2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selamlar herkese ,

Benim de kontrolum vardi bugun.
Karnimi gören herkes “Ayyyy ne kadar küçük” diyordu son üç haftadır . İnsan rahatsız oluyor haliyle bir sorun var mı acaba diye. Halbuki ilk oğlumda da , anlamıyorlardı haftasını. Biz de ortalama boyda (1.65 anne-1.74 baba ) insanlarız sonuçta NBA oyuncusu çıkacak değil
Ben de 54 cm doğmuşum da ne olmuş , sanki manken oldum

Neyse 26+4 teyim. Boy icin FL - femur olcumunu 7 ile carptim. 33,5 cm
Kilo icin de 870 gr , denildi.
Haftasiyla uyumlu dedi doktor. Suyu da yeterli dedi. Rahim ağzında azalma yok çok şükür .Ama yine de yorulma , ayakta çok kalma, ağır kaldırma , dikkat etmeye ve progestana devam, dedi.

Benden haberler şimdilik böyle.

Ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdik ailecek son 20 gündür. Tam bitti diyoruz geri geliyor öksürük. Doktor salgın olduğunu söyledi. Dikkat edin. Enfeksiyon bebeği genelllikle etkilemez korkma dedi , ama emin olmak için tahlil de verdim.

Yarın grev varmış devlet hastanelerinde , acil durumlar harici bakılmayacakmış. Bilginize Eylül anneleri.

bugün sağlık ocağından aradılar yarın gebelik eğitimi varmış katılan oldumu böyle bi eğitime ?gitmeyi düşünüyorum yararlı gelmezse en fazla bidaha gitmem diye düşündüm

39 görünce ateşmi korktum doktoruma sordum acile görün nolur nolmaz deyince gittm.Üşütmeyin cok dikkat edin ilaç bile yazmıyor doktor.ıkıla sıkıla gargarayla burun spreyi yazdı birde sadece parol diyor 1 haftadır bogaz agrısından gripten yanıp tutuştum.doktor bitkisel şeyler yazdı ama geçmeyince gittim artk.duşlaramı girmedm parollarmmı içmedm.biraz olsa düştü ateş ama heryerim kırılıyor

Çok geçmiş olsun

bugün sağlık ocağından aradılar yarın gebelik eğitimi varmış katılan oldumu böyle bi eğitime ?gitmeyi düşünüyorum yararlı gelmezse en fazla bidaha gitmem diye düşündüm
Ben de 28 den sonra devlet hastanesinde gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum bakalım. Bilmediğimiz yanlış bildiğimiz çok şey var

Ahh yaa sen de mi, çok geçmiş olsun. Ne pis bir virüsse artık. Gitmiyor. Tam iyileşecek gibi oluyorsun, geri geliyor ağrı. Ateş olması kötü olmuş sende. Benim de göğsüme indi. Böyle bronşlarımı hissediyorum ağrıdığını. Oğlum ve eşim antibiyotik kullandı, ben kullanamadım. Tantum Verde sıktım bir kaç kez. Hamilelikte kullanıyor , güvenli diye.
İnşallah sen de en kısa zamanda

Benim de karnim tam tersine cok büyük. Yapısal bir sey bu herhalde.

Öncelikle merhaba Rabbim hamile olan tüm arkadaşların evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. 1 buçuk yıldır evliyim ama hamile kalmadım 1 Haziran'da hsg çekildi. Hsg den sonra hamile kalan var mı acaba.

Ahh canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsın inşallah

Maşallah ilaç vs. Kullandınız mı acaba
Kaldigim ay hiç bişey kullanmadım.kafadan tamamen çıkarttım .ama kalmadan önce klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım . Tüplerim tıkalı çıktı o yüzden kalamamisim 3. Ay kendiliğinden oldu çok şükür Rabbim sizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…