2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
benimde nosuda yok arayıp sorsam tuhafyani bişi olsa 1 ay bekliyorum acaba sonuçmu yanlış diyede düşündüm açlıktanda düşük olması tuhaf
Hipoglisemide bu şekilde çıkar sonuçlar, açlıktan daha azdır tokluk şekeri, sonucun yanlış çıkma ihtimali düşük bence.. Bu sürede aile hekiminize danışabilirsiniz, aç kalmamalı ve basit şeker içeren, kan şekerini hızlıca yükselten gıdaları tüketmemeli yada sınırlı tuketmelisiniz.

En zayıf benim bebeğim galiba 24+2 de 650 gr çıktı kilosunu özellikle sordum doktor gayet iyi dedi
Sıkıntı etme benimkide 24+2 de 680 gr. çıktı.. Gayet normal günüyle uyumlu dedi doktor, banada zayıf gelmişti halbuki Genler canım bende zayıfım babasının küçüklüğüde öyleymiş normal yani geride değiller sonuçta çokta kilolu bişey beklememek lazım kollarımda kaldırmaz zaten

anladım aynen aile hekimine danışayım ama hamilelikten önce hiçbiakıntı hissrtmemiştim tabi şimdide hissetmiyoruk ama hamilrliklede ilgili olabilirmi diye düşündüm

anladım aynen aile hekimine danışayım ama hamilelikten önce hiçbiakıntı hissrtmemiştim tabi şimdide hissetmiyoruk ama hamilrliklede ilgili olabilirmi diye düşündüm
Gebelikle de gelişebilir tabi ama tanısı olan bı durum bu, normal denip geçilmez. Mutlaka dikkat etmeniz gereken şeyler söylenir. Bende de gebelik öncesi bu durum vardı, ani düşüşlerde bayılmaya sebep olabiliyordu. Bir kaç kez yaşadım, bu sebeple bu duruma karşı masum bakamıyorum. Herkeste aynı olmaz tabi ki vücudun tepkisi ama bilmeniz gereken bişey varsa farkındalık açısından öğrenmelisiniz sadece. Panik bir durum yok.

I

Ikizler iki buçuk mu Maslalah. Benimde kızım eylül de 3 olacak ömrümü yiyo gerçekten. Sizin daha zor olmalı. Gerçi her çocuk farklı tabi ama .
Sağolun zor tabi zor olmazmı.Bu aralar biraz zorluyorlar her çocuk gibi hiç belli olmuyor 2 3 yaş sendromu arasında gidip geliyoruz tuvalet eğitimine hazırlanıyoruz bu ara.

Reactions: Zzy
Aynı şikayetlerle ikizlerimde bendede sadece bacak arası çatı ağrılarım vardı haftam 30 a yakındı doktor nstye bağladığında çok şaşırmıştı 100 ü bulan sancılarım çıkmıştı.aynı zamanda vajinal muayene ile rahim ağzı açıklığına bakmıştı. Sizinde baktımı mesela bende 2 ye kadar düşmüştğ galiba hemen gatış verip bi saat aralıklarla nidicard ı çiğnediğim hatırlıyorum aynı zamanda serumda taktırmıştı acilde sonrası ciğer geliştirici iğne vurulmuştum .nst ile gün boyu kontrol etmişlerdi. Şükür açılma ve sncı durmuştu ertesi güne bi hafta nidicard kullandım diye hatırlıyorum sizde endişelenmeyin durur sancılarınız inşallah ama bundan sonra evde geçirebilirsiniz hamileliği dikkat edeceksiniz

aynen yaeon gidip sağlık ocağı doktoruma danışıcam . bende hamilelikle birlikte düşük tansiyon durumuda var büüyk 9 küçük 6 genelde dün 8 e 5 ti mesela normal tansiyonumda 11 e 7 dir hamilelikten önce kadın doğumcu bu düşüklüğede hamilelikte normal dedi

Masallah
Benim bebeğimin de kalbinde delik çıkmıştı insallah o da kapanir

Cok merak ediyor insan nasıl olucak kime benzeyecek diye dün arkadasın biri dogum hakkında korkutmaya calısıyordu fikirsiz birde böyle insanlarla ugrasıyoruz
Hamile olduğumu duyan gayretle doğumunu anlatmaya başlıyor bana anlatmayın deyip konuyu kesiyorum ilk doğumum olucak hiçbir fikrim yok sonucta

Kilosunu gelişimi iyimi diye takıyorum yoksa kilolu olsun derdim yok bünyesi kuvvetli olsunda zayıf olsun derler ya

Hamile olduğumu duyan gayretle doğumunu anlatmaya başlıyor bana anlatmayın deyip konuyu kesiyorum ilk doğumum olucak hiçbir fikrim yok sonucta
Aynen öyle bnde.neler olacagını bilmedigim İçin korkmuyorım dedm kestirip attım.herkesin acı eşiği durumu farklı olucak sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…