Hipoglisemi olabilir, doktorunuzla gorusmelisinizaçlığım tokluktan yüksek bu niye olabilir bir fikri olan var mı?
doktor bidahaki kontrolda bakarız sonuçlara demişti artık o zaman sorcamHipoglisemi olabilir, doktorunuzla gorusmelisiniz
Doktorlara aklım ermiyor bazen gerçektendoktor bidahaki kontrolda bakarız sonuçlara demişti artık o zaman sorcam
benimde nosuda yok arayıp sorsam tuhafyani bişi olsa 1 ay bekliyorumDoktorlara aklım ermiyor bazen gerçekten
Hipoglisemide bu şekilde çıkar sonuçlar, açlıktan daha azdır tokluk şekeri, sonucun yanlış çıkma ihtimali düşük bence.. Bu sürede aile hekiminize danışabilirsiniz, aç kalmamalı ve basit şeker içeren, kan şekerini hızlıca yükselten gıdaları tüketmemeli yada sınırlı tuketmelisiniz.benimde nosuda yok arayıp sorsam tuhafyani bişi olsa 1 ay bekliyorumacaba sonuçmu yanlış diyede düşündüm açlıktanda düşük olması tuhaf
Sıkıntı etme benimkide 24+2 de 680 gr. çıktı.. Gayet normal günüyle uyumlu dedi doktor, banada zayıf gelmişti halbukiEn zayıf benim bebeğim galiba 24+2 de 650 gr çıktı kilosunu özellikle sordum doktor gayet iyi dedi
anladım aynen aile hekimine danışayım ama hamilelikten önce hiçbiakıntı hissrtmemiştim tabi şimdide hissetmiyoruk ama hamilrliklede ilgili olabilirmi diye düşündümHipoglisemide bu şekilde çıkar sonuçlar, açlıktan daha azdır tokluk şekeri, sonucun yanlış çıkma ihtimali düşük bence.. Bu sürede aile hekiminize danışabilirsiniz, aç kalmamalı ve basit şeker içeren, kan şekerini hızlıca yükselten gıdaları tüketmemeli yada sınırlı tuketmelisiniz.
Gebelikle de gelişebilir tabi ama tanısı olan bı durum bu, normal denip geçilmez. Mutlaka dikkat etmeniz gereken şeyler söylenir. Bende de gebelik öncesi bu durum vardı, ani düşüşlerde bayılmaya sebep olabiliyordu. Bir kaç kez yaşadım, bu sebeple bu duruma karşı masum bakamıyorum. Herkeste aynı olmaz tabi ki vücudun tepkisi ama bilmeniz gereken bişey varsa farkındalık açısından öğrenmelisiniz sadece. Panik bir durum yok.anladım aynen aile hekimine danışayım ama hamilelikten önce hiçbiakıntı hissrtmemiştim tabi şimdide hissetmiyoruk ama hamilrliklede ilgili olabilirmi diye düşündüm
Sağolun zor tabi zor olmazmı.Bu aralar biraz zorluyorlar her çocuk gibi hiç belli olmuyorI
Ikizler iki buçuk mu Maslalah. Benimde kızım eylül de 3 olacak ömrümü yiyo gerçekten. Sizin daha zor olmalı. Gerçi her çocuk farklı tabi ama .
