olandan mesela. Normalde aklıma gelmez. Ama biraz dikkat edeyim de sonra üzülmeyeyim .

Sorma bende sütlü tatlıları çok severim şimdi hiç yemiyorum. Sadece haftada bir dondurma yiyiyorum ama yemesem çok iyi olacak. Canım yağlı şeylerde istiyor patates kızartması vs Hepside yasak listesinde zaten. Birde bu şeker plesenta büyüdükçe diyet yapsanda yükseliyormuş doktor söyledi bi madde üretiyormuş şekeri yükselten adını unuttum o zamanda insülin başlıyorlarmış doğuma kadar umarım o noktalara gelmeyiz. Ben şimdi babamın cihazını aldım iki günde bir düzenli ölçüp haftalık doktora atıyorum 140ı geçmeyecek 1.saat ölçümleri dedi. Düşüremedim bir türlü ortalama 145-150 çıkıyor. Dün 217 çıktı sarma yemiştim işte pirinç mahvetmiş.

Hem kullanışlı hemde çeşit çeşit modelleri var. Bu attığım sayfa tanesine 5.90₺ dedi. Ama ben daha uyguna yapanı buldum düşünürseniz instagramdan adresi veririm

Bencede hediye edilecek şey kullanılacak.birsey olmalı anahtarlık açacak gibi yoksa bir müddet sonra insan yer kapliyo diye atiyor çöpe gidecek birseyede para vermek bana saçma geliyor
Yani birde çocuğun ismini etiket gibi yaparım anahtarlık falan yaptırırsamda ki isteyen çıkarıp kullanabilsin.
Hem kullanışlı hemde çeşit çeşit modelleri var. Bu attığım sayfa tanesine 5.90₺ dedi. Ama ben daha uyguna yapanı buldum düşünürseniz instagramdan adresi veririm
Ben henüz karar veremedim ne yaptıracağıma iyi bir şey olsun istiyorum zaten çok az yaptıracağım max 20 adet canım teşekkür ederim

1. Saat 140 tamamdır ben de başlayayım ölçmeye.

Patates de şekeri zıplatıyormuş biliyorum, ama air fryer da yapılan da aynı mı olur acaba? Ben de yiyip ölçeyim bir saat sonra, merak ettim.

1. Saat 140 tamamdır ben de başlayayım ölçmeye.

Patates de şekeri zıplatıyormuş biliyorum, ama air fryer da yapılan da aynı mı olur acaba? Ben de yiyip ölçeyim bir saat sonra, merak ettim.
Bezelyeli patates yemeği yapmıştım o zaman yüksek çıkmadı benim. Artık deneye deneye öğreneceğiz. Bir kerede karışık mevsim kızartma yapmıştım o zamanda 166 gelmişti. Bence fazla yükseltmez gibime geliyor sonuçta yağı çok az. Bende fırında deneyeceğim Birde ilk lokmadan sonraki 1.saatte ölçülüyormuş yemek bittikten sonra 1 saat değil dedi doktor.

Günaydın kızlar, bu sabah çok değişik duygularla uyandım Oğlumun hareketleriyle güne başlamak, uyandırılmak çok güzel bir duygu, içimizde bir insanın büyümesi çok mucizevi Bizlere bu duyguları yaşatan Allah'a şükürler olsun Umarım isteyen herkese de nasip olur bu duygu, herkese güzel bir gün diliyorum

Günaydın kızlar çalışma saati konusunda yazan bir arkadaş vardı gerilerde kaldı bulamadım şimdi teşekkür etmek istedim kendisine Hakkımı bildiğim halde masa başı H.içi çalışıyorum diye umursamıyordum ama iş saatleri insan kalabalığından bıkmıştım şimdi saatlerim kısaldı bende kalabalığa girmeden gidip geliyorum çok iyi oldu yani patronum çok bozuldu tabi ama onlara zaten yaranmak mümkün değil ne düşünürse düşünsün detaylıda su fazlası yazmış rapora doktor, gebelik şekerinde oluyormuş genelde bende şeker yükleme yaptırmak istemiyorum normalde meyve harici şeker kullanan biri bile değilim asitli içmem, abur cubur çikolata bile yemem ben kızım şeker gibiyse demek ki dahiliyeye gidip ölçtüreyim bari bende doktorum yaptır dese de içime sinmiyor glikoz içmek.

Günaydın Yükleme istemiyorsanız açlık şekeri ve insülin direncinize baktırın direnç varsa şeker var demekmiş zaten. Bende doktorum önerdi diye yaptırdım ama içimde hep kararsızlık vardı malesef

Günaydın kızlar

Bunu ben de doktoruma sordum ve forumda da biraz araştırmıştım ama her insülin direnci olanda şeker çıkacak diye bir kural yok bileğisin ulaşmıştım en son, doktorum da öyle söyleyince 24. Haftada şeker yüklemesi yapalım diye konuştuk hatta. Her konuda olduğu gibi bunda da bi birlik yok galiba

Dün resmen gözüm döndü açtım paket paket kek çikolata yedim sonra da çok pişman oldum tabi ama iş işten geçti.
Neyse dün dünde kaldı, bugün yeni bir gün.
Ekstra dikkat edeceğim yememe içmeme kendime söz veriyorum bugün itbariyle

Şeker takibi yapan arkadaşlarım bana şeker ölçüm cihazı önerebilir mi?

Bu arada T temmuzekim yasaklı ve yenebilir yiyecekler listeni kaydettim, buna göre dikkat edeceğim ben de yüklemeye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…