2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar iştahlarınızla nasıl başa çıkabiliyorsunuz gün içinde? BEn kahvaltımı düzgün yapmama rağmen 1 saat oluyor olmuyor yine bir şeyler yemek istiyorum hep bi açlık atıştırma isteği... bazen yemek yemeği ertelemek için büskivi gofret yiyorum. Ama açda kalamıyorum bayılcak gibi oluyorum açlıktan ama mutfakta olmaktan gün içinde başka iş yapmaya halim kalmıyor.. tek ben mi böyleyim sizde mi böyle? eşim işten gelene kadar kahvaltı öğle yemeği meyvesi pastası bisküvisi böyleyim ama yoruldum artık çok zor sizler neler yapıyorsunuz?

Bnde sen gibi yapıyorum yola devam

Ne güzel yaaa. Ben şekerden dolayı diyetisyenle devam ediyorum bu hafta listemdekilerle hiç doymadım. Ağlamak istiyorum tatlı istiyor canım diye bazen. Tatlı krizi geliyor sanki üstüme. Normalde o menüyle doyarım ama bu hafta hiç yetmedi Sabahta ekmek düştü 1 dilime şeker yüksek diye. Yeşillik zaten tok tutmuyor.

Merhaba bende de ayni dis problemi muzdan karpuzdan kaniyor resmen
Doktora gitmenizde bir mahzur yok ama maalesef doktor bisey yapmiyor
Kalsiyumu arttirip dislerinizi fircalayip gargara yapmak iyi gelebilir dis etlerim hala korkunc durumda bende bilmiyorum nasil gececek

Ayy bu ben
Atistirmaliklarda gozum kaliyor
Turk kahvesini zaten anlatmiyorum gunde bir dogal maden suyu bir turk kahvem mutlaka var gerisi sirf pasta cikolata Meyve yemek arasinda muthis
Allah’tan cok kilo almiyorum

Benim şeker yüklemesi yarın olcak işte ondan korkuyorum ailemde şeker yok ama tatlıya çok düşkünüm o yüzden tedirginim

Ayy bu ben
Atistirmaliklarda gozum kaliyor
Turk kahvesini zaten anlatmiyorum gunde bir dogal maden suyu bir turk kahvem mutlaka var gerisi sirf pasta cikolata Meyve yemek arasinda muthis
Allah’tan cok kilo almiyorum
Şeker yüklemesi oldu mu sizin ? Benim korkum o bende çok kilo almıyorum. Ama börek tatlı görünce hiç affetmiyorum zaafım bunlar birde kahvaltılarda 2-3 bardak çay kahveyle aram hiç yok Allahtan

Şeker yüklemesi oldu mu sizin ? Benim korkum o bende çok kilo almıyorum. Ama börek tatlı görünce hiç affetmiyorum zaafım bunlar birde kahvaltılarda 2-3 bardak çay kahveyle aram hiç yok Allahtan
Ayy Aynen cayda oyle ama gunde en fazla 2-3 cay birde kahve fazlaya kacmamaha calisiyorum benim doktor istemedi seker yuklemesi ailede seker yok ve zayifim diye o yuzden de dikkat etmeye calisiyorum ama umarim beceriyorumdur

Benim şeker yüklemesi yarın olcak işte ondan korkuyorum ailemde şeker yok ama tatlıya çok düşkünüm o yüzden tedirginim
Bisey olmaz korkma canim benim ailedede yok sadece midem yandi biraz.75ml acik alanda bol bol nefes al beklerken.bende duskunum sekere ama yemiyorum çok az yiyorum.

Protein ağırlıklı şeyler Yemen lazım. Gofret vs boş kalori aldırır.
Ben kuruyemiş atıyorum ağzıma ve meyve veya meyveli yoğurt iyi geliyor.
Sabah yumurta tost yedim mi 4 saat yemiyorum birsey. Sütlü kahve oluyor ara öğünüm

Aynı ben

Kızzzlar nasılsınız bayadır giremiyorum buraya herkesin bebişleri sağlıkları yerindedir inşallah çok mesaj vardı okuyamadım benim kızçem bu aralar çok çok hareketli hep bir kımıldama halinde sizlerinde öylemi ? Detaylıda biraz aşağıda duruyor dedi doktor ama sorun olmayacağını sadece beni tuvalete çıkarttığını sürekli söyledi ilerisi içinde bi sıkıntı olmazmış inşallah. Bir de bacağımda ara sıra kasılma oluyordu doktor ilaç verdi onun için ama kramplar geçti gibi bişi o yüzden almadım almalıyım sizce

Kızlar çatlağınız var mı benim alt karında o kadar krem yağ sürmeme rağmen çatlaklar oluştu siz neler kullanıyorsunuz?

göğüs pedi gerekli olursamı alınmalı yoksa önceden alınıp kenarda durmasıdaha mı mantıklı aldınızmı ya da alacakmısınız?
Bence alınmalı bi pakette olsa doğum çantanıza koyun .göğüs kremi vs sürrdüğünüzde iç çamaşırınıza yada atletinize bulaşmasınıda önlüyor hem Emzirme sürecinde süt arttıkça çok fazla süt akması olabiliyor süt kokusunu azaltıyor fazla sütün üzerinize bulaşmasını önlüyor.ayrıca emzirme sütyeni çoğunda meme ucu belli oluyor eğer desteksiz ürün kullanmak isterseniz giydiğiniz kıyafetlerde göğüs pedi meme ucu vs görünmesiniee önlüyor. Bende alcam evde kalan bi kaç tane var yinede bi paket koycam doğum çantama.

Magnezyum vermiştir .keşke alsanız faydası çok oluyor.şimdi kramplar azalmıştır ama son aylarda artabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…