Ayy heyecanlandım bileAgustosta başlar dogumlar
Biraz daha bekler bebek umarım 27 den sonra yaşama şansı çok yüksek erken doğsa bile asıl tehlikeli zamanı geçmişsin. Başka bi yerde iğneyle bir aydan fazla bekleten bikaç kişi vardı. Senin de öyle olur inşaallahGünaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye son haftalarda çatı agrım baslamıstı tekrar progestan vermişti dr dün tekrar agrılarım artınca sancı kontrolüne çagırdı. Bebegm asagı dönmüş artık ve nst de kasılmalar cıktı nidicard diye dogum önleyici bir ilaç verdi aranızda bu ilacı kullanan ya da dedigim gibi kasılması olan var mı uzun zamandır okumadıgım için bilmiyorum
Canim o ilaçtan kullanmadım ama diğer topikler de okuduğum kadariyla bebeğin gelişi engellenebiliyormus en azından 30 li haftalari görürseniz bir sorun yaşamazsınız inşallah daha da bekler zamanında gelir canim dualarimiz seninleGünaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye son haftalarda çatı agrım baslamıstı tekrar progestan vermişti dr dün tekrar agrılarım artınca sancı kontrolüne çagırdı. Bebegm asagı dönmüş artık ve nst de kasılmalar cıktı nidicard diye dogum önleyici bir ilaç verdi aranızda bu ilacı kullanan ya da dedigim gibi kasılması olan var mı uzun zamandır okumadıgım için bilmiyorum
Cok merak ediyor insan nasıl olucak kime benzeyecek diyeAyy heyecanlandım bileAğustosun ortasını görürüz hepimiz inşaallah. Ya burda kızlar doğum yaptım ikimiz de iyiyiz çok şükür yazıları görelim hemen geçsin zaman istiyorum
Lütfen öyle insanlara kulaklarini tıka mumkunse duyma ve uzaklaş ne kadar ayıp ya hamile bı insana kötü hikayeler anlatmak bir de ilk doğumun olacak ister istemez tedirgin oluyosun şuan doğumu düşünmek için çok erken hamileliğinin tadını çıkarCok merak ediyor insan nasıl olucak kime benzeyecek diyedün arkadasın biri dogum hakkında korkutmaya calısıyordu fikirsiz birde böyle insanlarla ugrasıyoruz
Göbek yorumları bitti sıra bunda mıCok merak ediyor insan nasıl olucak kime benzeyecek diyedün arkadasın biri dogum hakkında korkutmaya calısıyordu fikirsiz birde böyle insanlarla ugrasıyoruz
Halbuki sen nasıl dogurdın diye sormadıydım laf soktum napimLütfen öyle insanlara kulaklarini tıka mumkunse duyma ve uzaklaş ne kadar ayıp ya hamile bı insana kötü hikayeler anlatmak bir de ilk doğumun olacak ister istemez tedirgin oluyosun şuan doğumu düşünmek için çok erken hamileliğinin tadını çıkar
Mutlaka kayda alınması gereken anlardan biri babayla buluşması bunu bnde cok merak ediyorum acıkcasıGöbek yorumları bitti sıra bunda mıDoğumdan sonra da süt konuları açılır bitmez bu insanımız nedense seviyor böyle insanı strese sokmayı. Elbette doğum zor ama ucundaki ödül de çok güzel Ben en çok ilk emzireceğim ve eşimin ilk kucaklayacağı anı görmek istiyorum. Nasıl olcak nasıl hissettirecek sadece hayal edebiliyorum
Evet canım doğum pozisyonundaydı ters dönmüş. Bence de daha döner yaBır tek son günler gecmeuecek onun dışında çok hızlı geçiyor doğum pozisyonundan ters yöne mi dönmüş canim daha doğuma kadar çok döner ya saga sola yatma muhabbetinin etkisi oluyor demişlerdi
Çok şükür yolunda canımm. Biyerden sonra hızla kilo alıyorlar. 23. Haftada 600 gramdı şimdi iki katından fazlaYa artık kilosu var maşallah. Ben en son 24. Haftada gittiğimde 738 gramdı. Doktor da bana normal demişti hiç zayıf falan demedi. Bir hafta önde çıkmıştı hatta tüm ortalama değerlere göre.
