- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Ben hep hissediyorumKizlar 26+2 de agri hissettinizmi hic kasik agrisi gibi yada karin yanmasi gibi
Evet benimde aynı şekilde sürekli olmayınca normal olduğunu düşünüyorumÇok ince adete benzer sızı hissediyorum ben de zaman zaman. Sürekli ve yoğun olmadığı için normaldir diye düşünüyorum, doktorum rahmin büyümesine bağlı hafif ağrılar olabilir demişti
Var var olmaz mı çoğumuz şu dönem de bu ağrılardan muzdarip Doktorlar normal diyor ama bana göre erken başladı bu ağrılar bebek baskı yaptıkca ağrıyor sanırımMerhaba anne adayları,
Uzun zamandır foruma giremedim hastalıklar vs derken zaman geçti .
Vajinada agrı hisseden var mı ? Sanki tekme yemişim gibi acıyor. Ebeye sordum normal dedi.
Gece de sok tarafa yatmaya özen gösteriyorum ama hiç rahat hissetmiyorum . Bacak arama yastık koymaya da başladım .
Yanmanin ne oldugunu kimseye anlatamiyorum ne doktor ne ebeyeBen hep hissediyorum
Benim 1 aydan fazladır agrıyor vajina bölgem. Kemiklerim dahilVar var olmaz mı çoğumuz şu dönem de bu ağrılardan muzdarip Doktorlar normal diyor ama bana göre erken başladı bu ağrılar bebek baskı yaptıkca ağrıyor sanırım
Bende ayni durumdayim centik var ama ana dominant damar degil dediler.26.haftada 910 gr 34 cm bebişimiz.çok sukur bizdede yok sorun28+0dan selamlaaarBugün kontrolümüz vardı. Kalbindeki delik kapanmış şükürler olsun. Kilosu 1300 gr boyu 39 cm. Boyu biraz uzun olacak dedi doktor. Kilosu da 1 hafta öndeymiş. Kilosunun önde olmasına iyi dedi çünkü benim rahimi besleyen damarların birinde çentik var. Bu da gelişim geriliği yaratırmış bebekte ama öyle bi durum yok çok şükür. İçim inanılmaz rahatladı
Ben hsg den sonra hamile kalamadim.asilamayla oldu.Öncelikle merhaba Rabbim hamile olan tüm arkadaşların evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. 1 buçuk yıldır evliyim ama hamile kalmadım 1 Haziran'da hsg çekildi. Hsg den sonra hamile kalan var mı acaba.
Bana da doktor adetin 3. Günü gel aşılamaya başlayalım dedi ama ben biraz ara vermek istediğimi söyledim çünkü yıprandım artık bi süre dinlenmek istiyorum ilk aşılamada tuttu mu pekiBen hsg den sonra hamile kalamadim.asilamayla oldu.
Evet tuttu.cok ara vermeyin yalniz kilo verin be asilamada ilaclarla 4 kilo aldim.simdide 7 kilo aldim zorlaniyorum.asilamada hormon veriyorlar sisiyorsunuz.Bana da doktor adetin 3. Günü gel aşılamaya başlayalım dedi ama ben biraz ara vermek istediğimi söyledim çünkü yıprandım artık bi süre dinlenmek istiyorum ilk aşılamada tuttu mu peki
Normaldi galibaBebeğin bir yere toplanması yaslanması yada karnın bir bölgesini bombe yapması normal mi acaba karnım bir yerinde şişlik oluyor
Öyle yapmaya calısıyorum canım tesekkür ederim insallahBolca su için eğer yanınızda bi yakınınız varsa sadece bir süre yemek yemek ve tuvalet için kalkmaya çalışın arada evde dolaşın tabi çok da hareketsiz kalmayın. Sağolsun sancı çıktığı dönem annemlerdeydim .7 hafta boyunca muayene için evden çıkmamıştım.sağlıcakla kavuştum yavrularıma. İnşallah sizde kavuşacaksınız güzel düşününhatta alışverişe bile gidemedim pek doğum çantamdaki eksikliklerimi internetten verdiğim siparişlerle tamamlamıştım.
Her zaman belirli bir yerde olmuyor ki bende bebegim solda hep genelde o tarafta oluyor ama sag tarafta da oldugu oldu belden baslayan bir sancı geliyor zaten aynı anda oluyorKasılma sorusu soracakken ben, herkes birbirine hissettiğini yazmış.
NST ye girip kasılma tanısı konanlar neresinde hissediyor tam olarak?Ben göğüs altında hissediyorum. İnanılmaz garip bir toplanma hissi. Böyle tam sağ meme altında. Bir gece önce olsa, dün sorardım ne güzel doktora.
Yer mi değiştiriyor ne yapıyor? Hiç hissetmediğim şeyler daha önce. Tanımlayamıyorum o yüzden.
Bende göbek deliğinin sağ ve solunda karnın ön kısmında oluyor, ağırlıklı olarak sağ tarafta hissediyorum.Kasılma sorusu soracakken ben, herkes birbirine hissettiğini yazmış.
NST ye girip kasılma tanısı konanlar neresinde hissediyor tam olarak?Ben göğüs altında hissediyorum. İnanılmaz garip bir toplanma hissi. Böyle tam sağ meme altında. Bir gece önce olsa, dün sorardım ne güzel doktora.
Yer mi değiştiriyor ne yapıyor? Hiç hissetmediğim şeyler daha önce. Tanımlayamıyorum o yüzden.
Bu yalancı kasılmalar için magnezyum kullanmaya gerek var mı acaba ? Benim var dedim devletteki doktor magnezyum yazdi açıklama yapmadan.Bazen günde 3-4 kere oluyor,bazen 2 gün olmuyor filan.Dun magnezyumu içtim,o zamanda 2 kere olduBende göbek deliğinin sağ ve solunda karnın ön kısmında oluyor, ağırlıklı olarak sağ tarafta hissediyorum.
Daha önce yaşayanlar biliyordur tabi ama kasılma/sancı tanımını bu videoda Kağan Kocatepe açıklıyor.
Olsun canım magnezyumu iç sen gene de çocuk vücudundaki bütün minerali emiyor takviye destek gibi düşün onun yerine süt yoğurt peynir de yiyebilirsinBu yalancı kasılmalar için magnezyum kullanmaya gerek var mı acaba ? Benim var dedim devletteki doktor magnezyum yazdi açıklama yapmadan.Bazen günde 3-4 kere oluyor,bazen 2 gün olmuyor filan.Dun magnezyumu içtim,o zamanda 2 kere olduişe yaramadı gibi bilmiyorum
Magnezyum kasları rahatlatır ama vücudun hafızasında doğal olarak olması gereken yalancı kasılmaları engelleyemez, gücü sınırlıdır. O yüzden kasılmaları fazla olan kişilerde adalat, nidicard gibi rahme kan akışını artırıcı ilaçlar, kasılma önleyici olarak birinci sırada kullanılmaktadır. Yoksa tek başına magnezyum kasların rahatlamasına ve vücudun diğer bolgelerindeki, bacak vs.kramplara yardımcı olur ama kasılmalar üzerindeki etkisi düşük kalır. Kullanmanızda tabi ki sakınca yok.Bu yalancı kasılmalar için magnezyum kullanmaya gerek var mı acaba ? Benim var dedim devletteki doktor magnezyum yazdi açıklama yapmadan.Bazen günde 3-4 kere oluyor,bazen 2 gün olmuyor filan.Dun magnezyumu içtim,o zamanda 2 kere olduişe yaramadı gibi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?