2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Biraz daha bekler bebek umarım 27 den sonra yaşama şansı çok yüksek erken doğsa bile asıl tehlikeli zamanı geçmişsin. Başka bi yerde iğneyle bir aydan fazla bekleten bikaç kişi vardı. Senin de öyle olur inşaallah Güzel düşün güzel olması için dua edeceğiz

Canim o ilaçtan kullanmadım ama diğer topikler de okuduğum kadariyla bebeğin gelişi engellenebiliyormus en azından 30 li haftalari görürseniz bir sorun yaşamazsınız inşallah daha da bekler zamanında gelir canim dualarimiz seninle

Ayy heyecanlandım bile Ağustosun ortasını görürüz hepimiz inşaallah. Ya burda kızlar doğum yaptım ikimiz de iyiyiz çok şükür yazıları görelim hemen geçsin zaman istiyorum
Cok merak ediyor insan nasıl olucak kime benzeyecek diye dün arkadasın biri dogum hakkında korkutmaya calısıyordu fikirsiz birde böyle insanlarla ugrasıyoruz

Cok merak ediyor insan nasıl olucak kime benzeyecek diye dün arkadasın biri dogum hakkında korkutmaya calısıyordu fikirsiz birde böyle insanlarla ugrasıyoruz
Lütfen öyle insanlara kulaklarini tıka mumkunse duyma ve uzaklaş ne kadar ayıp ya hamile bı insana kötü hikayeler anlatmak bir de ilk doğumun olacak ister istemez tedirgin oluyosun şuan doğumu düşünmek için çok erken hamileliğinin tadını çıkar

Göbek yorumları bitti sıra bunda mı Doğumdan sonra da süt konuları açılır bitmez bu insanımız nedense seviyor böyle insanı strese sokmayı. Elbette doğum zor ama ucundaki ödül de çok güzel Ben en çok ilk emzireceğim ve eşimin ilk kucaklayacağı anı görmek istiyorum. Nasıl olcak nasıl hissettirecek sadece hayal edebiliyorum

Halbuki sen nasıl dogurdın diye sormadıydım laf soktum napim şimdiden sıkıstırmaya basladı sıcaklarda gelince uykular haram oldu kavuşacagım anı düşünerek pozitif olmaya calısıyorm hayırlısı artık

Mutlaka kayda alınması gereken anlardan biri babayla buluşması bunu bnde cok merak ediyorum acıkcası çekim gibi birşey yaptırcakmısın peki

Bır tek son günler gecmeuecek onun dışında çok hızlı geçiyor doğum pozisyonundan ters yöne mi dönmüş canim daha doğuma kadar çok döner ya saga sola yatma muhabbetinin etkisi oluyor demişlerdi
Evet canım doğum pozisyonundaydı ters dönmüş. Bence de daha döner ya

Çok şükür yolunda canımm. Biyerden sonra hızla kilo alıyorlar. 23. Haftada 600 gramdı şimdi iki katından fazla

Evet bende hissettim anlamaz diyordum ama bi kardeş geleceğini anladı hissediyo ya da. Çok zorluto beni gün sayıyorum. Yaramazlıkları arttı. Altımı bez tsk6 diye bagiriyo bebekler çok sever bezi diyo kendini bebek yerine koymaya başladi. Bakalım doğunca nolcak. Seninde Allah yardımcın olsun gerçekten zor oluyo

Mutlaka kayda alınması gereken anlardan biri babayla buluşması bunu bnde cok merak ediyorum acıkcası çekim gibi birşey yaptırcakmısın peki
Bilmiyorum ya böyle büyük bişi değil de anı kalacak hoş bikaç fotoğraf güzel olur diye düşünüyorum. Kuzenlerim içinde ilk evlenen benim genç nesilden hiç örnek olmadı bana fikir alabileceğim o yüzden. Sen düşünüyor musun?

Hastanede fotografcılar oluyor kücük bir klip dha sonra bebişle fotograf cekiyorlar görmüşsündür ondan istiyorum.klipte babayla kavusma anıda oluyor o beni cok etkiliyor mutlaka yapmalıyım

Ebede oyle diyor insallah oyledir cok tesekkur ederim

L Lalalala1 Canım senin adına da çok sevindim gerçekten dert olmuştu içime YouTube de bazı doktorlar bir kaç yıl sonra yaptırılmayacak belki diyorlardı o kadar çok video izledim ki doktorumu da söyledim endişelerimi önceden menopoza girilen kadınlara hormon veriliyordu artık verilmiyor dedi değişmeyen tek şey değişimin kendisi sonuçta

Hastanede fotografcılar oluyor kücük bir klip dha sonra bebişle fotograf cekiyorlar görmüşsündür ondan istiyorum.klipte babayla kavusma anıda oluyor o beni cok etkiliyor mutlaka yapmalıyım
Bilmiyordum. Doğumu planlarken konuşacağım doktorumla. Evet hatıra olarak bize bebeğimize kalacak

Kizlar bugun Sabah burnum kanadı
Kan sulandirici igne kullanıyorum ondan diye düşündüm.Fazla devam etmeyince doktora sormaya gerek duymadim
Merhaba cnm benim de iki gündür sürekli burnum kanıyor geçen günde kanamisti bnde kan sulandırıcı kullanıyorum.Baya kanıyor uykudayken de acaba doktora gitsemmi

açlığım tokluktan yüksek bu niye olabilir bir fikri olan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20220614-150317.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…