Çok şükür maşallah her şey yolunda
Evet bende hissettim anlamaz diyordum ama bi kardeş geleceğini anladı hissediyo ya da. Çok zorluto beni gün sayıyorum. Yaramazlıkları arttı. Altımı bez tsk6 diye bagiriyo bebekler çok sever bezi diyo kendini bebek yerine koymaya başladi. Bakalım doğunca nolcak. Seninde Allah yardımcın olsun gerçekten zor oluyoYaşla alakası yok bence tamamen huy canim benim de oğlum Kasım da 4 olacak ama sanki hamile olduğumdan bu yana çok değişti huyu böyle bişey yok yapma dediğini yapiuor dediği olmayınca kendini yerlere atıyor halaaa ve halaaa klozete olsun camdan aşağı olsun biseyler atıyor tabi ben sinir krizleri dayanmak çok zor
Bilmiyorum ya böyle büyük bişi değil de anı kalacak hoş bikaç fotoğraf güzel olur diye düşünüyorum. Kuzenlerim içinde ilk evlenen benim genç nesilden hiç örnek olmadı bana fikir alabileceğim o yüzden. Sen düşünüyor musun?Mutlaka kayda alınması gereken anlardan biri babayla buluşması bunu bnde cok merak ediyorum acıkcasıçekim gibi birşey yaptırcakmısın peki
Hastanede fotografcılar oluyor kücük bir klip dha sonra bebişle fotograf cekiyorlar görmüşsündür ondan istiyorum.klipte babayla kavusma anıda oluyor o beni cok etkiliyor mutlaka yapmalıyımBilmiyorum ya böyle büyük bişi değil de anı kalacak hoş bikaç fotoğraf güzel olur diye düşünüyorum. Kuzenlerim içinde ilk evlenen benim genç nesilden hiç örnek olmadı bana fikir alabileceğim o yüzden. Sen düşünüyor musun?
Ebede oyle diyor insallah oyledir cok tesekkur ederimBizde 24 +2 iken 710 flan çıktık ama doktor hiç öyle zayıf demedi, doğduktan sonra toparlar, bide tabi anne baba minyonda bebişte minnoş olacak :)
evet benim şimdiden var o , adet ağrısı gibi ara ara oluyor, dün özellikle belimin yan tarafı kasıyordu, büyüyor sanırım
Insallah mavis ya bugun ebe gordum haftaya doktor randevum var rahatim birazOluyor canım kasık ağrısı normaldir diye düşünüyorum
Bilmiyordum. Doğumu planlarken konuşacağım doktorumla. Evet hatıra olarak bize bebeğimize kalacakHastanede fotografcılar oluyor kücük bir klip dha sonra bebişle fotograf cekiyorlar görmüşsündür ondan istiyorum.klipte babayla kavusma anıda oluyor o beni cok etkiliyor mutlaka yapmalıyım
Merhaba cnm benim de iki gündür sürekli burnum kanıyor geçen günde kanamisti bnde kan sulandırıcı kullanıyorum.Baya kanıyor uykudayken de acaba doktora gitsemmiKizlar bugun Sabah burnum kanadı
Kan sulandirici igne kullanıyorum ondan diye düşündüm.Fazla devam etmeyince doktora sormaya gerek duymadim
35.haftaya kadar dönme ihtimali çok yüksek diye okumuştum dünArtık yokuş aşağı geçiyor zaman gerçekten az kaldı yabenim sıpa şimdiye kadar baş geliş duruyordu dönmüş artık makat geliş. Doktor döner daha dedi dönmezse de yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?