Allah iyiliğini versin bence bu sefer sana benzeyecek öyle hissettim bı anbende ilkin de huyu babaya yüzü bana benzesin demiştim gerçekten de öyle oldu ya
Aynı şikayetlerle ikizlerimde bendede sadece bacak arası çatı ağrılarım vardı haftam 30 a yakındı doktor nstye bağladığında çok şaşırmıştı 100 ü bulan sancılarım çıkmıştı.aynı zamanda vajinal muayene ile rahim ağzı açıklığına bakmıştı. Sizinde baktımı mesela bende 2 ye kadar düşmüştğ galiba hemen gatış verip bi saat aralıklarla nidicard ı çiğnediğim hatırlıyorum aynı zamanda serumda taktırmıştı acilde sonrası ciğer geliştirici iğne vurulmuştum .nst ile gün boyu kontrol etmişlerdi. Şükür açılma ve sncı durmuştu ertesi güne bi hafta nidicard kullandım diye hatırlıyorum sizde endişelenmeyin durur sancılarınız inşallah ama bundan sonra evde geçirebilirsiniz hamileliği dikkat edeceksinizGünaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye son haftalarda çatı agrım baslamıstı tekrar progestan vermişti dr dün tekrar agrılarım artınca sancı kontrolüne çagırdı. Bebegm asagı dönmüş artık ve nst de kasılmalar cıktı nidicard diye dogum önleyici bir ilaç verdi aranızda bu ilacı kullanan ya da dedigim gibi kasılması olan var mı uzun zamandır okumadıgım için bilmiyorum
aynen yaeon gidip sağlık ocağı doktoruma danışıcam . bende hamilelikle birlikte düşük tansiyon durumuda var büüyk 9 küçük 6 genelde dün 8 e 5 ti mesela normal tansiyonumda 11 e 7 dir hamilelikten önce kadın doğumcu bu düşüklüğede hamilelikte normal dediGebelikle de gelişebilir tabi ama tanısı olan bı durum bu, normal denip geçilmez. Mutlaka dikkat etmeniz gereken şeyler söylenir. Bende de gebelik öncesi bu durum vardı, ani düşüşlerde bayılmaya sebep olabiliyordu. Bir kaç kez yaşadım, bu sebeple bu duruma karşı masum bakamıyorum. Herkeste aynı olmaz tabi ki vücudun tepkisi ama bilmeniz gereken bişey varsa farkındalık açısından öğrenmelisiniz sadece. Panik bir durum yok.
Doktorum da döner büyük ihtimal dedi artık dönmezse de yapacak bişey yok. Sağlıklı olsunlar da doğum şeklinin bi önemi yok35.haftaya kadar dönme ihtimali çok yüksek diye okumuştum dün
Masallah28+0dan selamlaaarBugün kontrolümüz vardı. Kalbindeki delik kapanmış şükürler olsun. Kilosu 1300 gr boyu 39 cm. Boyu biraz uzun olacak dedi doktor. Kilosu da 1 hafta öndeymiş. Kilosunun önde olmasına iyi dedi çünkü benim rahimi besleyen damarların birinde çentik var. Bu da gelişim geriliği yaratırmış bebekte ama öyle bi durum yok çok şükür. İçim inanılmaz rahatladı
Hamile olduğumu duyan gayretle doğumunu anlatmaya başlıyor bana anlatmayın deyip konuyu kesiyorum ilk doğumum olucak hiçbir fikrim yok sonuctaCok merak ediyor insan nasıl olucak kime benzeyecek diyedün arkadasın biri dogum hakkında korkutmaya calısıyordu fikirsiz birde böyle insanlarla ugrasıyoruz
Gitmesen bile.telefon açıp mutlaka sorMerhaba cnm benim de iki gündür sürekli burnum kanıyor geçen günde kanamisti bnde kan sulandırıcı kullanıyorum.Baya kanıyor uykudayken de acaba doktora gitsemmi
Kilosunu gelişimi iyimi diye takıyorum yoksa kilolu olsun derdim yok bünyesi kuvvetli olsunda zayıf olsun derler yaSıkıntı etme benimkide 24+2 de 680 gr. çıktı.. Gayet normal günüyle uyumlu dedi doktor, banada zayıf gelmişti halbukiGenler canım bende zayıfım babasının küçüklüğüde öyleymiş normal yani geride değiller sonuçta çokta kilolu bişey beklememek lazım kollarımda kaldırmaz zaten
Hastanenin instgram sayfasında bulablrsnn belki fotografcıyı bi bak istersenBilmiyordum. Doğumu planlarken konuşacağım doktorumla. Evet hatıra olarak bize bebeğimize kalacak
Aynen öyle bnde.neler olacagını bilmedigim İçin korkmuyorım dedm kestirip attım.herkesin acı eşiği durumu farklı olucak sonuctaHamile olduğumu duyan gayretle doğumunu anlatmaya başlıyor bana anlatmayın deyip konuyu kesiyorum ilk doğumum olucak hiçbir fikrim yok sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?