2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok ince adete benzer sızı hissediyorum ben de zaman zaman. Sürekli ve yoğun olmadığı için normaldir diye düşünüyorum, doktorum rahmin büyümesine bağlı hafif ağrılar olabilir demişti
Evet benimde aynı şekilde sürekli olmayınca normal olduğunu düşünüyorum

Kasılma sorusu soracakken ben, herkes birbirine hissettiğini yazmış.

NST ye girip kasılma tanısı konanlar neresinde hissediyor tam olarak? Ben göğüs altında hissediyorum. İnanılmaz garip bir toplanma hissi. Böyle tam sağ meme altında. Bir gece önce olsa, dün sorardım ne güzel doktora.

Yer mi değiştiriyor ne yapıyor? Hiç hissetmediğim şeyler daha önce. Tanımlayamıyorum o yüzden.

Merhaba anne adayları,
Uzun zamandır foruma giremedim hastalıklar vs derken zaman geçti .
Vajinada agrı hisseden var mı ? Sanki tekme yemişim gibi acıyor. Ebeye sordum normal dedi.
Gece de sok tarafa yatmaya özen gösteriyorum ama hiç rahat hissetmiyorum . Bacak arama yastık koymaya da başladım .

Var var olmaz mı çoğumuz şu dönem de bu ağrılardan muzdarip Doktorlar normal diyor ama bana göre erken başladı bu ağrılar bebek baskı yaptıkca ağrıyor sanırım

Var var olmaz mı çoğumuz şu dönem de bu ağrılardan muzdarip Doktorlar normal diyor ama bana göre erken başladı bu ağrılar bebek baskı yaptıkca ağrıyor sanırım
Benim 1 aydan fazladır agrıyor vajina bölgem. Kemiklerim dahil . Bel için de kendim yoga deniyorum ama özel ders alıcam sanırım cidden sıkıntı çekiyorum. 3 ay sıcakta böyle geçmez

Benim bir arkadasim denizlide ultra park a gitti birde cagri bey varmis neyi soruyorsun
Bende ayni durumdayim centik var ama ana dominant damar degil dediler.26.haftada 910 gr 34 cm bebişimiz.çok sukur bizdede yok sorunhadi geçmiş olsun

Ben hsg den sonra hamile kalamadim.asilamayla oldu.

Bana da doktor adetin 3. Günü gel aşılamaya başlayalım dedi ama ben biraz ara vermek istediğimi söyledim çünkü yıprandım artık bi süre dinlenmek istiyorum ilk aşılamada tuttu mu peki
Evet tuttu.cok ara vermeyin yalniz kilo verin be asilamada ilaclarla 4 kilo aldim.simdide 7 kilo aldim zorlaniyorum.asilamada hormon veriyorlar sisiyorsunuz.

Aşılamayı hsg den ne kadar süre sonra yaptırdınız ya doktor kilon gayet iyi dedi ama ben sanki fazlaymış gibi hissediyorum o yüzden vermeye çalışıyorum belki o süre içinde gebelik oluşur tek temennim bu artık

Öyle yapmaya calısıyorum canım tesekkür ederim insallah

Her zaman belirli bir yerde olmuyor ki bende bebegim solda hep genelde o tarafta oluyor ama sag tarafta da oldugu oldu belden baslayan bir sancı geliyor zaten aynı anda oluyor

Bende göbek deliğinin sağ ve solunda karnın ön kısmında oluyor, ağırlıklı olarak sağ tarafta hissediyorum.
Daha önce yaşayanlar biliyordur tabi ama kasılma/sancı tanımını bu videoda Kağan Kocatepe açıklıyor.

Bu yalancı kasılmalar için magnezyum kullanmaya gerek var mı acaba ? Benim var dedim devletteki doktor magnezyum yazdi açıklama yapmadan.Bazen günde 3-4 kere oluyor,bazen 2 gün olmuyor filan.Dun magnezyumu içtim,o zamanda 2 kere oldu işe yaramadı gibi bilmiyorum

Olsun canım magnezyumu iç sen gene de çocuk vücudundaki bütün minerali emiyor takviye destek gibi düşün onun yerine süt yoğurt peynir de yiyebilirsin

Magnezyum kasları rahatlatır ama vücudun hafızasında doğal olarak olması gereken yalancı kasılmaları engelleyemez, gücü sınırlıdır. O yüzden kasılmaları fazla olan kişilerde adalat, nidicard gibi rahme kan akışını artırıcı ilaçlar, kasılma önleyici olarak birinci sırada kullanılmaktadır. Yoksa tek başına magnezyum kasların rahatlamasına ve vücudun diğer bolgelerindeki, bacak vs.kramplara yardımcı olur ama kasılmalar üzerindeki etkisi düşük kalır. Kullanmanızda tabi ki sakınca yok.

Ben tüm vitaminleri içeren omega 3 kapsülü alıyorum hergün (d, folik , magnrzyum hersey var) . Magnezyum kramplara iyi geliyor ayrıca. Geçen haftalarda uykumdan kıvranarak uyandım hep bacağım kasıldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…