2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Nasıl bi ortamı var? Yazısını gördüm ama konuşmadım daha. Programlar nasıl oluyor sınıf gibi mi kaç kişi vardı?
burda pek ilgi yokmuş genelde gebeler 2. çocuğuysa ben tecrübeliyim gerek yok ya da ilksede ben doğunca öğrenirim onlarmı öğretcek diyomuş.o yüzden tektim sınıf gibi değil daha rahat bi ortamdı yerde halı vardı ayakkabısız girdim minderler maket bebekler pilates topu ufak hareketler falan gösterceklermiş.slayt gösteri hazırlamışlar ilk 3 ay orta ve son 3 ayda beler yaşanır onlardan bahsettiler kabızlık,aşırı kilo alma tansiyon problemleri ve benzeri sorunlarla nasıl başa çıkabilirim bundan bahsettiler.beslenme düzeniyle ilgili bilgi verdiler.beslenme listesi hazırlamışlar onu verdiler. doğum anne sütü bebek bakımı v.s ile ilgili broşürler veediler en sonda da sorularımı sordum ve bu şekilde bitti.güzel bi ortamdı rahat hissettim kafamda olan soruları sormuş oldum.diğer iki seanstada doğum ve bebek bakımı olucak gitmenizi tavsiye ederim

dün aağlık ocağında şekerimin düşük olmasıyla ilgili olarakta doktoruma danıştım sen bi problem hissetmiyosan senin için normal olabilir daha önce şekerini hiç ölçtürmesiysen bilemeyiz de.belkide senin nırmaldede şekerin düşük seyrediyor olabilir dedi.doktor kadındı onunda hamileliğinde şekeri benimki gibiymiş.ama sen yinede kendi doktorunun fikrini al dedi. şekerin düşük olmasından çok yüksek olması tehlikeliymiş

Kızlaar selaam,
Kontrolden geliyorum sat göre 27+5 bebeğimin kilosu 1283 g doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi onun haricinde diş etlerim de problemler var ara ara kanama oluyor dişçiye gitmemde bir sakınca var mı diye doktoruma sormayı unuttum sizce bir sakınca olur mu? Aranızda bu tarz problem yaşan var mı?

Ne güzel oldu bu egitimler, keşke ben de gidebilsem, beslenme listesini paylaşabilir misiniz? Fikir olması açısından..

Ne güzel oldu bu egitimler, keşke ben de gidebilsem, beslenme listesini paylaşabilir misiniz? Fikir olması açısından..
yaşadığınız yerdeki sağlık ocağında falan yokmuki?tabiki paylaşayım

Eklentiler

• 20220615_153651.webp
    35 KB · Görüntüleme: 84
  • 20220615_153637.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 80
Yurume mesafesinde bir eğitim araştırma hastanesi var yakınımda, hatta İzmir'de ilk gebe okulunun kurulduğu yer ama zorunlu yatak istirahatindeyim. O sebeple gidemiyorum malesef Teşekkür ederim liste için
olsun sağlık olsunda inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz ben yine ileri seanslarda dikkatimi çeken faydalı gördüğüm bilgileri paylaşırım burdanda

Ooo Maslalah tospik. Suyun normal mıymış acaba. Şeker cıkmış miydi

Ay bebeğim iki büklüm görünüyo inşallah gerçekten bu şekilde değildir. Şafak 81. Gonlum daha az olmasından yana. Dua ediyorum 17 ağustos da doğum yapayım diye 37. Haftamda ahh ahh

kızlae lcw dan aldığım 2 lohusa geceliği 1 sabahlık geldi bence fiyata göre kalitesi gerçekten çok güzel çok rahtalar hatta yazında giyicem karnım büyüyünce indirimleri takip edip almanızı tavsiye ederim

Benim bir arkadasim denizlide ultra park a gitti birde cagri bey varmis neyi soruyorsun

Bende ayni durumdayim centik var ama ana dominant damar degil dediler.26.haftada 910 gr 34 cm bebişimiz.çok sukur bizdede yok sorunhadi geçmiş olsun
Maşallah umarım sağlıkla kavuşuruz hepimiz

Cnm benimde çenemle alakalı sorun olmuştu 18. Haftalarda. Doktorum röntgen vs çekilmekte bi sakınca olmucağını hamilelikte koruyucu bi önlük giydirdiklerini söylemişti. Ama anestezi iğne falan uygulanacak işlemler için izin vermemişti. Doktorunuza ve dişçinize muhakkak danışın işlem yapmadan. Maşallah az kalmış dayanabiliyorsanız hiç riske atmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…