Deneyimli anneler yorumlarinizi bekliyorum 1 numara bebek bezi primanin cok mu kucuk direk 2 mi almak lazim erkek bebege.1 alsam çöp mü olur 2_5 kg diyor.prima disinda onerebileceginiz bebek bezi varmi?
Kızlaar selaam,
Kontrolden geliyorum sat göre 27+5 bebeğimin kilosu 1283 g doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi onun haricinde diş etlerim de problemler var ara ara kanama oluyor dişçiye gitmemde bir sakınca var mı diye doktoruma sormayı unuttum sizce bir sakınca olur mu? Aranızda bu tarz problem yaşan var mı?
maşallah
diğer problemlerinizi bilmiyorum ama kalsiyum alımınızı artırmanızı tavsiye edebilirim.
diş eti kanamaları, genel ağrılar ve özellikle 20liklerimde ciddi ağrılar oluyordu. süt yoğurt ayran alımını ciddi anlamda artırıp, ekstra kalsiyum magnezyum içeren tablet tüketiyorum.
şuanda hiçbir kanama veya ağrı yok diş etlerimde.
geçmiş olsun.
maşallah
diğer problemlerinizi bilmiyorum ama kalsiyum alımınızı artırmanızı tavsiye edebilirim.
diş eti kanamaları, genel ağrılar ve özellikle 20liklerimde ciddi ağrılar oluyordu. süt yoğurt ayran alımını ciddi anlamda artırıp, ekstra kalsiyum magnezyum içeren tablet tüketiyorum.
şuanda hiçbir kanama veya ağrı yok diş etlerimde.
geçmiş olsun.
Kızlar bu aralar bende de ara ara adet olacak gibi bir kramp ve vajinamda zonklama böyle dudak kısımları ağrıyor gibi oluyor özellikle yürürken veya yatarken. Doktoruma danışacağım kontrol zamanı bakalım normal gibi geliyor bana ama.
Deneyimli anneler yorumlarinizi bekliyorum 1 numara bebek bezi primanin cok mu kucuk direk 2 mi almak lazim erkek bebege.1 alsam çöp mü olur 2_5 kg diyor.prima disinda onerebileceginiz bebek bezi varmi?
Bence küçük olmaz 1 numarayı alın baktınız pişik yapmadı diğer numaralarıyla bebek büyüdükçe devam edersiniz. Primadan sonra sleepyi beğeniyorum.Bionatural serisi alabilirsiniz mesela şimdide kahverengi eco serisi çıkmış galiba. Migrosun miniesde kullanmıştım ilk aylardaki bez numaraları da kaliteli iyiydi . Birde goon premium japon markası primaya yakın güzel bi üründü kullanmıştım.
Evet tuttu.cok ara vermeyin yalniz kilo verin be asilamada ilaclarla 4 kilo aldim.simdide 7 kilo aldim zorlaniyorum.asilamada hormon veriyorlar sisiyorsunuz.
Bu ay hem kendi doktoruma hem de devletteki doktora gittim bazı sorunlardan. Sürekli gitmek de istemiyorum o yüzden. Aslında dün geceden şimdiye kadar 4 kere oldu. Biri 10 dakikaya yakın sürdü ki beni korkutan da o oldu. Düzenli aralıklarla gelirse gideceğim tabi ki muhakkak
1 numaradan en az bir tane almanız lazım bence. Büyük gelirse sızıntı yapar bez ile yanlış bir düsünceye kapılırsınız. Bir paket 1 numara yeterli gelir muhtemelen.
Geçen gün biri karşılaştırma yapmıştı primanin bir numarası ile sleepy bir numarasını.. Sleepy 1 numara boyut olarak Primadan küçüktü. O yüzden yenidoğan için Prima 1 numara yeterli oluyor ama sleepy natural için 2 numara tavsiye ederim 1 numarada kaçma kazaları olabiliyor demişti. Ben de buna göre almayı düşünüyorum. İkisi de temiz içerik
Bu ay hem kendi doktoruma hem de devletteki doktora gittim bazı sorunlardan. Sürekli gitmek de istemiyorum o yüzden. Aslında dün geceden şimdiye kadar 4 kere oldu. Biri 10 dakikaya yakın sürdü ki beni korkutan da o oldu. Düzenli aralıklarla gelirse gideceğim tabi ki muhakkak
Kızlaar selaam,
Kontrolden geliyorum sat göre 27+5 bebeğimin kilosu 1283 g doktorum kilosunun biraz fazla olduğunu söyledi onun haricinde diş etlerim de problemler var ara ara kanama oluyor dişçiye gitmemde bir sakınca var mı diye doktoruma sormayı unuttum sizce bir sakınca olur mu? Aranızda bu tarz problem yaşan var mı?
Canım ben 6. Ay da gitmiştim diş etlerim benimde rahatsız gibi kanıyor şişme var biraz. Bu hamilelerde hep olan bişey dedi ama atak dönemi 20-23 haftaları arasıymış sanırım o dönemi atlatmışsın dedi. Düzenli kanasa bile fırçalamayı bırakma, tuzlu su gargara yap sık sık dedi. Yani doktor bir şey yapmıyor bunları uygulayabilirsin geçmiş olsun